2011-09-28

Ознака цивілізованості (з рос. перекладом)

(рос. переклад нижче)

У всьму світі (цивілізованому) не прийнято не любити свій народ. Любов до свого народу - це перша ознака цивілізованості. Це нормально і кожному зрозуміло. І всюди однозначно - і перш за все - у всіх народів це означає безумовну підтримку мови рідного народу.

А яке відношення панує серед нормальних людей до осіб, які не люблять рідної землі, рідного народу, тобто народу, який їх породив? Правильно, як до звичайних покидьків. Поскільки немає нічого більш корисного, ніж як називати речі своїми іменами, то спробуємо визначити, що ж це таке. Хоч приємність і невелика.

Визначення покидька: Покидьок - це суб'єкт, що ставить рідне, те, що його породило, нижче чужого, нав'язаного з допомогою насильства та підлого обману. Таким чином покидьок покидає своє рідне і змушений всіма силами постійно показувати свою відданість чужому шляхом обпльовування всього рідного (сіндром обрусєвшєго інородца). Ця демонстрація прєданності мусить тривати до кінця життя, після завершення якого покидьок, як правило, звинувачується своїми хазяями в усіх гріхах і на нього вішаються всі собаки.

Для виправдання свого негідного животіння покидьок в його процесі постійно бреше сам собі та своїм близьким, в результаті чого кожен покидьок швидко втрачає здатність відрізняти правду від брехні, через що покидьки є добре керованими (з допомогою, наприклад, невеличкого страхання).

Процес перетворення нормальної людини з почуттям власної людської гідності в покидька добре відпрацьований багаторічною практикою. В ньому активну роль відіграють інші покидьки. Скажімо, коли кандидат в покидьки пробує скористатись рідною мовою на своїй рідній землі свого рідного народу, то хтось з хазяїв, або повноцінних покидьків прикрикує на нього - і успішний кандидат в покидьки слухняно виконує хазяйську волю, припиняючи робити це бєзабразіє. Той факт, що кандидат в покидьки не помічає приниження власної гідності при цьому, означає ріст покидьковості кандидата в покидьки, і наближення моменту визнання його іншими покидьками за члена своєї зграї.

Першою ознакою нелюбові до рідного народу є нелюбов до мови рідного народу. Вона повинна демонструватися. Сутність повинна являтись. В Інтернеті така демонстрація полягає перш за все в свідомому перекрученні українських букв. Справжній покидьок добре знає, як поставити нормальне кодування і скільки хвилин на це треба витратити, але спеціально не робить цього, і це служить ніби міжпокидьковим опізнавальним знаком [вже пройдений етап - стаття вперше опублікована в жовтні 1999].

Зайво казати, що розмови про людську гідність з покидьком не мають жодного сенсу. Ця річ для ньго - це застарілий сільський атрибут, не одобрюваний хазяями та іншими покидьками.

Олександр Франчук

_______
Признак цивилизованности

Во всем мире (цивилизованном) не принято не любить свой ​​народ. Любовь к своему народу - это первый признак цивилизованности. Это нормально и понятно. И везде однозначно - и прежде всего - у всех народов это означает безусловную поддержку языка родного народа.

А какое отношение царит среди нормальных людей к лицам, которые не любят родной земли, родного народа, то есть народа, который их породил? Правильно, как к обычным отбросам. Поскольку нет ничего более полезного, чем как называть вещи своими именами, то попробуем определить, что же это такое. Хотя удовольствие и небольшое.

Определение отброса: Отброс - это субъект, ставящий родное, то, что его породило, ниже чужого, навязанного с помощью насилия и подлого обмана. Таким образом отброс покидает свое родное и вынужден всеми силами постоянно показывать свою преданность чужому путем оплевывания всего родного (синдром обрусевшего инородцы). Эта демонстрация преданности должна продолжаться до конца жизни, после завершения которого отброс, как правило, обвиняется своими хозяевами во всех грехах и на него вешаются все собаки.

Для оправдания своего недостойного прозябания отброс в его процессе постоянно врет сам себе и своим близким, в результате чего каждый отброс быстро теряет способность отличать правду от лжи, через что отбросы являются хорошо управляемыми (с помощью, например, небольшого устрашения).

Процесс превращения нормального человека с чувством собственного достоинства в отброса хорошо отработан многолетней практикой. В нем активную роль играют другие отбросы. Скажем, когда кандидат в отбросы пробует воспользоваться родным языком на своей родной земле своего родного народа, то кто-то из хозяев, или полноценных отбросов крикнет на него - и успешный кандидат в отбросы послушно выполняет хозяйскую волю, прекращая делать это "безабразие". Тот факт, что кандидат в отбросы не замечает унижения собственного достоинства при этом, означает рост отбросости кандидата в отбросы и приближение момента признания его другими отбросами за члена своей стаи.

Первым признаком нелюбви к родному народу есть нелюбовь к языку родного народа. Она должна демонстрироваться. Сущность должна являться. В Интернете такая демонстрация заключается прежде всего в сознательном искажении украинских букв. Настоящий отброс хорошо знает как поставить нормальное кодирование и сколько минут на это надо потратить, но специально не делает этого и это служит как бы межотбросным опознавательным знаком [уже пройденный этап - статья впервые опубликована в октябре 1999].

Излишне говорить что разговоры о человеческом достоинстве с отбросом не имеют никакого смысла. Эта вещь для него - это устаревший сельский атрибут, не одобряемый хозяевами и другими отбросами.

Олександр Франчук

41 коментар:

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/article/430032#comment-8104271
Павел Курячий сегодня в 11:05
Это точно, что украинские власти ненавидят свой народ. Я там прожил почти 20 лет, никогда не слышал, чтобы окружающие меня люди говорили по-украински. Но власть "убедила" основную часть населения, что родной язык у них украинский...
Где языковой маразм крепче, чем на Украине? Такого позора, чтобы родной язык населения объявлялся чужим (и даже враждебным) нигде в мире нет.
Украинский язык существует - это понятно, и он не виноват, что политики из него сделали дубинку, бьющую по русскому языку (родному для громадного большинства Украины). Но раз официально никто истины не понимает, то над украинским будут смеяться долго. По крайней мере до того времени, когда здравый смысл не возобладает, и русский язык не займет своего места официально и политически так, как он всегда занимал его фактически.

