2019-04-07

Юлия Латынина / Код доступа // 06.04.19



Минули не тільки ті часи, коли Латиніна, говорячи про Україну, розказувала, всупереч “гражданской войнє” від Венедиктова, як РПЦ МП в 2014 привезла на Донеччину Гіркіна з його командою.

Минули і часи, коли в її словах, за діагнозом Сотника, було всього лише 40% брехні. Сьогодні цей процент вона, виконуючи приказ Путина “Будь хто, тільки не Порошенко”, залишила далеко в минулому:

- тепер Томос, за її словами, це  заслуга Гундяєва,

- російську агресію зупинив Коломойський,

- а армію, (яка в 2014 під керівництвом громадянина Росії практично була відсутня) розграбував Порошенко (так розграбував, що сьогодні вона входить в 20-ку кращих армій світу).

Про безвіз же (якого учасник НАТО Туреччина без успіху добивається десятки років), від неї в її “грунтовному” аналізі недоліків Порошенка, жодного слова - виключно через те, що факт українському безвізу приписати комусь, окрім Порошенка, це було б плюнути самій собі в обличчя.

___

Прошли не только те времена, когда Латынина, говоря об Украине, рассказывала, вопреки "гражданской войне" от Венедиктова, как РПЦ МП в 2014 привезла на Донбас Гиркина с его командой.

Прошли и времена, когда в ее словах, по диагнозу Сотника, было всего лишь 40% лжи. Сегодня этот процент она, выполняя приказ Путина "Любой, только не Порошенко", оставила далеко в прошлом:

- теперь Томос, по ее словам, это заслуга Гундяева,

- российскую агрессию остановил Коломойский,

- а армию (которая в 2014 под руководством гражданина России практически отсутствовала) разграбил Порошенко (так разграбил, что сегодня она входит в 20-ку лучших армий мира).

О безвизе же (которого участник НАТО Турция безуспешно добивается десятки лет), от нее в ее "основательном" анализе недостатков Порошенко, ни слова - только из-за того, что факт украинского безвиза приписать кому-то, кроме Порошенко, это было бы плюнуть самой себе в лицо.



Немає коментарів: