2019-01-15

Руслан Бизяев. Политический обозреватель. Противостояние

Руслан Бизяев. Политический обозреватель. Противостояние

Було: Руслан Бизяев.Политический обозреватель.
/* Противостояние.
[...]
Добавьте сюда еще Томос выборотворящий - и Вы получите целостную картину кандидата в Президенты Порошенко П.А. У слабой, архаичной Украины гораздо легче красть ее богатства и ресурсы. И в этом вопросе у нынешнего гаранта найдется не мало союзников как внутри страны, так и за рубежом. */

О, "Томос выборотворящий [...] У слабой, архаичной Украины гораздо легче красть ее богатства и ресурсы"...
Це вже не перелік подій і фактів, що шановний Бизяев робив в попередніх абзацах, це - оцінка, оцінка томосу. І оцінка, якщо не лицемірити, з цілком московської для України точки зору.

/* Вчера на канале ICTV Юлия Тимошенко дала «ассиметричный ответ», как любят говорить военные. Тимошенко говорила о том, что если в кратчайшие сроки не поменять политическую, экономическую и социальную модель государства, то в течении ближайших десяти-пятнадцати лет мы потеряем Украину. */

Яку модель хоче для України Тимошенко, легко бачити на тлі її дій протягом 20-ти років присутності в українській політиці. Не її слів, слід підкреслити - з яких жодне ніколи не мало жодних наслідків - а з її реальних дій, як от результатів її взаємодії з Путиним на зразок газової угоди з втратою Україною десятків мільярдів доларів та безперешкодного підпису вступу Москви в СОТ і підтримки московського нападу на Грузію, чи з Януковичом - спільне голосування, проект поділу України на двох, і так далі.
Що ж до втрати шансів для Тимошенко в українській політиці протягом наступних 10-15 років, то це думаю далеко не тільки її передбачення, що через 10-15 років вже а ні ботокс, а ні хірурги не зможуть забезпечити їй підтримку знадливого фейсу дніпропетровської відеопорнопринцеси кінця 80-х 20-го сторіччя. Це перш за все подальший розвиток вже сьогодні реальних європейських та натівських перспектив України, з подальшим остаточним перетворенням українських олігархів на просто бізнесменів, прийнятних в цивілізованому світі.
Це так, це дійсно остаточна втрата України - не тільки для Тимошенко, а й і перш за все для Москви.

/* Но, пожалуй, самым главным, по крайней мере для меня, стал ответ на вопрос Виталия Балы. Он звучал приблизительно так: «Будете ли Вы ради стабильности в переходной период между президентской и парламентской кампанией договариваться с Порошенко и олигархами? Вы им - гарантии, они Вам - поддержку?» Тимошенко ответила - нет. */

Тобто шановний Бизяев хоче показати, що він нібито припускає, що якби Тимошенко думала договорюватися з олігархами типу Коломойського, чи там Путина, то вона сказала б "так".
Не смішіть людей, шановний Бизяев, Ви ж це насправді не думаєте так - після того, як Тимошенко багато років перед цим, без жодної найменшої перерви, демонструвала неперевершене "мистецтво" наспівувати слухацькій біомасі геть усе, що вона хотіла чути, без найменшого врахування, а що ж та Тимошенко думала насправді і що вона насправді збиралася робити.

/* Я думаю, этот сигнал уже услышали на Банковой. На что спорим, что в течении пары недель мы услышим старую песню о главном: «Тимошенко - кремлівська зозуля»? */

Ого, тут в ранг СИГНАЛУ шановний Бизяев зводить чергову маленьку - і ну зовсім непомітну на тлі величезних трясовин фальші та потоків брехні від неї - таку собі мацьопку брехоньку від багіні.

Немає коментарів: