2012-11-15

Ідіотизм заборони комуністичної ідеології (з рос. перекл.)


Ідіотизм заборони комуністичної ідеології

Коли приглянутися ближче до даної "нової" усебічно роздутої і розрекламованої ініціативи Тягнибока, то ця нібито як на перший погляд чисто дубова акція насправді є просто нормальною черговою, добре продуманою, з далеко наперед розрахованими наслідками, московською антиукраїнською провокацією у виконанні московського сексота Тягнибока.

Хоч звичайно що зовсім не виключено, що на наступному етапі її розвитку, провокація продовжуватиметься спільно з іншим підлеглим московській банді оргутворенням на українській землі, з так званою "комуністичною" партією України. Ознак такої спільної діяльності з підготовки нових провокацій - таких самих псевдо-комуністів московського вишколу Симоненка, як і псевдо-націоналістів підмосковного гарту Тягнибока - вистачає вже сьогодні.

Дана ж чергова московська провокація, під гаслом заборони нібито дуже, дуже ворожої комуністичної ідеології, насправді переслідує навіть не одну, а принаймні дві споріднені - споріднені своєю насправді відверто антиукраїнською спрямованістю цілі.

Розглянемо спершу, трохи більш детально, чи справді комуністична ідеологія, по своїй природі,  є людиноненависницькою чи антиукраїнською. Це зробити досить таки легко, адже комуністична ідеологія вже багато десятиріч була присутня далеко не тільки в Україні. І не тільки була присутня раніше, але, причому досить успішно, є присутньою сьогодні.

Давайте глянемо, роззувши очі, в бік правлячих комуністичних партій інших країн, на їх минуле і сьогодення, щоб визначити міру їх антиукраїнськості і людиноненависності.

Легко бачити, і це давно відомо всім, хто хоч трішки цікавився чимсь окрім того, що з московського синхрону викрикує Тягнибок - що більшість компартій, з тих, які не були прямо маніпульовані з Москви, зовсім не виявляли а ні жодного людиноненависництва, а ні ненависті до українського народу. А навпаки, будучи частиною свого рідного народу, діяли на його благо, а не йому на шкоду. І це стосується не тільки далеких від Москви територіально, чи там в розумінні державного підпорядкування країн, але навіть деяких з прямо підлеглих Москві національних частин КПСС - чи майже прямо підлеглих компартій сусідніх з СССР, зараз європейських країн.

Чи може сьогодні найбільший у світі носій комуністичної ідеології - давно, наскрізь, цілком і повністю комуністичний Китай є людиноненависницькою та антиукраїнською країною? Смішно навіть і питати таку дурість, чи не так.

Отже брехня Тягнибока про те, що комуністична ідеологія є нібито людиноненависницькою і антиукраїнською, не витримує навіть найменшої, найприблизнішої критики.

Зате з точки зору подальшої організації  міжнародної ізоляції України, усіма московськими сексотами разом з їхніми холуями і підхолуйками на українській землі, цей московський законопроект, у виконанні московського сексота Тягнибока, ну зовсім якраз те, що треба. Адже наразі Китай явно випадає з постійно вибудовуваного Москвою та її холуями в Україні та поза Україною кільця її міжнародної ізоляції. А це надто велика прогалина.

Але загострення відносин з Китаєм, це тільки друга з очевидних московських задач цієї масштабної багатокомпонентної тягнибоківської провокації проти України.

Адже перша, постійна і завжди актуальна задача кожного московського посіпаки на українській землі - це вибілювання усіма засобами наскрізь чорної московської банди убивць, яка насправді з часів учинення нею гігантських московських голодоморних убивств українського народу, ні сама не змінилася а ні на йоту, ні не змінила свого смертельно ненависного ставлення до українського народу, України і до всього українського. Але от щоб продовжувати далі убивати український народ в потрібних московській банді убивць масштабах, до його повної ліквідації, їй дуже і дуже потрібно - необхідно - знов установити свій повний контроль над українським народом. А зробити це, без з одного боку дестабілізації України, а з іного боку вибілювання московської банди убивць, схоже неможливо. От і трудиться Тягнибок в поті свого чола, над усіма цими найпершими московськими задачами на українській землі.

Це ж відомо, що московська банда убивць, хоч насправді по суті в ній не змінилось нічого і ніяк, вже давно викинула на сміття зношене комуністичне лахміття й хизується зараз в зовсім інших ризах - а значить, за Тягнибоківсько-московським задумом, раз в усьому винна комуністична ідеологія, то отже московська банда убивць таким чином - так виходить, коли б по їхньому - сьогодні вже зовсім ніби як і не має відношення до нещодавно учинених нею гігантських, великих та індивідуальних убивств, нема їм числа, на українській землі.

Олександр Франчук

___
Идиотизм запрета коммунистической идеологии

Когда присмотреться ближе к данной "новой" всесторонне раздутой и разрекламированной инициативе Тягнибока, то эта якобы на первый взгляд чисто дубовая акция самом деле является просто нормальной очередной, хорошо продуманной, с далеко вперед рассчитанными последствиями московской антиукраинской провокацией в исполнении московского сексота Тягнибока.

Хотя конечно что вовсе не исключено, что на следующем этапе ее развития, провокация будет продолжаться совместно с другим подчиненным московской банде оргобразованием на украинской земле, с так называемой "коммунистической" партией Украины. Признаков такой совместной деятельности по подготовке новых провокаций - таких же псевдо-коммунистов московской выучки Симоненко, как и псевдо-националистов подмосковной закалки Тягнибока - хватает уже сегодня.

Данная же очередная московская провокация, под лозунгом запрета якобы очень, очень враждебной коммунистической идеологии, на самом деле преследует даже не одну, а по крайней мере две родственные - родственные в своей на самом деле откровенно антиукраинской направленности цели.

Рассмотрим сначала, чуть более подробно, действительно ли коммунистическая идеология, по своей природе, является человеконенавистнической или антиукраинской. Это сделать довольно легко, ведь коммунистическая идеология уже много десятилетий присутствовала далеко не только в Украине. И не только присутствовала раньше, но, причем довольно успешно, присутствует сегодня.

Давайте посмотрим, раззув глаза, в сторону правящих коммунистических партий других стран, на их прошлое и настоящее, чтобы определить степень их антиукраинскости и человеконенавистничества.

Легко видеть, и это давно известно всем, кто хоть немного интересовался чем-то кроме того, что с московского синхрона выкрикивает Тягнибок - что большинство компартий, из тех, которые не были прямо манипулируемы из Москвы, совсем не проявляли ни никакого человеконенавистничества, ни ненависти к украинскому народу. А наоборот, будучи частью своего родного народа, действовали на его благо, а не ему во вред. И это касается не только далеких от Москвы территориально, или там в понимании государственного подчинения стран, но даже некоторых из прямо подчиненных Москве национальных частей КПСС - или почти прямо подчиненных компартий соседних с СССР, сейчас европейских стран.

Может сегодня крупнейший в мире носитель коммунистической идеологии - давно, насквозь, целиком и полностью коммунистический Китай является человеконенавистнической и антиукраинской страной? Смешно даже спрашивать такую глупость, не так ли.

Итак ложь Тягнибока о том, что коммунистическая идеология якобы человеконенавистническая и антиукраинская, не выдерживает даже малейшей, самой приблизительной критики.

Зато с точки зрения дальнейшей организации международной изоляции Украины, всеми московскими сексотами вместе с их холуями и подхолуйками на украинской земле, этот московский законопроект, в исполнении московского сексота Тягнибока, ну совсем как раз то, что надо. Ведь сейчас Китай явно выпадает из постоянно выстраиваемого Москвой и ее холуями в Украине и вне Украины кольца ее международной изоляции. А это слишком большой пробел.

Но обострение отношений с Китаем, это только вторая из очевидных московских задач этой масштабной многокомпонентной тягнибоковской провокации против Украины.

Ведь первая, постоянная и всегда актуальная задача каждого московского прихвостня на украинской земле - это отбеливание всеми средствами насквозь черной московской банды убийц, которая на самом деле со времен совершения ею гигантских московских голодоморных убийств украинского народа, ни сама не изменилась ни на йоту, ни не изменила своего смертельно ненавистного отношения к украинскому народу, Украине и всему украинскому. Но чтобы продолжать убивать украинский народ в нужных московской банде убийц масштабах, до полной ликвидации, ей очень и очень нужно - необходимо - вновь установить свой полный контроль над украинским народом. А сделать это, без с одной стороны дестабилизации Украины, а с другой стороны отбеливания московской банды убийц, похоже невозможно. Вот и трудится Тягнибок в поте лица, над всеми этими первейшими московскими задачами на украинской земле.

Это ведь известно, что московская банда убийц, хотя на самом деле по сути в ней не изменилось ничего и никак, уже давно выбросила в мусор изношенное коммунистическое лохмотье и щеголяет сейчас в совсем других ризах - а значит, по тягнибоковско-московскому замыслу, раз во всем виновата коммунистическая идеология, то следовательно московская банда убийц таким образом - так получается, если бы по ихнему - теперь уже совсем вроде как и не имеет отношения к недавно совершенным ею гигантским, большим и индивидуальным убийствам, нет им числа, на украинской земле.

Олександр Франчук

Було:
http://gazeta.ua/articles/politics/_svoboda-hoche-zaboroniti-komunistichnu-ideologiyu/463814
Заборона комуністичної ідеології стане одним з перших законопроектів, які винесе на розгляд ВР ВО "Свобода". Про це в ефірі Радіо Свобода повідомив лідер партії Олег Тягнибок.
"Одним з перших ми запропонуємо закон про заборону комуністичної ідеології, як людиноненависницької і антиукраїнської, і проведення публічного судового процесу над комунізмом", - сказав він.

12 коментарів:

Olexandr Franchuk сказав...

http://h.ua/story/366922/#ixzz2CMsQxlJK
ЗвитяжнийЛ Вінниця 23:33 15/11/12
Справа не у забороні. Простою забороною нічого не добєшся. Так як є підозри, що комуністична ідеологія наносить таку же шкоду, як і нацизм-фашизм і в країнах де були при владі комуністи було знищено мільйони людей, як і там де були фашисти, то слід провести розслідування і призначити міжнародний трибунал. А ось по результатам розслідування і за рішенням суду і вирішувати чи має право комуністична ідеологія на публічне життя. Все інше це чергове насилля над свободою совісті.

Є цілковита певність у тому, що воплі московських сексотів про шкідливість комуністичної ідеології актуальні виключно з точки зору потреби загострити відносини України з Китаєм, і що головне, для прикриття намірів московської банди убивць продовжити далі убивання українського народу

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://maxpark.com/community/90/content/1659619#comment_19746693
Владимир Шевчук2 16 ноября 2012, 10:43
Статья неправильно названа, надо переименовать в "Записки идиота". У Франчука очередной приступ шизофрении: замшелая фашистко-бандеровская крыса вдруг стала защищать украинцев и коммунистическую идеологию от "московской банды убийц". Наконец то украинцы, живущие в России узнали, что их хотят убить !!! Маразм крепчал и ветки гнулись!

