2012-05-29

Щодо "О языке, политическом цирке и бизнесе. "


Опубліковано 28 трав. 2012 користувачем MrMedvedchuk
http://www.facebook.com/viktor.medvedchuk?sk=wall
http://www.youtube.com/watch?v=vE4fCzP9QS4&feature=youtu.be
О законе про статус русского языка и языки национальных меньшинств, о политическом цирке под куполом Верховной Рады Украины и ответы на вопросы моих друзей на Facebook

Насправді на Донеччині власне у людей нема проблеми користуватись в усіх сферах життя рідною українською мовою, і робити це з превеликим задоволенням. Інше діло, що сучасний безальтернативний статус русского язика там, і в багатьох інших місцях насильно підтримується добре проплаченими оргструктурами безрідних холуїв банди московських убивць - людей без рідного народу, на зразок оратора даного відеосюжету шановного Медведчука.
Ці насильницькі смертельно ненависні до українського народу структури були створені московською бандою убивць українського народу перед і під час учинення голодоморних убивств українського народу, щоразу мільйонів українських дітей - щоразу в абсолютно мирний час, під повним московським контролем. І ні один з учасників тих московських структур на українській землі не постраждав а ні найменшим чином, на відміну від убитих ними прекрасних людей, головним чином дітей.

Олександр Франчук

2 коментарі:

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.youtube.com/watch?v=vE4fCzP9QS4&lc=sMuZbKf417yK6FOAdacNSZHtpvTqzN0ilUBgFoh6bZU
Никита Савченко 2 дн. тому
Какие мильйоны? Окстись. Вот: "В 1932-33 годах прошлого века Советский Союз постигла настоящая гуманитарная катастрофа: голод беспощадно свирепствовал на территориях Поволжья, Украины, Северного Кавказа, Южного Урала, Западной Сибири и Казахстана. "
"Если говорить о численности жертв голода, то среди исследователей существуют различные оценки, и общие потери по стране колеблются в интервале от 4,3 до 5 млн. человек." Во всех регионах.

Московські "ісслєдоватєлі" - тобто представники банди убивць, яка раніше організовувала регулярні гігантські голодоморні убивства, зокрема на українській землі, і яка зараз займається прикриттям цих учинених нею убивств, дає звісно досить таки "разлічниє" оцінки.
Щоб мати уявлення про відповідність їх масштабів фактам, візьміть московські оцінки загиблих в СССР в 1932-34 (4,3 - 5млн.) і оцінки загиблих в другій світовій війні (20, чи 40млн., не памятаю яка була цифра остання), з того ж джерела.
А тоді порівняйте фактичні цифри в типовому українському, сьогодні живому селі - тисячі, чи десятки тисяч до ноги виморених московськими убивцями українських сіл перестали існувати після Голодомору-32-34.
В селі Капустинці на Київщині, наприклад, до двох раніше встановлених пам'ятників, загиблим в громадянській війні (16 чоловік), і в другій світовій (145 чоловік), в 2006 додали третій пам'ятник, убитим Голодомором 1932-34 (1120 чоловіків, жінок, а в основному дітей). 25 листопада 2006 р. ті пам'ятники показували на УТ-1, більше я згадок про них в українських ЗМІ не чув. Цифри не потребують коментарів, чи не так - на відміну від факту замовчування українськими ЗМІ даного суперпоказового факту, який дає предметне уявлення про те, хто ж саме є єдиним смертельним ворогом українського народу. Пам'ятники поіменні, на кожному з них наведені імена усіх загиблих.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.youtube.com/all_comments?v=vE4fCzP9QS4
Никита Савченко 2 дн. тому
Да-да. Эти байки мы уже слыхали. И не раз. И при ближайшем рассмотрении обнаружились некоторые несоответствия. Ну, как там говорится : брехать - не мешки ворочать. Утрись вот http://roman-n.livejournal.com/4552165.html пробелы убери и сморкайся.

Критикувати сфабриковані власноруч, чи колегами по ненависті до українського народу, для цього і сфабриковані, "свідчення" - дуже легко. Але ж я Вам навів конкретний пам'ятник в конкретному українському селі Капустинці на Київщині? Воно не так вже й далеко від Києва, можете особисто поїхати подивитись. На тому пам'ятнику викарбувані конкретні імена, про людей з якими в селі ще пам'ятають. Це справжнє, реальне свідчення, про нього щось сказати Вам слабо, чи не так?

Олександр Франчук