2012-08-17

Як їх побачити, кандидатів в національну еліту

Як їх побачити, кандидатів в національну еліту
(з російським перекладом)

Щоби щось бачити, потрібні відповідні до предмету бачення засоби. У даному випадку потрібна ознака, згідно якої можна мати певність в безпомилковості того, як розрізнити справжнього кандидата в національну еліту від несправжнього. Спробуємо знайти таку ознаку.

На що можуть з повною певністю розраховувати справжні кандидати в справді українську еліту, на відміну від несправжніх, як на мою скромну думку - стосовно перш за все тих із них, котрих у московської банди не виходить, з тих чи інших причин, негайно убити - то це на постійне, усебічне, грунтовне і масоване обливання їх лайном усіх сортів і калібрів, з усіх московських так би мовити "джерел". А таких "джерел", навіть їх сортів, до біса, якщо хтось звісно не проти, в московської банди на українській землі.

Скажете перелічити ці сорти "джерел" московського інфолайна? Спробую, хоч не певний, що спроможуся згадати про них усі, чи навіть про більшість з них.

Перш за все найгрубшими витоками московської інфоканалізації на українську землю являються відверті холуї, посіпаки і холопи московської банди убивць. А таких цілком відвертих вистачає: ну наприклад, з усім відомих таких безсумнівних, це міністр Табачник чи там адвокат Медведчук.

Другим, не думаю що суттєво відмінним по потужності московським "джерелом" інфолайна проти справжніх кандидатів в справді українську еліту, є не менш активна московська холуйня, посіпаки та холопи, але які працюють не відверто, а під прикриттям, тобто вдають з себе великих борців за інтереси українського народу.

Для покриття усіх страт українського суспільства московській банді доводиться плодити таких сексотів не однакових під копірку, а різного роду - однак їх усіх об'єднує по суті абсолютно таке ж саме, як і в їх московських хазяїв та відвертих московських посіпак ставлення до справжніх кандидатів в справді українську еліту - хоч воно пояснюється можливо зовсім протилежною, стосовно до їх московських хазяїв, "аргументацією". Найочевиднішими прикладами таких московських сексотів під прикриттям є Тягнибок і Тимошенко.

Досвід підготовки таких сексотів у московської банди - величезний. Достатньо пригадати тільки перевдягнутих в форму УПА тисячі московських гебістів в українських лісах кінця 40-х років минулого сторіччя, які серед іншого наприклад заходили в села, агітували там, ну дуже переконливо при чому, за Україну - щоб підбити молодих українців іти з ними для боротьби, після чого щоб в ближчому лісі повбивати їх, тих, хто купилися на гебістську проукраїнську риторику.

Третім джерелом московського інфолайна проти справжніх кандидатів в справді українську еліту є залежні від перших і других - як од прямих відвертих московських посіпак, так і від тих, які працюють під прикриттям. Це люди, які виконують (не вдаючись в їхню мотивацію) те, що їм кажуть.

Четвертим типом (сортом) "джерел" московського інфолайна проти справжніх кандидатів в справді українську еліту, і то а чи не найбільш з усіх них потужним, це люди, які на своєму робочому місці на українській землі роблять брудну московську роботу, всупереч своїй професійній (і просто людській) совісті і честі, банально за хабар.

Я маю на увазі корупційні важелі впливу московської банди на українській землі. Про значення цих важелів можна судити з розміру московської ненависті до Саакашвілі, який протягом кількох років ліквідував корупцію в найбільш корумпованій з радянських республік, в Грузії - тобто вирвав з московських злочинних кігтів найбільший важіль впливу на грузинське суспільство. Практично забезпечивши таким чином справжню державну незалежність свого рідного народу.

До цих чотирьох категорій джерел московського інфолайна на українській землі слід додати дурнів, які замість елементарно думати своєю головою, звикли повторювати те, про що всюди чути. А коли перші чотири категорії беруться обливати лайном хай навіть і найнормальнішу людину, то воно тоді починає бути всюди про це чути, чи не так.

Якщо якусь категорію пропустив, що дуже імовірно, то вже вибачайте. Але ознака кандидатів в національну еліту є, чи не так?

_________________________________________
Как их увидеть, кандидатов в национальную элиту

Чтобы что-то видеть, нужны соответствующие предмету видения средства. В данном случае требуется признак, согласно которому можно быть уверенным в безошибочности того, как различить настоящего кандидата в национальную элиту от ненастоящего. Попробуем найти такой признак.

На что могут с полной уверенностью рассчитывать настоящие кандидаты в действительно украинскую элиту, в отличие от ложных, по моему скромному мнению - относительно прежде всего тех из них, которых у московской банды не получается, по тем или иным причинам, немедленно убить - то это на постоянное, всестороннее, глубокое и массированное обливание их дерьмом всех сортов и калибров, из всех московских так сказать "источников". А таких "источников", даже их сортов, до черта, если кто-то конечно не против, у московской банды на украинской земле.

Скажете перечислить эти сорта "источников" московского инфодерьма? Попробую, хотя не уверен, что смогу вспомнить о них о всех, даже о большинстве из них.

Прежде всего самыми широкими вытоками московской инфоканализации на украинскую землю являются откровенные холуи, приспешники и холопы московской банды убийц. А таких вполне откровенных хватает: ну например, из всех известных таких несомненных, это министр Табачник или там адвокат Медведчук.

Вторым, не думаю что существенно отличным по мощности московским "источником" инфодерьма против настоящих кандидатов в действительно украинскую элиту, есть не менее активная московская холуйня, пособники и холопы, но которые работают не открыто, а под прикрытием, то есть представляют из себя великих борцов за интересы украинского народа.

Для покрытия всех страт украинского общества московской банде приходится плодить таких сексотов не одинаковых под копирку, а различного рода - но их всех объединяет по сути абсолютно такое же, как и в их московских хозяев и откровенных московских прихвостней отношение к настоящим кандидатам в действительно украинскую элиту - хоть оно объясняется возможно совсем противоположной, относительно их московских хозяев, "аргументацией". Очевидными примерами таких московских сексотов под прикрытием есть Тягнибок и Тимошенко.

Опыт подготовки таких сексотов в московской банде - огромен. Достаточно вспомнить только переодетых в форму УПА тысячи московских гебистов в украинских лесах конца 40-х годов прошлого столетия, которые помимо прочего например заходили в деревни, агитировали там, ну очень убедительно причем, за Украину - чтобы подвести молодых украинцев идти с ними для борьбы , после чего чтобы в ближайшем лесу убить их, тех, кто купились на гэбистскую проукраинскую риторику.

Третьим источником московского инфодерьма против настоящих кандидатов в действительно украинскую элиту есть зависимые от первых и вторых - как от прямых откровенных московских прихвостней, так и от тех, которые работают под прикрытием. Это люди, которые выполняют (не вдаваясь в их мотивацию) то, что им говорят.

Четвертым типом (сортом) "источников" московского инфодерьма против настоящих кандидатов в действительно украинскую элиту, и то возможно наиболее из всех них мощным, это люди, которые на своем рабочем месте на украинской земле делают грязную московскую работу, вопреки своей профессиональной (и просто человеческой) совести и чести, банально за взятку.

Я имею в виду коррупционные рычаги влияния московской банды на украинской земле. О значении этих рычагов можно судить по размеру московской ненависти к Саакашвили, который в течение нескольких лет ликвидировал коррупцию в наиболее коррумпированной из советских республик, в Грузии - то есть вырвал из московских преступных когтей наибольший рычаг влияния на грузинское общество. Практически обеспечив таким образом настоящую государственную независимость своего родного народа.

К этим четырем категориям источников московского инфодерьма на украинской земле следует добавить дураков, которые вместо элементарно думать своей головой, привыкли повторять то, о чем везде слышно. А когда первые четыре категории принимаются обливать дерьмом пусть даже и самого нормального человека, то оно тогда начинает быть везде об этом слышно, не так ли.

Если какую-то категорию пропустил, что очень вероятно, то уж извините. Но признак кандидатов в национальную элиту есть, не так ли?

Олександр Франчук

Було: http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=1137400&forum_pn=340&forum_pp=20
)Silentium! [18:21; 13 августа 2012 г.] на olex [21:22; 28 июля 2012 г.]
Ви бачите кандидатів в національну еліту?

17 коментарів:

Olexandr Franchuk сказав...

http://politiko.ua/blogpost84566#comment951643
О. Стрілець 15:42
Логіка правильна, Олександре,
без вагань ставлю плюс.
Але коли вже ближче до конкретності,
то чи зумієте ви назвати якісь персоналії
справжніх кандидатів у справжню еліту
для змученого неясністю народу?
Маю на увазі серед тих, які висуваються на виборах.

Це тут було про Ющенка, коли може комусь не зрозуміло. Голосуватиму за нього, само собою.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#2661421#ixzz23vympoi6
Сергей Гордеев Фастів 20:40 17/08/12
Эмоциональная бредятина. Похоже на стенограмму слов, произнесенных во сне при температуре выше 40 град. или во время экзорцизма. Какие-то четыре "джерела"... какие-то холуи... какие-то сексоты. А может это и есть маразм?

Маразм тут, шановний Сергей Гордеев - тобто стан повного занепаду душевних і фізичних сил, зумовлений старістю або важкою хронічною хворобою, це прямо на нього дивитись і дуже намагатись впритул не бачити ні з чим в історії людства не зрівняного злочинного оргутворення, такого ж самого реального, як і в 1946-47, 1932-34, 1921-23, тобто яке щойно убивало, убивало і убивало на українській землі мільйонами українських дітей. А також намагатись не бачити, разом з цим незрівнянно злочинним московським оргутворенням, його холопів, прислужників і посіпак, які тут прикидаються дурниками, що не розуміють, про що саме йде тут мова.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#2661421
Константин Руднев 22:59 17/08/12
Подача ужасная - как вообще, в каком воспаленном, больном мозгу могла родиться идея поставить в один ряд бандита и убийцу бандеру и художника и писателя Шевченко? Не позорьте великого Кобзаря!
И вообще, не статья, а набор злобных устаревших штампов вроде "московских убийц". Как будто львовские убийцы как-то сильно отличаются от московских....

В одному ряду Тарас Шевченко з Степаном Бандерою не за родом своєї діяльності, і навіть не за тою ознакою, що як той, так і інший були підло убиті московською бандою - вони в одному ряду за тою ознакою, що обидва так само любили свій рідний український народ. А виявляли вони ту свою любов тими дуже різними засобами, які їм були доступні.

Але ну як же швидко, у виконанні московської холуйні, щойно взагалі відсутній в мові і в природі термін "московська банда убивць", ніби як облудно перейшов в категорію "набор злобных устаревших штампов". І що є злобою, шановний Константин Руднев, убивати мільйонами українських дітей, а потім прикривати ці ні з чим в світовій історії не порівняні злочини, готуючись до учинення нових таких самих злочинів - чи може злобою, як на Вашу шановну думку, є згадувати про ці гігантські московські убивства, зовсім недавно учинені Вашими московськими хазяями тут на українській землі?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#2661421
Айдын Тарик Сімферополь 16:33 17/08/12
Я на эту тему когда то здесь опубликовал перевод одной хорошей заметки. Без вот этой ругани "...українську землю являються відверті холуї, посіпаки і холопи московської банди убивць".
"...це люди, які на своєму робочому місці на українській землі роблять брудну московську роботу, всупереч своїй професійній (і просто людській) совісті і честі, банально за хабар..."
Почему именно московкую? ЕС-овскую, ЦРУ-шную, произраильскую, прокитайскую тоже!
"Достатньо пригадати тільки перевдягнутих в форму УПА тисячі московських гебістів в українських лісах кінця 40-х років минулого сторіччя..."
Не знаю, не видел таких.
Но мне кажется порою, что солдаты галицийского информфронта - переодетые натовские головорезы.))Я не удивлюсь, если среди них имеются в совершенстве владеющие укрмовой афроамериканцы, которых в любом украинском селе мигом раскололи бы. Как в том анекдоте.