Та Ви навіть не знаєте, шановний Павел Курячий, як російською мовою буде українська "курка". Хоч намагання покидька невідомого народу вислужитись перед своїми московськими хазяями видно що є.
___
Да Вы даже не знаете, уважаемый Павел Курячий, как на русском языке будет украинская "курка". Хотя попытка отброса неизвестного народа выслужиться перед своими московскими хозяевами видно что есть.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/article/430032#comment-8104271
Павел Курячий отвечает на комментарий Олександр Франчук
сегодня в 13:52
Уважаемый Саша! Я совсем неплохо знаю украинский язык. Без всякого словаря читал и Лесю Украинку и Шевченко и много кого еще. "Каменяра" Франко, конечно, читать было трудно.... Речь идет ведь на самом деле о том, что созданную поляками и австро-венграми странную мову (которую Вы почитаете за украинскую) Ваши хозяева (не знаю, может это "цивилизованные" из Европы, или вашингтонские радетели за всякую демократию, или другие "отбросы неизвестного народа") стремятся внедрить на русских землях, и Вы им - по особенностям ума Вашего - помогаете. Или потому что кроме ненависти к русским в Вас ничего нет?

Сергей Бутковский сегодня в 14:01
Каким образом "поляки и австро-венгры" создали тот "странный" язык, на котором испокон веков разговаривает всё сельское население Полтавщины? :-)
И где Вы видели признаки того, что украинский язык внедряется "радетелями из Вашингтона"?
И почему "на русских землях"? На русских землях есть, кажется, только одна воскресная украинская школа - в Москве.

Павел Курячий сегодня в 14:26
Каким образом "поляки и австро-венгры" создали (конечно, мне следовало бы написать "участвовали в создании") написано достаточно много, точно и достоверно. Захотите, сами найдете, в т.ч. и в интернете.
На каком языке разговаривает сельское население Полтавщины, я знаю, т.к. много раз бывал на Полтавщине в деревнях. Это, конечно, не литературный русский язык, но и далеко не та "мова", которую внедряет современная власть. Что касается моего упоминания "радетелей из Вашингтона", то достаточно поставить вопрос: Кому это выгодно? - и все становится ясно.
А вот земли-то это точно русские. Это даже Вы знаете.

А сотні тисяч пісень на щирій українській мові, їх також придумали автро-венгри з поляками, як на Вашу шановну думку?
___
А сотни тысяч песен на искренней украинской мове, их также придумали австро-венгры с поляками, как по Вашему уважаемому мнению?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=0&forum_pp=20
Veneravmehah [14:34; 29 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:26; 29 сентября 2011 г.]
Уважаемая администрация! Да уберите наконец этого недоумка с форума...сколько можно разжигать эти националистические распри то...

Щас Book Club CEO Oleg Shpilman прікажет нємєдлєнно убрать тєму: любов до рідного народу в КК - це "разжигать эти националистические распри то... "

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

На: http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=0&forum_pp=20

А про людську гідність нагадувати масам покидьків, скупчених тут в форумі КК - ета вабщє мєждународний скандал, чи не так, шановна Veneravmehah?

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=0&forum_pp=20
EvilCat [14:50; 29 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:38; 29 сентября 2011 г.]
Veneravmehah: Уважаемая администрация! Да уберите наконец этого недоумка с форума...сколько можно разжигать эти националистические распри то...
olex: Щас Book Club CEO Oleg Shpilman прікажет нємєдлєнно убрать тєму: любов до рідного народу в КК - це "разжигать эти националистические распри то... "
EvilCat: Вот ты самый ярый брехун и есть. Твоя тема посвящена не любви к своему родному народу, а ненависти к другим народам. Так кто теперь покидьок?

Покидьок в даному конкретному випадку той, хто цілком свідомо підло бреше на когось іншого про нібито "ненависти к другим народам". Ви ж не зможете назвати жодного народу, чи не так, до якого Ви брешете що нібито в когось ненависть.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

Veneravmehah [14:56; 29 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:48; 29 сентября 2011 г.]
olex: А про людську гідність нагадувати масам покидьків, скупчених тут в форумі КК - ета вабщє мєждународний скандал, чи не так, шановна Veneravmehah?
Veneravmehah: Ви свою гідність відрощуйте, а то мабуть природа образила Наділивши натомість занадто великою схильністю до порожньої демагогії.Певно це компенсація за недоотримані блага та радощі. Пані й панове, а може це депривація ?треба подумати..

Лаятись в бік співрозмовника "природа образила ... этого недоумка" і т.п., - коли покидьок не може по суті сказати хоч щось, це ще одна абсолютно стандартна ознака покидька.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=0&forum_pp=20
Veneravmehah [15:15; 29 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [15:08; 29 сентября 2011 г.]
а котися ти в пекло зі своїми переконаннями і зі своїми моральними оцінками...
хоча тебе тільки шкода по суті..де ще можна культивувати власну самооцінку, я к не тут...в буцегарню б тебе на 3 доби за політичне хуліганство, там би тебе одразу навчили...а тут...занадто с тобою панькаються(

Ага :-) але стандарт дещо інший: "Взять бы этого ..., да за такие доказательства года на три в Соловки!" - але і таке вже давно в банді московських убивць устарєло, шановна, хоч і тикаюча на всі боки своє хамство Veneravmehah. Стандарт для Вас насправді, межа бажань в подібних випадках неспроможності сказати хоч щось по предмету розмови - це убити опонента. Ну як це бажання щойно виказував стосовно моєї скромної особи один з цілком відвертих присутніх тут московських посіпак, абразєц для Вас в усьому.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=0&forum_pp=20
EvilCat [15:20; 29 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от Veneravmehah [15:15; 29 сентября 2011 г.]
Это о каких таких убеждениях Вы говорите. Нет у него никаких убеждений. Вот заголовки статей из его блога.
"Яким же ж це дурнем треба бути, щоб проголосувати не за Ющенка!" 11.01.2010 15:28
Необхідно в другому турі голосувати за Януковича 21.01.2010 17:16
Все понятно, да?