Українці, у тому числі які живуть в Росії, довідались на власній шкурі, що їх не просто дуже хоче вбити - а що їх і їхніх дітей реально убиває московська банда убивць, в 1933 році, головним чином. Решту часу, у тому числі й зараз, легко бачити всюди повно виявів тої ж самої смертельної ненависті московської холуйні до українського народу, України і до всього українського. Прямих виявів, як скажімо од відвертих московських холуїв типу Владимир Шевчук2, і від тих, що роблять те ж саме під прикриттям - як від Тягнибока та інших сексотів. А що Тягнибок для Владимир Шевчук2 - свій, це видно, чи не так.
___
Украинци, в том числе живущие в России, узнали на собственной шкуре, что их не просто очень хочет убить - а их и их детей реально убивает московская банда убийц, в 1933 году, главным образом. Остальное время, в том числе и сейчас, легко видеть повсюду полно проявлений той же самой смертельной ненависти московской холуйни к украинскому народу, Украине и всему украинскому. Прямых проявлений, как скажем от откровенных московских холуев типа Владимир Шевчук2, и от тех, что делают то же самое под прикрытием - как от Тягнибока и других сексотов. А что Тягнибок для Владимир Шевчук2 - свой, это видно, не так ли.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://groups.google.com/group/ukr.politics/browse_frm/thread/a5425bb2cbcb9551?hl=uk#
Пармен Посохов 16 ноября 2012, 20:57
"...отбеливание всеми средствами насквозь черной московской банды убийц, которая на самом деле со времен совершения ею гигантских московских голодоморных убийств украинского народа, ни сама не изменилась ни на йоту, ни не изменила своего смертельно ненавистного отношения к украинскому народу, Украине и всему украинскому"
Это вы написали.
А теперь я переиначу на свой лад:
"...отбеливание всеми средствами насквозь черной запорожской банды убийц во главе с Сагайдачным, которая на самом деле со времен совершения ею гигантских в 1618 году убийств русского народа, ни сама не изменилась ни на йоту, ни не изменила своего смертельно ненавистного отношения к русскому народу, России и всему русскому"
Возражений нет? Или будете опровергать?

Що там опровєргать, шановний Пармен Посохов? Ви ж навряд чи менше за мене в курсі, що усі без жодного винятку ті московські органи, організації та інституції, які ретельно планували організацію наприклад голодомору-33 на українській землі, щоб абсолютно безкарно убити одних тільки українських дітей мільйони, без жодної перерви після того і надалі прекрасно функціонують й розвиваються, і сьогодні окрім планування нових подібних злочинів займаються прикриттям раніше учинених гігантських, великих та індивідуальних убивств на українській землі. І що комуністична ідеологія до цих московських дій і планів не мала і не має жодного відношення. І що кадри усіх тих московських закладів, в процесі виходу на пенсію та підготовки молодої зміни ні не постраждали ніколи і ніде а ні найменшим чином, ні не змінили намірів, ставлення до українського народу (тобто смертельної злоби і ненависті) й планів щодо нього, у тому числі щодо фізичної його ліквідації. І Ви можете значно більш предметно розказати про все це, на прикладі скажімо власних Ваших бабок-дєдок, папкі-мамкі і себе.
___
Что там опровергать, уважаемый Пармен Посохов? Вы вряд ли меньше меня в курсе, что все без единого исключения те московские органы, организации и учреждения, которые тщательно планировали организацию например голодомора-33 на украинской земле, чтобы совершенно безнаказанно убить одних только украинских детей миллионы, без всякого перерыва после того и в дальнейшем прекрасно функционируют и развиваются, и сегодня кроме планирования новых подобных преступлений занимаются прикрытием ранее совершенных гигантских, крупных и индивидуальных убийств на украинской земле. И что коммунистическая идеология до сих московских действий и планов не имела и не имеет никакого отношения. И что кадры всех тех московских заведений, в процессе выхода на пенсию и подготовки молодой смены ни не пострадали никогда и нигде ни малейшим образом, ни не изменили намерений, отношения к украинскому народу (т.е. смертельной злобы и ненависти) и планов относительно него, в том числе физической его ликвидации. И Вы можете значительно более предметно рассказать обо всем этом, на примере скажем собственных Ваших бабок-дедок, папки-мамки и себя.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

Говорити, що це нібито Україна має такого "ублюдочного политика", як московський сексот Тягнибок, це все одно, що нібито це Україна мала сотні нквд-шних боївок в формі УПА в післявоєнних українських лісах. Це насправді московська банда убивць їх усіх має, а не український народ. Ну так, зараз Тягнибок паскудить ніби як під прикриттям українському народу. Але ж тоді після війни і аналогічні нквдисти теж були під прикриттям. Не думаєте ж Ви, що ті енкаведисти усі зникли й випарувались без сліду, а зараз ніяких московських сексотів в Україні нема?
___
Говорить, что это якобы Украина имеет такого "ублюдочного политика", как московский сексот Тягнибок, это все равно, что якобы это Украина имела сотни НКВД-шных боивок в форме УПА в послевоенных украинских лесах. Это на самом деле московская банда убийц их всех имеет, а не украинский народ. Ну да, сейчас Тягнибок гадит вроде как под прикрытием украинскому народу. Но тогда после войны и аналогичные НКВДисты тоже были под прикрытием. Не думаете же Вы, что те энкаведисты все исчезли и испарились без следа, а сейчас никаких московских сексотов в Украине нет?

Олександр Франчук

http://maxpark.com/community/90/content/1659619#comment_19815877
Troommer Преторианец 18 ноября 2012, 13:59
Охренеть!!!Это во-истину по бендеровско-западенски!Иметь такого ублюдочного политика как Тягнибок, и обвинять в этом Москву и коммунистов Украины!
Ну Вы,блин, даете!
В контексте сказанного можно смело обвинить евреев в том, что они спровоцировали Гитлера на их преследование!

Olexandr Franchuk сказав...

ЗвитяжнийЛ Винница 20:10 16/11/12
http://h.ua/story/366922/#ixzz2CrXUpwqk
Я ще раз повторюю. Щоб не бути голослівним слід створити Міжнародний Трибунал з цього питання на рівні ООН. Але я погоджуюся, що супротивом для створення такого Трибуналу в ООН буде саме Китай.

Вас не дуже важко зрозуміти, шановний ЗвитяжнийЛ - раз в усіх злочинах на українській землі винна, як на вашу думку, комуністична ідеологія, значить в природі нема, і ніколи не було, ніякого злочинного утворення типу московської банди убивць. Ну і т.п. - як от наприклад: раз московські, не винні ні в чому овечки мирно сьогодні бекають, що ніякого жодного голодомору на українській землі, ніколи в природі не бувало, значить голодомор, це просто вигадка дуже, дуже поганого, як на московську думку, так і на думку тягнибокців, Ющенка. І так далі по всьому списку сучасних московських потреб на українській землі.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

ЗвитяжнийЛ Винница 17:07 21/11/12
http://h.ua/story/366922/#ixzz2CtKCItpB
Все щоб стало на свої місця необхідно пройти через Міжнародний Трибунал. А міжнародний трибунал має відбутися саме над ідеологією і тоді під неї попадуть всі ті організації в різних країнах які робили злочини. Ви колись читали Нюрбергський процес. Раджу прочитати. Там чітко перераховані всі організації яких визнано злочинними за злочини перед людством, що мали фашистську ідеологію. І там немає ОУН, що дуже завжди бісило Сталіна. Але суд є суд і він вивчивши всі за і проти не визнав ОУН такою, що співробітничала з фашистами. Так і з коміністичною ідеологією. Не всі злочинці, хто був осліплений цією ідеологією, але так як визнали саму фашистську ідеологію злочинною, так мають визнати злочинною і комуністичну ідеологію. Але це має зробити суд, а не голослівні заяви.