Про що з життєво важливих речей Ви не знаєте, про те ну дуже варто спробувати дізнатись, шановний Айдын Тарик. Це ж не те, що колись практично неможливо було дістати правдиву інформацію, тобто інформацію не з московської інфоканалізації. Сьогодні є інтернет, по якому можна доступитись і до правдивої інформації, а не тільки до московського інфолайна. Це стосується у тому числі до давно опублікованих в інеті документів про діяльність "перевдягнутих в форму УПА тисячі московських гебістів в українських лісах кінця 40-х років минулого сторіччя".

Що ж стосовно відвертих холуїв, посіпак і холопів московської банди убивць та використання бандою московських убивць корупції в своїй злочинній діяльності сьогодні на українській землі, то в чому це Ви тут вбачаєте ругань, скажіть будь ласка? А коли Ви можете запропонувати іншу термінологію для цих явищ, то будь ласка зробіть це, буду вдячний.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#2661421
ЗвитяжнийЛ Вінниця 20:38 17/08/12
Рекомендую.Може і побачемо. Але коли?

Думаю дивитись треба вже, навіщо відкладати?

І ще: дякую, шановний ЗвитяжнийЛ. А то вже могло б здатися, коли б не Ви, що окрім п'яти перелічених в статті категорій, ніхто інший матеріалів тут на ХВ не читає. Чи не коментує...

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#2661421
Петро Бейсюк Чернівці 20:58 17/08/12
Та-а-ак страшно стало, що аж гикавка напала ха-ха! Не рекомендую читати матеріал на ніч, а то всю ніч будуть снитися банди "москалів проклятих".
Бережіть себе друзі-колеги!

Спеціально зайшов на сторінку шановного Петра Бейсюка, щоб глянути, куди сьогодні намагається пролізти московська холуйня (другої категорії, коли за наведеною в статті класифікацією) в його особі. В Спілку офіцерів України, в Українське козацтво, в НТШ ім.Т.Г.Шевченка, виявляється.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/content/1459004#comment_16977471
Софист Нигилист 18 августа 2012, 14:02
Пользуясь вашей терминологией. Например : щченэвмэрлыки. Ярко и метко. Я тоже внес лепту в словарик свидомита. Необандерлохи. ИМХО тоже имеет право на существование.

Щоб було точно (мєтко), треба щоб слово відповідало дійсності, шановний Софист Нигилист. А щоб яскраво, то без новизни не обійтись. А Ваші "щченэвмэрлыки" ні від новизни, ні від точної відповідності дійсності а ні найменшим чином не потерпають. Стандартна ненависна лайка типового московського холуя, наповненого утробною злобою до України, українців і до всього українського, нею давним давно битком набитий весь російськомовний інтернет, а коли взяти давніше за інтернет, то далеко не тільки він.

А от коли запитати Вас, чи є у Вас рідний народ, почекати якийсь час, бо Ви ж не відповісте, а потім розказати Вам, що Ваша національність тепер має свою справжню точну назву: "покидьок невідомого народу", то це буде дійсно і яскраво, і точно - раніше для Вашої нацналежності істинного слова ж не було, чи не так. А тепер воно є.
Шкода, що в паспорт Ви не можете собі записати свою правдиву національність. Але є чутки, що можливий перепис десь ближчим часом. А на переписі що назвете, те так і буде записано. Може зробіть сміливий експеримент? відступіть від звички постійно брехати і скажіть нарешті правду, хоч раз, на переписі, про Вашу національність?
___
Чтобы было точно (метко), надо чтобы слово соответствовало действительности, уважаемый Софист Нигилист. А чтобы ярко, то без новизны не обойтись. А Ваши "щченэвмэрлыкы" ни от новизны, ни от точного соответствия действительности ни малейшим образом не страдают. Стандартная ненавистна брань типового московского холуя, наполненного утробной злобой к Украине, украинцам и ко всему украинскому, им давным-давно битком набит весь русскоязычный интернет, а если взять древнее интернета, то далеко не только он.

А вот если спросить Вас, есть ли у Вас родной народ, подождать некоторое время, потому что Вы же не ответите, а затем рассказать Вам, что Ваша национальность теперь имеет свое настоящее точное название: "отброс неизвестного народа", то это будет действительно и ярко , и точно - раньше для Вашей нацпринадлежности истинного слова ведь не было, не так ли. А теперь оно есть.

Жаль, что в паспорт Вы не можете себе записать свою истинную национальность. Но есть слухи, что возможна перепись где-то в ближайшее время. А на переписи что назовете, то так и будет записано. Может сделайте смелый эксперимент? отступите от привычки постоянно врать и скажите наконец правду, хоть раз, на переписи, о Вашей национальности?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/
Константин Руднев 10:53 19/08/12
Я как раз пишу книгу, где "утопию", где все эти убийцы будут вовремя остановлены, наказаны. У меня нет хозяев, не пес. И уж тем более, московских ) Рекомендую запомнить. Я высказываю свое видение, как простой гражданин Украины, живущий в Мариуполе. Для нас бандера - такой же убийца, как и гитлер или сталин. Мне лично вообще чужда мысль убивать людей ради идеи, да еще якобы их же убиваемых, в будущем счастья...

Не намагайтесь розписуватись за інших людей, шановний Константин Руднев - коли Ви намагаєтесь брехати, що висловлюєте іще чиюсь думку окрім своєї власної, то це ж означає, подумайте спробуйте сам, що у вас комплекс неповноцінності, раз свій власний підпис під своїми словами Ви сам вважаєте недостатньо переконливим.

Хоч відсутність у вас власної думки досить таки очевидна: на відміну від Сталіна з Гітлером, Степен Бандера до убивств в Маріуполі непричетний. Протягом наприклад 1946-47, коли в околицях Маріуполя і інших українських міст, не захищених бандерівцями, московська банда абсолютно безкарно і з повним комфортом убивала голодом сотні тисяч чи мільйони українських дітей, всюди там, де були бандерівці, не було ніякого голоду, і люди з повністю підконтрольних московським убивцям районів України везли усіма способами своїх дітей на захід України, щоб порятувати їх. Туди, де московська холуйня усіх гатунків не відчувала ні безкарності, ні комфорту безкарного убивання українських дітей.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://politiko.ua/blogpost84566#comment951643
О. Стрілець 16:20
А я буду голосувати за ідею.
Не дивлячись навіть на те, що персона, яка на цій ідеї сидить,
мені й самому "не сильно подобається"
Але ж маємо те, що маємо, інші десь далеко-далеко,
а голосувати за щось хоч трошечки ліберальне мені гидко.
Ну а показати, що ми за націоналістичні ідеї,
нам уже не треба, а життєво необхідно,
бо колоніальна адміністрація розпоясалась.
І мені в цій ситуації неважливо, які вони,
бо вони всеодно будуть у меншості і всеодно нічого не зроблять.
Мені важливо, щоб владна мерзота знала - народ ЗА такі ідеї.

На жаль зараз у нас не дивитись на персону типу Тимошенко чи Тягнибока, котрі готові облудно говорити будь-що, щоби тільки пролізти туди, звідки паскудити українському народу буде найспідручніше, то це буде голосувати фактично проти самого себе.

Якщо видно, що політик брехливий, то голосувати за нього, це буде голосувати за брехню і підлість, а не за солодкі речі, які вони Вам брешуть. І коли таким чином ті політики будуть обрані, то принесуть вони Вам ну зовсім не ті ідеї, на які Ви купилися, а ту брехню і підлість, на яку Ви голосуючи за них, дивилися крізь пальці.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#ixzz244Yoywnf
ЗвитяжнийЛ Вінниця 12:06 19/08/12
Це не від нас залежить, а від них. Ні ви ні я не можемо зробити з сірої людини кандидата в еліту. Це залежить від виховання. Колись царів царями робила з моменту народження ціла когорта вихователів і вчителів. А на царів вже рівнялася свита, дворяни. А нині царями стають або колишні сексоти, або комуняки-космополіти, або голови колгоспів, або навіть кримінальні злочинці. То хто на них рівнятися буде?

Бачити те, що діється насправді, це суттєво залежить саме якраз від нас, а не від когось іншого. Наприклад бачити, що ті злочинні оргутворення, які організовували голодомори в Україні, вони нікуди не поділися, не зникли самі по собі, не самоліквідувалися ні з того ні з сього і не змінилися в своїй смертельній ненависті до України, до українського народу і до всього українського, це залежить тільки від нас. Бачити і робити відповідні до справжньої дійсності висновки - це залежить саме від нас з Вами, шановний ЗвитяжнийЛ.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#ixzz245367LHk
Петро Бейсюк Чернівці 12:22 20/08/12
Пане схований за котиком!
На відміну від Вас Бейсюк ніколи не ховався за "котиками". І говорив те, що вважав за потрібне державі Україна. А псевдопатріотична холуйня, щось типу Вас, лазить по брюселях, страсбургах та інних забугір"ях і псує імідж України сама того не "розуміючи".
Подібна на вас холуйня, коли я був ще студентом, ходила по аудиторіях і записувала хто відсутній на заняттях в релігійні свята. Зараз ця холуйня ходить у "патріотах" першої класифікації і щонеділі у церкві.

У московських холопів, думка яких, ну як в шановного Петра Бейсюка щодо держави Україна, завжди якимось чудесним чином співпадала з потребою його думки з боку банди московських убивць, наприклад щодо відсутності необхідності згадувати про дану банду, завжди був і як бачимо й надалі залишається повен рот розмаїтої, хоч і тупої брехні на мою скромну адресу. Починаючи від якогось котика і аж до страсбургів з брюселями - добряче ж Ви, шановний Петро Бейсюк, посмоктали власного пальця, щоб аж стільки різного непотребу з нього висмоктати... Не боїтесь захлинутися у цьому всьому Вашому власному?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#ixzz245Tm1CWm
Константин Руднев 13:39 20/08/12
"Хоч відсутність у вас власної думки досить таки очевидна: на відміну від Сталіна з Гітлером, Степен Бандера до убивств в Маріуполі непричетний."
Ошибаетесь, хотелось бы верить, что искренно и непроплаченно ошибаетесь. Лично общался с учительницей-мариупольчанкой, у которой старшую сестру бандеровцы убили. У бандеровских сволочей руки по локоть в крови именно украинской кровью. Этого мы им не простим никогда.

Якби не бандерівці, то кожному, хто хоч трішки цікавився, цілком очевидно, що московська банда убивала б голодом українських дітей так само і на заході України, як і в околицях Маріуполя, тобто що людям в умовах блокади України не було б ніякого порятунку точно так само, як і в 1932-34. І що голодомор 1946-47 не був би передчасно зупинений перед загрозою перетворення в бандерівців всієї України. І за це всюди там, де були бандерівці, їм сьогодні ставлять пам'ятні знаки і пам'ятники - брехати там людям не виходить, чи не так. Зате там, де бандерівців не було, як наприклад в Маріуполі, там вже да, брехня про бандерівців цвіте і "пахне" пишним цвітом з московської інфоканалізації. Через 5 типів московських "джерел", див. статтю вище. Старшу сестру учительки убили бандерівці в Маріуполі? Придумайте щось ще, а то ця Ваша брехня, коли вона одна, має якийсь дурнуватий вигляд.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#ixzz246Zgb3sI
Константин Руднев 17:25 20/08/12
"Старшу сестру учительки убили бандерівці в Маріуполі?"
Нет, ее после войны послали по распределению в Западную Украину учительницей.
Я не склонен демонизировать УПА, ил обелять сталинизм. Просто для нас они по своему разрушительному фактору сопоставимы.

Розпитайте ту молодшу сестру детальніше, шановний Константин Руднев, звідки у неї інформація про загибель її старшої сестри. Мені доводилось приймати участь в розмовах на цю тему з людьми, які самі були в ті часи в так би мовити бандерівських краях. Так от, з усіма з ними була проведена відповідна "компетентна" робота в гебе, і в них усіх була (а судячи з Вашого свідчення є й надалі) буквально дослівна версія, продиктована їм в гебе, яку вони зазубрено повторяли і повторяли при кожній більш-менш слушній нагоді. Дуже переживаючи при цьому, а що ж їм буде, якщо скажуть щось не так, чи пропустять нагоду сказати.

Що ж стосовно власне учительок в бандерівських районах, то найрідніша мені людина в одразу післявоєнний час кілька років була там вчителькою, і їй доводилось жити в тому числі в одному з найглухіших хуторів, а перед тим в дещо більшому селі в хаті на його околиці, оточеній лісом. І тому я дуже добре знаю, кого вчительки, і взагалі люди, боялися насправді - гебешних загонів, які прикидаючись бандерівцями, учиняли провокації різного роду, а не бандерівців.

І не розумію, як Ви можете претендувати на наявність у Вас власного мислення (далі продовжуючи при цьому намагатись розписуватись за інших людей), порівнюючи бандерівців, які захищали, і то дуже успішно, рідний український народ від різних банд, які на нього нападали - з московською бандою убивць, яка зі зброєю в руках прийшла на чужу українську землю, щоб убивати українських дітей. І писати: "для нас они по своему разрушительному фактору сопоставимы". Це ж ну зовсім очевидно кардинально відмінні речі, якщо ну хоч трохи думати самостійно.

І нарешті, якщо б Ви справді вважали злочинною московську банду, то це ж просто елементарна примітивна логіка, що люди, які зі зброєю в руках захищали рідну землю від неї, покладаючи при цьому свої життя, це справжні народні герої. Може Ви банду московських убивць, яка тут на українській землі, за навіть і найскромнішими оцінками, убила тільки одних дітей мільйони, може Ви насправді цю московську банду не вважаєте злочинною?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#ixzz246vo1K00
Петро Бейсюк Чернівці 17:42 20/08/12
Одна розумна людина колись сказала: не дискутуйте з "дятлом" бо він доведе вас до свого рівня, а потім забодає своєю простотою. Працюйте над собою і не смішіть людей своєю простотою!

Це Ви тут тільки трішки перефразували пріказ московським холопам, який Вам дав Ваш вош, хан, хазяін, шеф, атєц радной, альфа, прєдсєдатєль - турбуючись, щоб його тупі брехливі холуї не надто часто робили в штани: "С ними не нужно вступать в дискуссию, потому что, дискутируя с ними, мы помогаем им достигать тех целей, которые они перед собой ставят. Они заслуживают только одной реплики: "Тьфу на вас!" - и всё" (с) Путин.

Але як Вас не розуміти, шановний Петро Бейсюк - адже для московського холуя, який намагається видавати себе за ніби як патріота України, ну ніяк не виходить відповісти на здавалося б примітивне питання про те, реальність гігантські московські голодоморні убивства українського народу, чи ні.

Для нормальної людини нема нічого простішого, аніж відповісти "так, голодомори - це реальність". Для відвертого московського холуя також дуже просто відповісти на це питання: для нього голодомори - це вимисел, який нічого спільного з тим, що було насправді, не має.

А от московський холуй під прикриттям типу шановного Петра Бейсюка, він взагалі не може ніяк відповісти на питання про голодомори. "Так, голодомори - реальність" категорично не влаштує московських хазяїв даного холуя московської банди. "Ні" - остаточно зруйнує і без того благеньке прикриття московського холопа. Лишається просто вилаяти опонента і натиснути ручку й злити себе туди, звідки прийшов шановний Петро Бейсюк. Тобто в московську інфоканалізацію. Що ми і маємо нагоду спостерігати в даний момент.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/content/1459004#comment_17130742
Софист Нигилист 22 августа 2012, 10:24
Суть комментария та же, что у статьи: много текста, мало смысла.Общее впечатление от прочитанного такое, будто в дерьмо наступил. Почитайте иные комменты, я не одинок в этом убеждении. Вы не пишите мне больше, дорогая Франциска. Обжуйте эту тему в кругу себе подобных. Лучше на мове, просто, чтобы логику соблюсти. А термин щеневмерлыки, отражает суть и прогноз вашей свидомой идеи. Вашу же словоохотливость, по этому поводу,я объясняю точностью термина. Прощайте, пан демагог и толстолобик в одном лице.