Ну якщо всьо панятно, це понятно, що шановний EvilCat - цілком отупіла від власної постійної брехні людина, тоді да канєшно, усьо панятно. Якщо Ви звісно не спроможетесь (а Ви ще жодного разу не спромоглися відповісти за свой подлий базар) - якщо Ви тут не спроможетесь пояснити, що Вам тут в наведених Вами цитатах не так.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=0&forum_pp=20
Смешная [17:30; 29 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [17:06; 29 сентября 2011 г.]
Шановний Олександр Франчук, ви щось умієте робити, окрім того, що молоти язиком?
Поменше б таких "свідомих" - більш цивілізовановими були б.
Тю, защитник нашелся

Правильно, шановна Смешная - Ви продемонстрували тут зразок "логіки" банди московських убивць: чим менше свідомих людей, тобто які бачать речі такими, якими вони є, називаючи правду правдою, а брехню брехнею, тим краще. А зараді етава харошева умєньшєнія калічєства свідомих чєво тока нє сдєлаєш, ну наприклад пачєму би нє убіть кілька разів (тричі з періодом 11 років) по кілька мільйонів українських дітей.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=0&forum_pp=20
Смешная [17:31; 29 сентября 2011 г.]
Тут заикаться начнешь от такой цивилизованности

Бідолашна Смешная - але що саме Вас аж так сильно напудило? що аж до ікоти, скажіть будь ласка. Всім думаю дуже буде цікаво подивитись Ваш страхопоказ. Приступайте, якщо Вам ще не зовсім заціпило. Ну а якщо зовсім, тоді що ж.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=0&forum_pp=20
STEROID [18:07; 29 сентября 2011 г.]
В моем понятии цивилизованность это по крайней мере не сморкаться на улице и не чавкать за столом.

Ви тут так написали, шановний STEROID, що Вашу репліку можна зрозуміти так, що для Вас сморкацца можна всюди, тільки не на вулиці? І чавкать всюди, окрім як за столом? Настоящая цівілізація, безумовно.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=20&forum_pp=20
Акка Кнебекайзе [22:26; 30 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:26; 29 сентября 2011 г.]
Что есть "любов до народу"?
Мне почему-то кажется, что признак цивилизованности - это отношение сильного к слабому, к ребёнку, к больному, к немощному старику.
А на каком языке будет говорить спасатель, вытаскивающий из-под обломков пострадавших во время землятрясения, - разве важно?
Или не Христос говорил, что ему без разницы- "ни жида, ни ваврара, ни эллина, ни скифа"? Или христианство, по Вашему мнению, не относится к признакам цивилизованности?

Наведені Вами ознаки, шановна Акка Кнебекайзе, безумовно належать, як на мою скромну думку, до множини ознак цивілізованості - як і всі інші конкретні вияви любові, правди і добра.

Найдавніше ж з відомих, йому десь біля 2500 років - і одне з найточніших, сутнісних визначень цивілізованості, які мені доводилось бачити, належать Геродоту
===: 106. Андрофаги мають найдикіші звичаї з усіх; вони не знають правди й закону в них немає ніякого.
:=== https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B-gWbuz5e6alOWEzMDg4YTYtYTE1MS00MGRjLWIzYWQtODM5YTFmNmE0NjM2&hl=en_US

Що ж стосовно обговорюваної тут ознаки цивілізованості, любити рідний народ, то вона має пряме відношення до християнства:
MT 22:37 Він же промовив йому: Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією своєю думкою.
MT 22:38 Це найбільша й найперша заповідь.
MT 22:39 А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе.
MT 22:40 На двох оцих заповідях увесь Закон і Пророки стоять.

Християнин не може відкидати, зневажати те, що дане йому Богом - а рідний народ, з рідною мовою рідного народу, як і родина (батьки) належать до не таких уже й численних речей, даних (а не предмет вибору) йому Ним. І не забуваймо також і конкретну стосовну до цього даного заповідь:
EX 20:12 Шануй свого батька та матір свою, щоб довгі були твої дні на землі, яку Господь, Бог твій, дає тобі!

І звертатись до Бога, щоб Він міг почути, як Ви думаєте, слід даною Ним спеціально для цього мовою для твого рідного народу - чи язиком, нав'язаним насильством, убивством, облудою та хамськими приниженнями бандою московських убивць?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=20&forum_pp=20
EvilCat [08:25; 30 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [00:37; 30 сентября 2011 г.]
olex: Правильно, шановна Смешная - Ви продемонстрували тут зразок "логіки" банди московських убивць: чим менше свідомих людей, тобто які бачать речі такими, якими вони є, називаючи правду правдою, а брехню брехнею, тим краще. А зараді етава харошева умєньшєнія калічєства свідомих чєво тока нє сдєлаєш, ну наприклад пачєму би нє убіть кілька разів (тричі з періодом 11 років) по кілька мільйонів українських дітей.

EvilCat: Это ты "свідомий"? Самомнения у тебя как у селедки. Она наверное тоже думает, что пользуется всемерным уважением, если ее к столу постоянно приглашают. Только ты как раз никому не нужен и не интересен. Ни московским убийцам, ни их жертвам. Об этом говорит твой блог. На 104 статьи целых 384 комментария. Почти по 4 штуки на статью. В среднем. Что, помои спросом не пользуются, так ты решил их сюда выплеснуть? Ты просто жалкое, ничтожное существо, и никто более.

Не намагайтесь розписуватись за інших, шановний, хоч і безліч раз натицяний Вашим писком в усюди накладені Вами купки Вашої паскудної брехні, EvilCat. Говоріть за себе - хоч звісно в московських холопів нема свідомості, тобто того, від чийого імені можлива якась мова. Тому покидьки намагаються говорити від чийогось імені - вони самі прекрасно розуміють, що самі особисто вони є _ніхто_.

Що ж стосовно моїх блогів, то цікаво було б взнати, про який з них Ви тут повідомляєте. Тобто як завжди брешете. Наприклад на Хайвеї на 108 опублікованих мною матеріалів 125252 прочитань і 976 коментів. А в гайдпарку на одну тільки нещодавно опубліковану 13 липня статтю "Украинский и российский народы не имеют общего происхождения" http://gidepark.ru/community/90/article/379880 було 1288 коментів, я на них усіх на жаль не те що відповісти не зміг, а навіть прочитати їх усі до кінця досі часу не знайшов.

І у мене критерії матеріалів навіть не те що зовсім інші, аніж у Вас - вони принципово Вам не можуть бути зрозумілі, шановний EvilCat. Для мене ну зовсім не є значимою (в розумінні оцінки моїх матеріалів) брехня та гавкотня різних покидьків та московських холуїв. Хоч з точки зору більш ретельного вивчення московської холуйні на українській землі звичайно що так. Для мене існує практично один єдиний критерій: правдивість того, що я пишу. Це для мене дійсно важливо. А до цього у вас нема жодної підстави чіплятися, чи не так.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=20&forum_pp=20
Майкл Воротников [12:46; 4 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:26; 29 сентября 2011 г.]
[...] русский язык. Который, к тому же, является родным для большинства жителей Украины.

За даними перепису 2001 "Українську мову вважали рідною 67,5% населення України, що на 2,8 відсоткового пункта більше, ніж за даними перепису 1989 року. Російську мову визначили як рідну 29,6% населення, у порівнянні з минулим переписом населення цей показник зменшився на 3,2 відсоткового пункта. Частка інших мов, які були вказані як рідна, за міжпереписний період збільшилася на 0,4 відсоткового пункта і становила 2,9%. " http://2001.ukrcensus.gov.ua/results/general/language/

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=20&forum_pp=20
Майкл Воротников [14:52; 4 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:30; 4 октября 2011 г.]
olex: За даними перепису 2001 "Українську мову вважали рідною 67,5% населення України, що на 2,8 відсоткового пункта більше, ніж за даними перепису 1989 року. Російську мову визначили як рідну 29,6% населення, у порівнянні з минулим переписом населення цей показник зменшився на 3,2 відсоткового пункта. Частка інших мов, які були вказані як рідна, за міжпереписний період збільшилася на 0,4 відсоткового пункта і становила 2,9%. " http://2001.ukrcensus.gov.ua/results/general/language/

Майкл Воротников: Не верьте национал-шовинистической пропаганде.
Лучше запросите у руководства Клуба соотношение продажи книг на русском и украинском языках. Это будет истинным положением по данному вопросу.

Це Ви часом не шуткуєте, шановний Майкл Воротников, що треба не вірити офіційним результатам тотального опитування населення України, організованому в 2001 році праклятим націонал-шовіністом (?) Кучмою, а треба дуже вірити на слово шановному Майклу Воротникову?

Що ж до результатів роботи Клубу, то поцікавтесь спершу істинним положенням стосовно мети, для чого існує КК, шановний Майкл Воротников. Порівняйте наприклад співвідношення української і російської книги, виданої в Клубі (погортайте каталог), із співвідношенням української та російської його реклами в пресі (http://www.bookclub.ua/ukr/club/pressa/). І Ви легко побачите, що тоді як частка української книги в масі російської навряд чи перевищує 10% видань КК, співвідношення кількість реклами КК в пресі становить 44 україномовних рекламних публікацій до 1 (одної) російськомовної.

Тобто уперті факти діяльності КК досить таки прозоро вказують на те, що задача номер один КК, це розповсюдження російської книги серед україномовного читача. І коли попросити в руководства КК "соотношение продажи книг на русском и украинском языках", то це буде попросити його дати атчот о рєзультатє виполнєнной работи на участкє русіфікаціі читання україномовного читача.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=20&forum_pp=20
Майкл Воротников [15:16; 4 октября 2011 г.]
У себя в блоге на этом сайте я опубликовал статью, с описанием основных признаков фашизма. Вам бы было очень полезно её прочесть!
http://www.bookclub.ua/myclub/blog/?uid=5945862&action=comments&id=291
http://zhurnal.lib.ru/w/worotnikow_m_g/fashizm.shtml

Прочитав. Відверто кажучи, сподівався (судячи з того, що Ви пропонуєте не вірити офіційним результатам перепису-2001, а вірити Вашим здогадам) сподівався побачити, що Ви вважаєте, що любити рідний народ, це ознака фашизму. Але цього не знайшов. І не побачив до того ж нічого такого, з чим би не хотілося згодитись. Хоч звісно багато наведених Вами ознак стосуються інших поганих речей. Фашизм же не одне єдине зло в нашому світі, чи не так.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=40&forum_pp=20
EvilCat [15:24; 4 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [15:04; 4 октября 2011 г.]
Попытался меня во лжи уличить? Лучше бы молчал. Пришлось в твоем блоге все темы подряд открывать. хватило первой страницы - в более половины тем комментариев НОЛЬ! А вот ссылки весьма интересны. Авторитетный источник у Франчука сам Франчук. Дружок, ты в курсе, что ссылаться на самого себя моветон?

Не папитался улічіть ва лжі, шановний EvilCat, а улічіл - вже збився з ліку скільки разів улічіл. І ніде вони, ті улічєнія, не зникли від того, що Ви їх пускаєте мимо вух, оскільки у покидьків атвєчать за базар нє прінято. Але якщо у Вас окрім іншого проблеми також з пам'яттю, то нема проблем ті Ваші купки брехні, в які Ви намагаєтесь вдавати, що Ви Вашим писком не натицяні, нагадати Вам. Нагадати?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=40&forum_pp=20
EvilCat [09:55; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [09:34; 5 октября 2011 г.]
Давайте розглянемо одну з таких найбільш резонансних проблем – пов'язаність рівня поширеності різного роду збочень з російськомовністю. Адже це досить таки широко відомо, що в переважно російськомовних районах на українській землі суттєво більш високий рівень поширення різноманітних відхилень від нормальності, у тому числі гомосексуальних, аніж в переважно україномовних. Цю реальну гомопроблему російськомовності, коли спробувати глянути на неї максимально прямо та відверто, можна назвати іще так: якщо хочете, щоб Ваша дитина максимально імовірно була заражена гомосексуалізмом, то потурбуйтесь про те, щоб вона розмовляла – і головне думала – російською мовою.
Олександр Франчук
http://narodna.pravda.com.ua/rus/culture/4b96228ee5f03/

EvilCat: Даже не комментирую вышепроцитированное.

Правильно. Це ж, наведене тут, відома усім хоч і прикра, але правда, навіщо коментувати. Хоч контекст процитованого звичайно не завадив би. Наводьте більш розлогі цитати, шановний EvilCat. Але і такі невеличкі, які свідчать, що Ви не тільки пишете сюди, не читаючи, що сказав опонент, але і спроможні деколи щось прочитати, це вже позитив на Вашу користь. Значить надія на поправку справді реально є, а не просто становить собою якесь засушене теоретичне уявлення.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=40&forum_pp=20
EvilCat [10:21; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [10:14; 5 октября 2011 г.]
olex: Не папитался улічіть ва лжі, шановний EvilCat, а улічіл - вже збився з ліку скільки разів улічіл. І ніде вони, ті улічєнія, не зникли від того, що Ви їх пускаєте мимо вух, оскільки у покидьків атвєчать за базар нє прінято. Але якщо у Вас окрім іншого проблеми також з пам'яттю, то нема проблем ті Ваші купки брехні, в які Ви намагаєтесь вдавати, що Ви Вашим писком не натицяні, нагадати Вам. Нагадати?

EvilCat: "Не папитался улічіть ва лжі"
Це якою мовою? Невже українською? А відносно того, що "улічів" - Дурінь думкою багатіє.

Це російською, дивно що нє узнайотє, а вдаєте, що радной язик - транскрипція, поцікавтесь цим словом. Ну щоб Вам папанятнєє било.

Що ж стосовно Ваших проблем з памяттю, то добре, нагадаю Вам Вашу одну з найсвіжіших підленьких брехонь в цій ж гілці
===: EvilCat [14:50; 29 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:38; 29 сентября 2011 г.]
Твоя тема посвящена не любви к своему родному народу, а ненависти к другим народам.
:===
- на яку я Вам відповів [15:02; 29 сентября 2011 г.]: "Ви ж не зможете назвати жодного народу, чи не так, до якого Ви брешете що нібито в когось ненависть.",
після чого Ви звичайно що не назвали, до якого ж це з народів світу в даній темі нібито виявляється ненависть. Ви простий типовий підлий брехун, тобто стандартний покидьок, шановний EvilCat, це факт навіть даного обговорення.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=40&forum_pp=20
EvilCat [10:49; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [10:40; 5 октября 2011 г.]
Подожди, остальные прочтут твои сентенции, что русскоязычность признак педерастии, тогда по другому запоешь.

Якщо когось щось цікавить з того, що мною було сказано, найбільш повно його можна знайти тут: http://olexandr.110mb.com/,
то я, на відміну від Вас, готовий відповісти за кожне _своє_ слово, шановний EvilCat. А за перебрехане Вами, чи виссане Вами з Вашого власного пальця, відповідайте самі. Чого Ви принципово не здатні робити, чи не так?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=40&forum_pp=20
іов [11:23; 5 октября 2011 г.]
олекс,переступаєш межу

Поясніть свою думку, шановний іов.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=40&forum_pp=20
іов [11:23; 5 октября 2011 г.]
олекс,переступаєш межу

Поясніть свою думку, шановний іов.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=40&forum_pp=20
EvilCat [13:16; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [11:51; 5 октября 2011 г.]
Ответить за каждое слово? Ну, давай, ответь какой перевод дал каждый из упомянутых в ссылке онлайн переводчиков твоего "папитался улічіть ва лжі"? Хоть с "украинского" на английский, хоть на любой другой язык. Ты до сих пор не понял, что игрушки кончились?

Не знайшов слова "транскрипція" шановний EvilCat. І відповісти за свою підлу брехню
===: EvilCat [14:50; 29 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:38; 29 сентября 2011 г.]
Твоя тема посвящена не любви к своему родному народу, а ненависти к другим народам.
:===
- тупий брехливий покидьок також не в змозі само собою. Але відсутність совісті пазваляєт покидьку далі хамити, тикати і пригрожувати. Правда для покидька на прислужуванні банди московських убивць вєщь нєвинасімая, чи не так, шановний EvilCat? Але позитивний момент наліцо: нєпуганний покидьок перед нами в усій красі, так би мовити. А це нам якраз і потрібно :-)

Що стосовно застосування суржику стосовно Вашої шановної персони, то ознайомтесь будь ласка з спеціальним на цю тему дослідженням: "Чому суржик - це погано" http://h.ua/story/67409/

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=40&forum_pp=20
EvilCat [13:52; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [13:38; 5 октября 2011 г.]
И на Хайвее тоже сплошное непонимание. Иначе почему А. Франчук не попал ни в топ100 редакторов-рецензентов, ни в список "Выбор редакции", в котором, между прочим, 2500 статей.
Что тебе "потрібно" никому кроме тебя те понятно и не интересно. Ты уже обделался по самое некуда. Вот твои собственные слова из первого поста этой темы: "Першою ознакою нелюбові до рідного народу є нелюбов до мови рідного народу. Вона повинна демонструватися. Сутність повинна являтись. В Інтернеті така демонстрація полягає перш за все в свідомому перекрученні українських букв."
И ты постоянно перекручиваешь украинские слова. Например нет такого слова - ПАЗВАЛЯТИ - есть ДОЗВОЛЯТИ. Другие твои перлы упоминавть просто не буду - все и так на виду. Вот и получается, что ты самый покидьок и есть.

Добре, шановний EvilCat. Але чи не забагато Вашої цінної уваги до моєї скромної особи? Хоч обідна, канєшна, що Ви обминули мої блоги на політіко, рткоррі, гайдпарку, спротиві та інших ресурсах.

Давайте може нарешті касньомся і Вашої шановної замєчатєльної персони? Розкажіть щось про себе, хто Ви такий? А то окрім того, що Ви - отупілий від власної брехні типу
===: EvilCat [14:50; 29 сентября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:38; 29 сентября 2011 г.]
Твоя тема посвящена не любви к своему родному народу, а ненависти к другим народам.
:===
- А то окрім того, що Ви - отупілий від власної брехні покидьок невідомого народу, дуже активний холуй московської банди убивць, принаймні тут на КК, більше ж нічого про вас не відомо. А всім без сумніву дуже цікаво, ну хто ж то за такий бальшой масковскій барєц, лєв в натурє, повзаючий в багні московської брехні перед своїми московськими хазяями? Хоч скромно іменує себе котиком в окулярах.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=60&forum_pp=20
EvilCat [14:25; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от EvilCat [14:06; 5 октября 2011 г.]
И по-прежнему жду разъяснения слов - "якщо хочете, щоб Ваша дитина максимально імовірно була заражена гомосексуалізмом, то потурбуйтесь про те, щоб вона розмовляла – і головне думала – російською мовою."
Кстати, твой блог скопирован, теперь будешь в прокуратуре объясняться, клоун. Вот тебе для размышления материал.
Стаття 161. УК України. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії.
1. Умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками, -
караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
2. Ті самі дії, поєднані з насильством, обманом чи погрозами, а також вчинені службовою особою, -
караються виправними роботами на строк до двох років або позбавленням волі на строк до п'яти років.
3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, які були вчинені організованою групою осіб або спричинили загибель людей чи інші тяжкі наслідки, - караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Слова "якщо хочете, щоб Ваша дитина максимально імовірно була заражена гомосексуалізмом, то потурбуйтесь про те, щоб вона розмовляла – і головне думала – російською мовою." з статті "Проблеми російськомовності" http://h.ua/story/259623/ ретельно пояснені і розтлумачені в цій статті. Якщо з самої цієї статті Вам не вдалось чогось зрозуміти, то додаткову інфу можна знайти в продовженні: "Проблеми російськомовності - 2" http://h.ua/story/261097/ і "Проблеми російськомовності - 3" http://h.ua/story/265090/

Щодо копіювання блогу, то як і звідки Ви його скопіювали, шановний EvilCat? Можливо Вам попала не зовсім повна копія? Тоді Вам треба перескопіювати його звідси: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B-gWbuz5e6alYzhhODBmYTMtODg0OS00NDE3LThmODctMjQ0NzM1NzA0ZTJk&hl=en_US
- тут для зручності копіювання знаходиться весь блог в текстовому форматі з усіма статтями, коментарями, діалогами і зауваженнями, причому для швидкості копіювання в зіп-архіві.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=60&forum_pp=20
Ольга) [14:38; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [14:33; 5 октября 2011 г.]
Ты однажды захлебнешься своей ненавистью.

Щоб незаперечну правду розуміти, як ненависть, не обійтись без того, щоб замість нормальної людської логіки і здорового глузду, тобто людської душі, було наллято вміст московської інфоканалізації: тобто підлої брехні, ненависті і злоби до всього людського нормального. Наприклад до свідомості. До щирості. До відвертості. До всього справжнього людського.
Це навіть не беручи до уваги хамського тикання.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=60&forum_pp=20
Ольга) [15:48; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [15:31; 5 октября 2011 г.]
А для тебя кроме московского что-нибудь ещё существует?

Якби не Ваше хамське тикання, шановна Ольга), то це було добре питання. Але це питання насправді більше до Вас, аніж до мене, адже досить таки очевидно, що я користуюсь інформацією далеко не тільки з московських джерел. Для Вас же іншої інформації, окрім московської не існує, чи не так? Бо вона вся, як тільки вона не московська, то само собою що вражеская.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=60&forum_pp=20
Ольга) [16:25; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [16:02; 5 октября 2011 г.]
Неуважаемый, я и до Бога на ТЫ (а ты иначе?)
Читаю тебя и начинаю понимать, насколько же я счастливый человек! Для меня существует ЛЮБАЯ информация, мозги для того, чтобы фильтровать. А ты настолько замкнут в своей ненависти, и круг интересов и поток информации у тебя настолько узкий, что, прости, но тебя откровенно жалко.

Ви думаєте, що дуже удачно збрехали про чиюсь нібито ненависть, і тому злорадствуєте, шановна, хоч і хамка Ольга)? І даремно: адже Ваша дурнувата брехня щодо ненависті, аналогічно як і та ж сама брехня в EvilCat-а не підлягає доведенню. Ну якоюсь цитатою наприклад моїх слів, з якої не тільки Вам, але й іншим людям було б видно, що так, це ненависть. І щодо "круг интересов и поток информации у тебя настолько узкий", то це ще одна думка, якою Ви радієте. Як бачимо, у Вас приводів для агромнава счастья як завгодно багато - у Вас спеціальна для цього чарівна палочка: мах бреханути щось на опонента, і радості і счастья в шановної Ольга) повно :-)

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=60&forum_pp=20
Veneravmehah [17:05; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от olex [17:00; 5 октября 2011 г.]
не , ну какой материал для диссера, а....
Товарищ непоколебим аж завидно. До сумасшествия.

Та це мабуть так тому Вам видається, шановна Veneravmehah, що в тутешньому тепленькому кубельці для покидьків невідомих народів, московської холуйні, ну дуже вже тепличні умови створені. Межі встановлені: "олекс,переступаєш межу" - і причому пояснити ніхто не знає, що то за межі такі.

Є в форумі КК персони, яким все можна, Верховода і Авторитет (персони альфа і бета), є кому можна менше, наближені і ведені (гамма), і нарешті затуркані (омега). Відчуття меж дозволеного підлягає серед іншого такому закону: "Суб’єкт, що знаходиться всередині примітивної групи, звичайно не здатний сформулювати "правила", за якими вона функціонує. Зловивши себе навіть на спробі подумки їх сформулювати, він відчуває страх розправи, що легко перетворюється в побоювання, що з його психікою не все гаразд...". Це шматочок правила 14 (правило нормальності).

Просто класика. Детальніше про природу примітивної групи, по законах якої функціонує форум КК, можна подивитись тут: "Примітивні групи: основні правила" http://h.ua/story/64549/

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=60&forum_pp=20
admin Tanya [19:31; 5 октября 2011 г.] Ответ на сообщение от Serg123 [19:10; 5 октября 2011 г.]
Уважаемые Форумчане!
Если Вы и в дальнейшем будет общаться в таком же оскорбительном, злобном тоне, то эта тема будет удалена, согласно пунктам 5.2. и 5.4. «Пользовательского соглашения».

А от і запрошення "общаться в [...] оскорбительном, злобном тоне" - щоб удаліть нєугодную тему.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=60&forum_pp=20
Serg123 [17:26; 5 октября 2011 г.] на от Veneravmehah [14:46; 4 октября 2011 г.]
русскоукраинский...в такой последовательности :( русский, хотя и этнический украинез по родословной...с корнями в Полтавской обл...до сих пор не усохшими e27
Serg123 [17:57; 5 октября 2011 г.] на от Serg123 [17:35; 5 октября 2011 г.]
УВАЖАЕМЫЕ леди и господа, пані і панове, товарищи и...не товарищи :({ (окромя мудозвона олекса :( ) Эвил и Пашка... :({
Обратите внимание на то, как пиарится это ЧМО у нас на форуме...а мы ему и помогаем :-(( :-(( e33 Обратите внимание сколько раз оно себя процитировало и сколько ссылок на свои "статьи"...накидало :-((
я понимаю, что Краина загажена не только выбросами чернобыльскими, но таким-вот говном... :-( :-( :-( , но...жизнь прекрасна и...пройдут дожди...пройдут снега...растает и...всё это смоется...в его любимую канализацию, где ему и место :( :( :(
МАЛЕНЬКОЕ предложение: давайте перестанем его пиарить и будем просто игнорировать его комменты...во всех ветках :({ : шавка лает, а караван идёт... :( :( :-))
Эвил...ну скоко можно? :-( ты разговариваешь с оно, как с умным человеком... :-( а оно - не понимает, оно- душевно-хворе... e33 тебе не жаль клавиатуру? или ты получаешь удовлетворение, от общения с гнойним педерастом? :-( :-( :-(
Господа...оно погавкає, но если его не кормить - исчезнет самостоятельно... :( :( :( прогресс и не такие пытались остановить...не получалось :({

Во плющить покидька невідомих народів (за національністю) холопа банди московських убивць (за функціональним призначенням), це да.

Сподіваюся ніхто не думає, що брехливий покидьок збрехав правду про своє полтавське коріння: просто брехло коли бреше, то щоразу обирає найбільш сютабельне щось. Кожен раз відмінне, зауважимо при цьому, адже бідолашному брехуну важко пам'ятати, що саме він там брехав на дану тему минулі рази. Тому покази покидька не страждають від надмірної одноманітності.

