2011-10-17

Барак Обама і українські екс-прем'єри за гратами

Барак Обама і українські екс-прем'єри за гратами

Якщо Обама разом з Путіним рішуче проти того, щоб український прем'єр (в минулому), "опозиціонер" в теперішньому, не знаходився за гратами, то що йому заважає негайно випустити на волю опозиціонера експрем'єра Лазаренка? Який досить таки очевидно що належить, і то ну зовсім не меншою мірою, ніж Тимошенко, до множини "інших політичних лідерів та колишніх державних посадовців України". Випустити Лазаренка перед тим хоча б, як починати закликати випустити з-за грат анічим не кращу за свого екс-патрона опозиціонера і експрем'єра Лазаренка експрем'єрку опозиціонерку Тимошенко.

Чи може Вона (Тимошенко) все таки для Обами з Путіним чимось краща, ніж Він - Лазаренко? Якщо таки краща, то тоді в заяві Обами слід було б навести якісь ознаки кращості Тимошенка у порівнянні з давно сидячим за американськими гратами аналогічного колишнього прем'єра України Лазаренка, який чому це не повинен теж, як і Тимошенко, "мати необмежену можливість повною мірою брати участь у політичному житті, в тому числі у парламентських виборах наступного року"?

Словом, дивлячись на лицемірні заклики Обами: «Сполучені Штати глибоко розчаровані засудженням і вироком щодо колишнього прем'єр-міністра» і випустити на волю Тимошенко, це починає бути схожим на те, що або Барака Обама вирішив продемонструвати, що подвійні стандарти для США, це така сама норма політики, як і для Москви, або я чогось не розумію.
Олександр Франчук

http://gazeta.ua/articles/politics/404217/comm/1
Було: 11.10.2011 22:55
Cпецтема: Тимошенко — за ґратами
Обама вимагає звільнити Тимошенко, щоб вона брала участь у парламентських виборах
Адміністрація президента США Барака Обами закликає звільнити Юлію Тимошенко та інших політичних лідерів та колишніх державних посадовців України.
[...] "З цих причин Сполучені Штати закликають звільнити пані Тимошенко та інших політичних лідерів і колишніх урядовців, і вважають, що вони повинні мати необмежену можливість повною мірою брати участь у політичному житті, в тому числі у парламентських виборах наступного року", - підсумували в адміністрації Барака Обами.

5 коментарів:

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/article/444204
Барон Пампа сегодня в 16:34
Бред. Лазарь взят:
а) с поддельными документами
б) его вина в отмывании бабла доказана американским судом.
а что доказали Тимохе???

Суті і доведеності звинувачень, як скажімо підробка директив кабміну, вимоги Обами і Ко не торкаються. Вони хочуть, щоб ВОНА була випущена на волю незалежно ні від абсолютно неможливої для західних, а особливо американських судів наглості її поведінки в суді, ні від того, винна ВОНА чи ні.
Хоч наскільки мені було відомо, помічником номер один у відмиванні бабла Лазаренком, що було доведено в тому ж таки американському суді, була саме якраз Тимошенко.
___
Сути и доказанности обвинений, как скажем подделка директив Кабмина, требования Обамы и Ко не касаются. Они хотят, чтобы ОНА была выпущена на волю независимо ни от совершенно невозможной для западных, а особенно американских судов наглости его поведения в суде, ни от того, виновна она или нет.
Хотя насколько мне было известно, помощником номер один в отмывании бабла Лазаренко, что было доказано в том же американском суде, была именно как раз Тимошенко.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/article/444204
Юрий Кононов сегодня в 12:46
Какой суд, такое и поведение.
1. Судья не был выбран компьютером, а НАЗНАЧЕН администрацией президента.
2. Судья нагло отметал все доводы оппозиции без объяснения (я постоянно следил за процессом).
3. Если суд был честным, то почему судья Киреев сильно потел при чтении приговора, хотя присутствующие в зале мёрзли от двух кондиционеров.
4. Этот судья не имел вообще права вести процесс, поскольку его стаж 2 года вместо положенных пяти.
А вы уважаете украинский суд ?