Так про це якраз і стаття, про московську інфоканалізацію, наповнену брехливим інфолайном - якого Ви самі не помічаєте тільки тому, що постійно в ньому сидите, якщо не по вуха, то набагато глибше, шановний Софист Нигилист. Так що Ваше общєє впєчатлєніє не помилилось.
І навіщо Ви зачинаєте тематику вашого наблагозвучного справжнього імені, якого Ви мабуть тому і не наводите, що його встидаєтесь? Не варто, обжовуйте своє ім'я на самоті. І пишу свої коменти я завжди на мові, див. olexlviv.blogspot.com, а перекладаю на язик для тих, хто в мові слабенький. Для Вас наприклад, у Вас же свідомість відсутня, чи не так, разом з ідеями - безрідним рабам, холопам і холуям свідомість ні до чого, а тим більше вона зайва, коли у Вас окрім хамити і лаятись задач від Ваших московських хазяїв нема. Після чого бульк назад в московську інфоканалізацію. А щоб менше було видно усім, що Ви щойно наробили повні штани, Ви додали мою скромну особу в свій чорний список. Що ж, бува й таке.
___
Так об этом как раз и статья, о московской инфоканализации, наполненной лживым инфодерьмом - которого Вы сами не замечаете только потому, что постоянно в нем сидите, если не по уши, то гораздо глубже, уважаемый Софист Нигилист. Так что Ваше общее впечатление не ошиблось.
И зачем Вы начинаете тематику вашего наблагозвучного настоящего имени, которого Вы наверно потому и не приводите, что его стесняетесь? Не стоит, обжуйте свое имя в одиночестве. И пишу свои комменты я всегда на мове, см. olexlviv.blogspot.com, а перевожу на язык для тех, кто в мове слабенький. Для Вас например, у Вас же сознание отсутствует, не так ли, вместе с идеями - безродным рабам, холопам и холуям сознание ни к чему, а тем более оно лишнее, когда у Вас кроме хамить и браниться задач от Ваших московских хозяев нет. После чего бульк назад в тину московской инфоканализации. А чтобы меньше было видно всем, что Вы только что обделали свои штаны, Вы добавили мою скромную личность в свой черный список. Что ж, бывает и такое.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://gidepark.ru/community/90/content/1459004#comment_17130742
На: Doctor NЭMO 22 августа 2012, 10:37
Отвали, Ваше Ксенофобие.

Це до Вас випадково попало, спершу здавалося. Але видно що ні, Ваше брехоподлоє боягузливе безродіє, з щойно наробленими повними штанами, зі спробою прикрити їх чорним списком - не випадково.
___
Это к Вам случайно попало, сначала казалось. Но видно что нет, Ваше брехоподлое трусливое безродие, с только наделанными полными штанами, с попыткой прикрыть их черным списком - не случайно.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/361516/#ixzz24MKkJSWf
Петро Бейсюк Черновцы 12:45 22/08/12
Я просив: "Лічіться!"

Дякую, шановний Петро Бейсюк, за ще одне додаткове свідчення того, що навіть і така не зовсім відверта московська холуйня, як Ваша шановна персона - яка принципово не може відповісти на навіть і найелементарніше, для нормальної людини, питання, не тільки брехлива і тупа, але й і просто зациклена. Цікаво, скільки ще разів Ви матимете потребу тупо вставляти й надалі сюди цей Ваш стандартний вигук: "Я просив: "Лічіться!""? А така Ваша потреба, це досить таки красномовний симптом, до речі, Ви мабуть не в курсі? Хочете знати, симптом чого?

Олександр Франчук