Засліпленість ідеологією, це коли людина перестає під її впливом бачити реальну дійсність. Поля не бачить, так би мовити. За прикладом, і то ну дуже реальним, конкретним і наочним, до речі не треба ходити далеко. Розглянемо для прикладу засліпленості Вашу шановну персону: Ви ж під впливом нібито "ідеології" - накачки від ваших руко-водителів - просто жмурите очі на найпаршивіші для українського народу реалії справжніх наслідків ідіотичної тягнибоксько-московської кампанії із засудження комуністичної ідеології. І може думаєте, що в цих московсько-тягнибокських авторів цього ідіотизму не буде виправдань, коли ці усі паршиві наслідки настануть? Та ці виправдання вже давно наперед готові - в сексотів, провокаторів це все завжди дуже добре і перш за все наперед продумано. А от що особисто Ви при цьому відмовляєтесь думати, бездумно редуплікуючи тут упхнуті Вам тягнибокні мантри, то це вже Ваша вина. І біда, якщо Ви не робите це цілком свідомо, ну як це цілком свідомо робить наприклад московський сексот Тягнибок.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

ЗвитяжнийЛ Вінниця 23:03 21/11/12
http://h.ua/story/366922/#ixzz2CvteJH8q
Ви щось не те пишете. При чому я і Тягнибок. Я ніколи не був його прихильником і завжди вважав його "Свободу" проектом КГБ, яке СРСР не зміг використати бо розвалився і цей проект був підхвачений ФСБ і успішно використовується, навязуючи ненависть до націонал-радикалізму. А ненависть має бути? Не думаю. Настороженість? Так. Адже радикалізм комуністичної ідеології не менший ніж націоналістичної. І не менш небезпечний. Злочинів радянського режиму і інших радикальних комуністичних режимів більше ніж треба. Ось тільки для таврування суда не було, як по фашистській ідеології.

Ви і Тягнибок при тому, шановний ЗвитяжнийЛ, що при нібито ну зовсім різних з ним словах, робите на ділі одну і ту ж саму московсько-сексотську роботу, реальна актуальність якої сьогодні полягає виключно в тому, щоб суттєво напаскудити для України і для українського народу, більше ні в чому.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

Василий Измаильский 09:52 22/11/12
http://h.ua/story/366922/#ixzz2CwJkAHrt
Комуністи є і будуть. Варто, щоб вони були українськими. Ідеологія комунізму завжди буде привабливою для молоді, так само як й ідеологія націоналізму. Злиття цих ідеологій у загальнонаціональну ідеологію - єдине, чого бояться всі поза Україною

Так, повністю згоден - бояться, щоб не було того, що в Китаї, комунізм з китайською специфікою. Націоналізм в китайській компартії - офіційна доктрина, і дивіться, які результати. Тому московська сексотська мережа і діє, у тому числі на упередження, щоб не сталось справді української компартії. Адже теперішня КПУ - це просто абсолютно відверто московське орденоносне (Симоненко ніби як навіть якогось ордена щойно від Путіна дістав) оргутворення, а Тягнибок - таке саме московське, але під прикриттям. От спільними зусиллями на одну московську лапу вони і планують діяти в новому парламенті і поза ним.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

ЗвитяжнийЛ Вінниця 20:42 22/11/12
http://h.ua/story/366922/#2710915#ixzz2D1uWN0xV
То ви вважаєте, що Міжнародного Трибуналу по визначенню злочинів здійснених тими хто сповідував більшовистсько-комуністичну ідеологію не потрібно? І цілком серйозно вважаєте що комуністи для України несуть одне благо?

О, я саме якраз про це. Про те, що Ви не бачите відмінності між тими, хто робив злочини в Україні, притягнувши за вуха комуністичну ідеологію, щоб прикритись нею, - і власне комуністичною ідеологією. Чи, що найбільш імовірно, судячи з того, що Ви просто відкидаєте найелементарнішу логіку і здоровий глузд, разом з фактами - з того, що Ви прикидаєтесь дурником, щоб видати для когось, що в московських злочинах на українській землі винна нібито не банда убивць, для якої будь-яка людська ідеологія - завжди була і буде й надалі просто прикриттям, - а винна комуністична ідеологія, яка сьогодні викинута московською бандою убивць на сміття, через надмірну зношеність.

Ви ж щойно нібито писали, разом з тягнибокцями, про суд над комуністичною ідеологією, а тут вже, дивимось, про зовсім інше, про тих, "хто сповідував більшовистсько-комуністичну ідеологію". Тобто про тих, хто просто облудно прикривався комуністичною ідеологією, точнісінько так само, як сьогодні намагається прикриватися іншими речами, з Вашою разом з тягнибокцями допомогою, для учинення нових гігантських убивств на українській землі.

Ще одне Ваше ну зовсім дубове пересмикування, це що сьогодні члени КПУ є нібито комуністами, тоді як навіть ну зовсім побіжного погляду на факти діяльності КПУ в Україні дають повну ясність, що це просто оргутворення відвертих московських холуїв, наповнених ненавистю до українського народу, України і до всього українського, в основі діяльності яких ніякою комуністичною ідеологією навіть і не пахне. Так що "благо", яке вони несуть для України, точно співпадає з "благом", яке несуть тягнибокці, разом з іншими сексотами і дурнями у них на повідку, які сьогодні для прикриття своїх московських хазяїв роздувають комуністичну ідеологію. Частенько говорячи при цьому ну зовсім протилежні один до одного речі, щоб разом, спільними зусиллями, просунути якнайдалі поставлену їм їхніми московськими хазяями задачу.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

http://maxpark.com/community/90/content/1659619#comment_19957486
Troommer Преторианец 22 ноября 2012, 20:38
Александр!Я хорошо понимаю украинский язык, посему его перевод мне без надобности!Спасибо за уважительное отношение!
Но я так и не понял что же Вы своим посланием хотели донести до меня?!Что Тягнибок--это сексот России и каких то сил в России?!

Я не ототожнюю Росію з бандою убивць, маліна якої знаходиться в Москві, і яка контролює державні російські органи, і сексотом якої є Тягнибок - я ототожнюю Росію з російським народом, до якого московська банда ставиться не набагато краще, ніж до українського народу. Не так давно наприклад я дізнався, що російські села, поблизу яких видобувають газ, палять дровами. Не сумніваюсь, у Вас таких прикладів повнісінько.
Що ж до російського перекладу, то я даю його завжди, така була домовленість з керівництвом гайд(макс)парку, а український оригінал - коли місце дозволяє.
___
Я не отождествляю Россию с бандой убийц, малина которой находится в Москве, и которая контролирует государственные российские органы, и сексотом которой является Тягнибок - я отождествляю Россию с русским народом, к которому московская банда относится не намного лучше, чем к украинскому народу. Не так давно например я узнал, что русские деревни, вблизи которых добывают газ, топят дровами. Не сомневаюсь, у Вас таких примеров полно.
Что касается русского перевода, то я даю его всегда, такова была договоренность с руководством гайд (макс) парка, а украинский оригинал - когда место позволяет.

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

ЗвитяжнийЛ Винница 20:50 23/11/12
http://h.ua/story/366922/#ixzz2DHRx6z9P
Щоб не притягати щось за вуха, я і пропоную розслідування і суд. Нюрбергський же розслідував і поставив все на свої місця. Поставить і цей над більшовицькою ідеологією - або оправдає, або засудить.

Добре, шановний ЗвитяжнийЛ, раз у Вас це така навязлива ідея-пропозиція, то може відкриєте секрет, а що ж саме в комуністичній ідеології - давайте, раз так, говорити предметно - Вам видається придатним, щоб подати на суд для заборони в світі комуністичної ідеології. Адже ні про більшовицьку ідеологію, ні тим більше про тих, "хто сповідував більшовистсько-комуністичну ідеологію", московський сексот Тягнибок з тягнибокцями не збираються в Раді, судячи з наразі сказаного ними, піднімати питання, та й і Ви на початку цього діалогу так само говорили виключно про комуністичну ідеологію. Це ж Ви так плутаєтесь постійно між цими поняттями не від того, що не розумієте відмінності між ними?

Олександр Франчук

Olexandr Franchuk сказав...

ЗвитяжнийЛ Вінниця 20:28 26/11/12
http://h.ua/story/366922/#2713568#ixzz2DT2fwGxW
А ви читали ленінські листи за період 1918-1923 років? А я читав. Навіть за ці вказівки Леніна в листах, які більшовиками не тільки виконувалися, а ще й перевиконувалися: За Червоний терор і знищення мілйонів своїх супротивників,здебільшого ні в чому не винних, за експропріацію продовольства і залишення тих в кого експропріювали на голодну смерть, за Голодомор 1932-33 років, за знищення українців,литовців, латишів, естонців тільки за те, що ті не хотіли коритися владі і за тисячі інших злочинів...має бути розслідування і суд. Ось міжнародний суд хай і покладе крапку в питанні - злочинна комуністична ідеологія чи ні.

З цих Ваших слів, шановний ЗвитяжнийЛ, легко бачити, що це Ви зовсім не від безграмотності плутаєте листи убивці номер один в світовій історії, опудалом з трупа якого московська банда убивць до сьогодні лякає цілий світ, а перш за все російський народ, виставляючи його на огляд в найцентральнішому місці центральної площі столиці Росії. Адже власне комуністичну ідеологію ця московська банда убивць, якій належить "Червоний терор і знищення мілйонів своїх супротивників,здебільшого ні в чому не винних, за експропріацію продовольства і залишення тих в кого експропріювали на голодну смерть", а також Голодомор 1932-33 років, знищення українців,литовців, латишів, естонців тільки за те, що ті не хотіли коритися владі і тисячі інших злочинів, вона комуністичну ідеологію давно викинула на сміття, коли Ви звісно не проти, а Ви ж не проти, чи не так.

Іншими словами кажучи, московська банда убивць, яка прекрасно в курсі непричетності власне комуністичної ідеології до своєї діяльності, буде (чи вже) глибоко вдоволена Вашою з Тягнибоком проробленою роботою щодо перенесення вини за учинені нею гіганські та інші злочини з власне банди на комуністичну ідеологію. Маючи вигляд безневинної овечки, банді набагато легше буде готувати і чинити нові злочини.

Про це якраз і є стаття - що перша, постійна і завжди актуальна задача кожного московського посіпаки на українській землі, це вибілювання усіма засобами наскрізь чорної московської банди убивць, яка насправді з часів учинення нею гігантських московських голодоморних убивств українського народу, ні сама не змінилася а ні на йоту, ні не змінила свого смертельно ненависного ставлення до українського народу, України і до всього українського. Але от щоб продовжувати далі убивати український народ в потрібних московській банді убивць масштабах, до його повної ліквідації, їй дуже і дуже потрібно - необхідно - знов установити свій повний контроль над українським народом. А зробити це, без з одного боку дестабілізації України, а з іного боку вибілювання московської банди убивць, схоже неможливо. От і трудиться Тягнибок в поті свого чола, над усіма цими найпершими московськими задачами на українській землі.

Це ж відомо, що московська банда убивць, хоч насправді по суті в ній не змінилось нічого і ніяк, вже давно викинула на сміття зношене комуністичне лахміття й хизується зараз в зовсім інших ризах - а значить, за Тягнибоківсько-московським задумом, раз в усьому винна комуністична ідеологія, то отже московська банда убивць таким чином - так виходить, коли б по їхньому - сьогодні вже зовсім ніби як і не має відношення до нещодавно учинених нею гігантських, великих та індивідуальних убивств, нема їм числа, на українській землі.

Олександр Франчук