Шановний (хоч і лицемір) Юрий Кононов,
якби Ви не поважали український суд, то Ви б тут зараз говорили про численні кримінальні справи щодо Ю. Тимошенко, закриті цілком корупційно продажними шкурами типу Зварича в українських судах. Однак як тільки заходить мова про ті юль-кримінали, кожен юльман на кшталт Вашої лицемірної персони негайно повідомляє, з повною повагою до українського суду, що усі ті справи були закриті в судовому порядку.
___
Уважаемый (хотя и лицемер) Юрий Кононов,
если бы Вы не уважали украинский суд, то Вы бы здесь сейчас говорили о многочисленных уголовных делах относительно Ю. Тимошенко, закрытых полностью коррупционно продажными шкурами типа Зварича в украинских судах. Однако как только заходит речь о тех юль-криминалах, каждый юльман вроде Вашей лицемерной персоны немедленно сообщает, с полным уважением к украинскому суду, что все те дела были закрыты в судебном порядке.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/article/444204
Юрий Кононов сегодня в 12:10
Автор - недоумок.
Лазаренко в оппозиции никогда не был.

Насправді тупим недоумком треба бути для того, щоби "думати", що Кучма в аварійному порядку випер Лазаренка з України за лояльність. Хоч для юльманів, отупілих від повторів неперервної брехливої пурги своєї багіні це нормально.
___
На самом деле тупым недоумком нужно быть для того, чтобы "думать", что Кучма в аварийном порядке выпер Лазаренка из Украины за лояльность. Хотя для юльманов, отупевших от повторов непрерывной лживой пурги своей багини это нормально.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/article/444204
Юрий Кононов сегодня в 15:19
Кучма выпер Лазаренко не за оппозицию, а за то, что не хотел с ним делиться баблом от перепродажи газа. Ничего личного.
Прочувствуйте разницу и убедитесь что я был прав.
А перекладати мені не треба - я чудово розуміюсь українською ...
Але мені більш спідручно спілкуватись російською, бо більшу частину життя провів у СРСР.
И багіня тут ні до чого.
Просто я вважаю, що на сьогодні це єдиний борець з олігархами, які є гангреною країни.
Сорос назвав її "браконь"єром заповідника Україна, що згодом перетворився на його охоронця". Цілком згоден, хоча не дуже його поважаю.

Яку це різницю? Може ЮТ дуже хотіла "делиться баблом от перепродажи газа" з Кучмою? В ділах - жодної різниці. А в словах, це да. Бреше вона так, що Лазаренку до неї, як до неба рачки (народне). Що ж до агромной барцици Юлі з олігархами, то Ви забули додати: також з педофілами, гомосєками, злодюгами, убивцями і т.д. - див. список БЮТ у Верховній Раді.
___
Какую это разницу? Может ЮТ очень хотела "делиться баблом от перепродажи газа" с Кучмой? В делах - никакой разницы. А в словах, это да. Врет она так, что Лазаренку до нее, как до неба рачки (народное). Что касается агромной барцицы Юли с олигархами, то Вы забыли добавить: также с педофилами, гомосекамы, ворюгами убийцами и т.д. - см.. список БЮТ в Верховной Раде.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/article/444204
Юрий Кононов вчера в 13:28
Информация о педофилах устарела.
Она была вброшена рыгами перед выборами, а затем следствие ничего не нашло. И уПыРи не спешат поднимать его за отсутствием фактов.
Про убийц в БЮТ - это вам к психиатру.
Лозинский сменил три фракции.
К какой прикажете причислить, и причём здесь Тимошенко - это она отдавала приказ стрелять в людей ?
Лечиться вам надо (правда, тупость не лечится)...

Устарєваєт брехня від Вашої багіні, шановний Юрий Кононов. Ви ж ніколи не згадаєте, яку саме пургу ця Ваша брехуха брехала рік, два чи більше назад, чи не так. Інформація ж, що ґрунтується на фактах - не устарєваєт. Що ж до БЮТ-педофілів, артековських і не тільки, то пару днів тому пройшла інформація, що ця ваша справа на жаль для Вас зовсім і не закрита і не прикрита. Розслідується далі. Тобто скоро зазвучить. А що вбивця Лозинський від БЮТ, то це всім добре відомо.
___
Устаревает ложь от Вашей багини, уважаемый Юрий Кононов. Вы ж никогда не вспомните, какую пургу эта Ваша лгунья врала год, два или больше назад, не так ли. Информация же, основанная на фактах - не устаревает. Что касается БЮТ-педофилов, артековских и не только, то пару дней назад прошла информация, что эта ваше дело к сожалению для Вас вовсе и не закрыто и не прикрыто. Расследуется дальше. То есть скоро зазвучит. А что убийца Лозинский от БЮТ, то это всем хорошо известно.

Олександр Франчук