2023-03-12

Перемога над московською бандою вбивць абсолютно неможлива без фізичного знищення Росії?

Перемога над московською бандою убивць абсолютно неможлива без фізичного знищення Росії?

Було: Turing Machine від Березень 09, 2023, 23:57
https://ukrpatriots.com/forum/index.php?topic=179.new#new
На жаль "перемога над московською бандою вбивць" абсолютно неможлива без фізичного знищення Росії, бо ви зараз воюєте не з "путінською бандою", а з російським народом. Це не Путін змусив росіян ненавидіти українців. Це не путінська пропаганда роздмухує ненавість до всього іноземного. Російська пропаганда лише спрямовує глибинні почуття російського народу на конкретний об'єкт. Путін просто скористався природньою ненавистю росіян до навколишнього світу, зокрема до України, щоб підтримати свою популярність в народі і якнайдовше протриматись при владі. Сучасна Росія - це одне з злоякісних новоутворень людської цивілізації.Який сенс рятувати ракову пухлину? Вона має бути знищена!

Ваша позиція м'яко кажучи нулевої толерантності до Росії має надзвичайно привабливий вигляд, з чим Вас слід привітати. І як усякий вияв емоцій, така позиція мусить стати фундаментом - і трампліном - для подальшого розвитку думки з урахуванням реалій.
Я маю на увазі, що тут у нас в Україні має місце не якась безневинна забавка, а абсолютно воєнні дії з обоюдною метою знищення ворога. При цьому помилкове бачення поля битви і ворога на ньому не просто небезпечне, а смертельно небезпечне.
Наприклад візьмемо Ваше запальне перше речення, в якому Ви кажете, що ""перемога над московською бандою вбивць" абсолютно неможлива без фізичного знищення Росії".
Елементарний висновок з цього речення, це що справжня перемога над московською бандою вбивць, тобто така перемога, яка усуває російську небезпеку для українського народу, НЕМОЖЛИВА, оскільки фізичне знищення Росії, навіть при найбільшому бажанні, ніяк не вийде, і то ні з яких навіть найемоційніших міркувань. Хіба що Ви тут захочете трішки конкретніше поділитися з читачами цього форуму, яким чином Ви бачите можливість фізичного знищення Росії.
І це при тому, що (якщо подумати) навіть така здавалося б радикальна річ, як просте перетворення сучасної Росії після її поразки в теперішній війні в кілька, чи в кільканадцять незалежних держав, насправді не усуває назавжди небезпеки з північного сходу ні для України, ні для решти світу, оскільки, як Ви слушно зауважуєте, ця небезпека ґрунтується не на путінській пропаганді, а на віковічній ненависті людей, які живуть там, до всіх навколо, а перш за все до України і до українського народу, і ця ненависть надалі з величезною імовірністю послужить двигуном їхнього нового об'єднання і нового нападу, хай які високі стіни ми не вибудуємо і рови з крокодилами не викопаємо, щоб вони там варилися у власному соку.
Іншими словами кажучи, Ваша альтернатива запропонованому в розділі "Врятувати Росію!" книги "Три слова" https://chtyvo.org.ua/authors/Franchuk_Oleksandr/Try_slova/ грунту для спільної роботи по звільненню Росії від тої причини, яка спонукає її ставити ненависть до України і потребу ліквідувати український народ вище від навіть найперших життєвих інтересів народів, з обрусілих вихідців з яких складається псевдоетнос "русскіє", тобто розумінні, звідки росте коріння російської ненависті, на жаль не проходить, хоч її простота ну дуже приваблива.


Немає коментарів: