2012-05-30

Про символ Віктора Медведчука

Було: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=138002659659879&set=a.138002656326546.25111.100003504380057&type=1

Нещодавно по ТБ був сюжет про грифів. Цікава деталь: голомозість (відсутність пір'я на голові) цих умовно хижих птахів - які не полюють, а харчуються падаллю, у тому числі у андського кондора, який обраний Медведчуком своїм символом, пояснюється перш за все тим, що коли вони занурюють свою голову в труп, то наявність пір'я на голові суттєво утрудняла б витягування її назад. Ну і намокання того пір'я, зовсім при чому не в воді, яка висихаючи на палючому сонці не перетворюється на зашкарублий покрив. Досить таки красномовний символ обрав собі Медведчук, чи не так.

Олександр Франчук

5 коментарів:

Olexandr Franchuk сказав...

Саме якраз для московської банди убивць - яка убиває ну зовсім не для того, щоб харчуватись - наявність зграї супроводу, у вигляді Віктора Медведчука, разом з іншими подібними до нього, досить таки актуальна. Тим більше, що свою роль, судячи з символу обкладинки його сторінки, тобто з того, ким він сам себе уявляє, шановний Медведчук відчуває дуже ясно.

Анонім сказав...

як то кажуть, Фройд би плакав. це ж треба таке трактування знайти! вам що писати більше немає про що? все-таки не перестають дивувати бездарні (а тому низькоплачувані і відповідно злі) піарщики любих друзів.

Анонім сказав...

У нас позитивные статьи в стране не приветствуются. Это вошло в моду -- фикалиями поливать людей.

Анонім сказав...

Бедные тогда двуглавые орлы - тяжело им приходится)))

Olexandr Franchuk сказав...

Це тут особистий блог, шановний Вікторе - цілком і повністю безоплатний, як не подивись, не поверни чи не покрути.
Для Вас же, тобто для одного з найбільш високооплачуваних на українській землі московських холуїв, це звісно важко (коли не принципово неможливо) не тільки припустити, але навіть й просто собі уявити, що людина може привселюдно висловлювати свою власну особисту, абсолютно приватну думку. Замість того, щоб - як Ви разом з іншими безрідними холуями московської банди убивць - плазувати перед Вашими московськими хазяями в багні московської брехні й ненависті до українського народу. Дуже переживаючи при цьому, а чи не передумали вони часом підкидати Вам нові й нові жирні шматки (див. спосіб харчування андійського кондора, Вашого символу).
Шкода, що поняття людської гідності цілком відсутнє в Вашій системі цінностей, але що ж поробиш. Таке Ваше уявлення про людське щастя, й іншого у Вас нема, і не може бути на жаль, разом з подібними до Вас решту московських прихвоснів, холопів, холуїв і посіпак на українській землі.