Тут же в даному випадку що цікаве, то це те, чому покидьку здалося в даному випадку найсютабельнішим з усього обрати брехати про нібито своє полтавське коріння.

Ну а що ми вчергове бачимо ретельне намагання виконувати пріказ від всєдєржащєва вождя, баті, хана, прєдсєдатєля, хазяіна, шефа, атца раднова, альфи, палубога і наівишайшева начальніка покидьків, який пріказал, що саме конкретно слід робити кожному покидьку у випадку появи опонента, який говорить правду:
===: "С ними не нужно вступать в дискуссию, потому что, дискутируя с ними, мы помогаем им достигать тех целей, которые они перед собой ставят. Они заслуживают только одной реплики: "Тьфу на вас!" - и всё." (с) Путин
:=== (http://president.kremlin.ru/appears/2006/01/31/1310_type63380type63381type82634_100848.shtml )
- то це зовсім нормально, чи не так.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=100&forum_pp=20
utilizator [23:01; 5 октября 2011 г.] на от любимый [22:42; 5 октября 2011 г.]
АЛЕКСАНДРУ ФРАНЧУКУ: ВЫ - ПРОРОК!? ИЛИ ПРОСТО ИНФОРМИРОВАНЫ ЛУЧШЕ МНОГИХ!? КЕМ ВЫ СЕБЯ ВОСПРИНИМАЕТЕ!?

Я себе васпрінімаю людиною, шановний utilizator.

А Ви, скажіть будь ласка, Ви себе ким (чи чим) вважаєте?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=100&forum_pp=20
[23:04; 5 октября 2011 г.] на от olex [20:35; 5 октября 2011 г.]
іов
Вибачте,пане Олекс,не встиг відповісти,,,
Не переступати межі,,,
На заході вважалось нарушення межі неприпустимим і каралось надзвичайно строго,,,
я в сенсі моральної межі,,,
в неї входить і любов до нашої України, народу і безперечно української мови,,,це святе
але і повага до інших націй
приписувати якісь фізичні вади по національномій ознаці я б не зміг,,,
напевно це мої межі,і я в ніякому разі не збираюся вам їх нав"язувати,,,
поважаю свободу особистосі,,,
сам з політичного форуму,там рубки покруче,,,
і опоненти матьорі,,,
:{)

Ви справді помітили порушення десь у мене моральних меж? Нагадайте будь ласка, шановний іов, де саме? зокрема де це Ви зауважили "приписувати якісь фізичні вади по національномій ознаці", а то сам самостійно виявити щось таке я на жаль не зумів.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=100&forum_pp=20
EvilCat [10:21; 6 октября 2011 г.] на от olex [14:26; 29 сентября 2011 г.]
Порылся по сети в поисках творчества автора темы. Творчество на этот раз пишу без кавычек, ибо в самом деле умеет человек писать. Не просто порылся, а и проанализировал. Сложилось такое впечатление, что данная тема умышленно создана с целью банальной провокации. Впрочем, как Олександр не раз признавал на других форумах он делал это не раз и вполне осознанно и умышленно. Мол не нравятся ему двуличные люди. К сожалению эта самая двуличность порой у него самого ярко выражена. Ну вот, например, когда Светлана назвала его Александром, он ее одернул, да и нотацию прочитал о признаке цивилизованности и переводе имен. А между тем на других форумах Олександр называет себя именно Александром. Мог бы дать ссылки на другие форумы, на которых Олександр уже устраивал подобные провокации, но не буду - я тоже люблю обламывать, а лучшим обломом быдет неполучение автором провокации ожидаемого.
Олександр, можете не отвечать - в дальнейшей дискуссии с Вами смысла не вижу, и не заинтересован в ней. Может быть, со временем мое мнение о Вас изменится. Прощайте, на сей раз, без уважения.

Стосовно самоназивання мною себе Александром, то Ви вчергове зопалу помиляєтесь, шановний EvilCat. Зауважте, я не звинувачую Вас в даному випадку в брехні - так помилились не Ви перший, на жаль.

Справа в тому, що за час участі в різних форумах мені довелось зіткнутись з цікавим явищем: клонуванням. Вперше якісний клон, який повторяв усі видимі атрибути моєї участі в форумі, у тому числі візуально тотожний нік й аватара, трапився в зараз відсутньому форумі КИД. Якісний я маю на увазі, що навіть багато хто його виступи сприймав за мої, причому частенько він був ну значно активніший в форумі за мене.

Вдруге щось подібне трапилось на ХВ, де Ви його думаю і надибали - під іменем Александр Франчук. Перегляньте профілі Олександр Франчук і Александр Франчук на ХВ і Ви побачите, що то зовсім різні люди. І будьте уважнішим наступного разу, намагайтесь перевірити і впевнитись у тому, що хочете сказати перед тим, як щось стверджувати. Це торкається не тільки моєї скромної особи.

Коли Ви матимете певність у всьому тому, що Ви привселюдно висловлюєте, це дасть Вам змогу відкрито користуватись своїм справжнім іменем - не побоюючись, що за нього може бути соромно.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=120&forum_pp=20
Акка Кнебекайзе [10:23; 6 октября 2011 г.] на от olex [10:18; 6 октября 2011 г.]
ВПане Франчуче. Охолоньте трохи, бо оточення сприйматиме Вас сердитою і невихованою людиною. А Ви ж не такий, еге ж?

Коли Ви намагаєтесь висловлюватись не від себе особисто, а від імені когось іншого, в даному випадку від імені "оточення", то це означає, що свою власну думку Ви ставите так низько, вважаючи сама себе чимось типу ніким, що повідомлення від особисто Вас точно буде не гідним нічиєї уваги. Комплекс неповноцінності, одним словом, от що заставляє Вас замість говорити те, що думаєте Ви самі, намагатись прикрити чимось (кимось) більш, на Вашу думку, гідним уваги, аніж Ваша на вашу думку "жалкая, нічтожная" лічность.

Так що там стосовно того, що _Ви_ (а не оточення чи ще хтось інший) хотіли сказати про сприйняття Вашою шановною персоною моєї скромної особи? Спробуйте сказати від себе, це буде не нахабство, шановна Акка Кнебекайзе - це нормальна людська, кожному з нас потрібна просто гідність.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=140&forum_pp=20
Акка Кнебекайзе [11:58; 6 октября 2011 г.] на от olex [11:44; 6 октября 2011 г.]
Вельмишановний пане)). Передусім дозвольте зауважити, що оціночне судження зовсім не обов"язково модифікує поведінку))). Коли ж Вам дійсно цікава моя думка про Вашу персону, - прошу. Ви справляєте враження наїжаченого підлітка, котрого кортить почастувати смачнющими пиріжками, киселиком, заспокоїти. - Нічого особистого!

За Ваше "кортить почастувати смачнющими пиріжками, киселиком" дякую, хто зна як воно колись повернеться, але наразі мене хоч і дуже цікавить Ваша шановна думка про мою скромну особу, однак рівно тою мірою, якою Вам хотілося б ту думку висловити. А Вам хотілося, судячи з Вашого повідомлення від імені оточення.

Але раз Вас асоціації ведуть до наїжаченого підлітка, то, якщо звісно Ви не сприймете питання як наїжаченість, цікаво було б взнати, в чому конкретно Ви зауважили наїжаченість?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=140&forum_pp=20
Акка Кнебекайзе [11:58; 6 октября 2011 г.] на от olex [11:44; 6 октября 2011 г.]
Вельмишановний пане)). Передусім дозвольте зауважити, що оціночне судження зовсім не обов"язково модифікує поведінку))). Коли ж Вам дійсно цікава моя думка про Вашу персону, - прошу. Ви справляєте враження наїжаченого підлітка, котрого кортить почастувати смачнющими пиріжками, киселиком, заспокоїти. - Нічого особистого!

За Ваше "кортить почастувати смачнющими пиріжками, киселиком" дякую, хто зна як воно колись повернеться, але наразі мене хоч і дуже цікавить Ваша шановна думка про мою скромну особу, однак рівно тою мірою, якою Вам хотілося б ту думку висловити. А Вам хотілося, судячи з Вашого повідомлення від імені оточення.

Але раз Вас асоціації ведуть до наїжаченого підлітка, то, якщо звісно Ви не сприймете питання як наїжаченість, цікаво було б взнати, в чому конкретно Ви зауважили наїжаченість?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=100&forum_pp=20
Акка Кнебекайзе [09:15; 7 октября 2011 г.] на от olex [14:25; 6 октября 2011 г.]
Шановний Олексе, відповім дуже стисло, оскільки "наїжаченість" до теми обговорення трохи не стосується.
Я- пані поважного віку, виховала трійко діточок, котрі тією чи іншою мірою пройшли той підлітковий період "наїжаченості". А оскільки людині властиво узагальнювати, - зробила висновок про Ваш юний вік. Просто дорослі чоловіки (принаймні, з мого оточення) - виважені, толерантні, не дозволяють собі грубити та ображати незнайомих (до речі, знайомих теж) людей. А підлітки такі категоричні, вразливі, нестримні - це вікове, воно минає. До того ж підлітки ще ростуть, вони вічно голодні, не можуть дати собі ради.. - Даруйте, коли я помилилася, але намагалася бути щирою.

Засоби обговорення завжди і прямо стосуються до обговорення, шановна Акка Кнебекайзе. Тому якщо Ваші зауваження ґрунтуються на фактах, то - для подальшого уникнення таких фактів - велике прохання до Вас навести тут, де саме з мого боку було "грубити та ображати [...] людей".

Якщо ж таких фактів Ви не знайдете, тоді це теж буде корисним, адже якщо Ваші шановні емоції та почуття ґрунтуються на нічому, тоді це буде приводом для Вас спробувати поставити власні почуття у відповідність тому, що відбувається насправді, а не у відповідність до того чогось неправдивого, що дало поживу таким Вашим емоціям.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=100&forum_pp=20
utilizator [12:46; 7 октября 2011 г.] на от olex [12:07; 7 октября 2011 г.]
Уважаемый OLEX!
Почему вы обошли вниманием мой пост на стр.2 сего форума!? :-(
Между тем, так много внимания уделяете иным, казалось бы, не имеющим к заявленной в шапке форума теме отношения, постам!?:{)
Просьба ответить! :(

Відредагуйте спробуйте його, той свій пост від [02:10; 1 октября 2011 г.], тобто викиньте з нього висмоктане з власного пальця (від "именно к православному его обряду" до "Насчет Ваших, Шура, антироссийских настроений") - і в ньому на жаль не залишиться практично нічого, на що б можна було відповісти. Зовсім я його вніманієм нє абашол. Просто не знайшов в ньому, при всьому бажанні, предмету обговорення. А пофантазувати, це ваше право. Якщо кортить, чом би й ні.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=120&forum_pp=20
utilizator [14:01; 7 октября 2011 г.] на от olex [13:56; 7 октября 2011 г.]
БЛАГОДАРСТВУЕМ!
А как вам "Моя борьба" Гитлера"!? Думаю, читывали!... Заменить слова "Германия", "немцы" на "Украина", "украинцы" - и что-то мне из данного форума напоминает!...
Вы и в спорте такой же безоглядный фанат единожды выбранной команды (как в соц-политотношениях - идеи!?)!?

Нема ніякої "ідеї" (в Вашому її розумінні), щоб я був фанатом "ідеї". Якщо звичайно не вважати "ідеєю" віддавати перевагу правді перед брехнею. До всіх речей і висновків, про які я тут чи деінде говорю, доводилось доходити самостійно. Процес проходження цього шляху при бажанні можна прослідкувати в хронологічному порядку на спеціально щодо цього питання зробленому сайті olexandr.110mb.com - тому мені нема проблем пояснити і розтлумачити будь-яке питання щодо будь-яких моїх слів, якщо б у Вас воно виникло. З будь-якою деталізацією.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=967866&forum_pn=60&forum_pp=20
Serg123 [17:26; 5 октября 2011 г.] на от Veneravmehah [14:46; 4 октября 2011 г.]
Veneravmehah: А давайте проведём опрос среди нас, "банди московських вбивць та покидьків", и выложим для товарища наши форумные объективные данные. Берусь за подсчёт самолично. Итак , какой язык вы считаете родным и употребляете чаще всего в обиходе :
1) русский
2) украинский
3) другое (а мало ли
:-) )
Итак я- русский.
Ольга К.
Serg123: русскоукраинский...в такой последовательности :( русский, хотя и этнический украинез по родословной...с корнями в Полтавской обл...до сих пор не усохшими e27

А тут не густо, як виявляється, відвертих покидьків невідомих народів - які, навіть під покровом ніків, без згадки спражніх своїх імен, згодні привселюдно відкинути себе від свого рідного народу. Тобто обернутися і плюнути в бік могил своїх предків. Усього таких виявилося тільки двоє.

Олександр Франчук