2017-04-02

Перспектива Шария (Путин против консульства)

Перспектива Шария (Путин против консульства)

Яка ж груба робота, то атас... Це типу шановний Шарий думає, що цим відео він довів, що Москва в антипольських провокаціях в Україні ні при чому?

Було б смішно бачити, як швидко якість відео від Шария занепадає, якби не одне але. Такі вилизувачі паскудного московського заду, як цей Шарий, після активної фази московського використання, тобто після втрати до них інтересу, годяться московському власнику цього вилизаного ним заду тільки в одному вигляді: як труп.

І скільки ж вже є такого використаного матеріалу - повно... З намаганнями, само собою, повісити це вбивство на Україну, плюс таким чином підігріти хоч трохи інтерес до потрібного московській банді спадку цього чергового активного кретина.

Чи може шановний Шарий думає, що він ще не остаточно вичерпався, і це триватиме без кінця? Кінець буде, шановний Шарий, Ви в цьому ряду далеко не перший. І якби у Вас мозок ще не остаточно засох, Ви б мали подумати про своє майбутнє, роззути очі на подібних до Вас і що сталось з ними, такими, як Ви - після їх використання і на який біс Ви будете потрібні московській банді убивць через деякий час?

Адже стосовно Вашої шановної персони існує не тільки певність в тому, що інтерес до Ваших відеоопусів, після падіння їхньої якості, впаде, але й і набагато гірше, небезпека того, що Ви можете поміняти свої вподобання.

А таке після, як оце останнім часом у Вас, такої активної Вашої московської роботи, ну дуже небажане продовження, з точки зору Ваших теперішніх хазяїв, чи не так? Це би значну кількість досягнутих Вами хороших плюсів для московської банди убивць негайно перетворило б на погані мінуси.

Ну і що робити в цьому випадку оргутворенню, головним засобом якого ось уже скільки віків є убивство? Подумайте, шановний Шарий.

___
Какая же грубая работа, то атас ... Это типа уважаемый Шарий думает, что этим видео он доказал, что Москва в антипольських провокациях в Украине ни при чем?

Было бы смешно видеть, как быстро качество видео от Шария приходит в упадок, если бы не одно но. Такие вилизиватели похабного московского зада, как этот Шарий, после активной фазы московского использования, то есть после потери к ним интереса, годятся московском владельцу этого вылизанного ним зада только в одном виде: как труп.

И сколько же уже есть такого использованного материала - полно... С попытками, само собой, повесить это убийство на Украину, плюс таким образом подогреть хоть немного интерес к нужному московской банде наследию этого очередного активного кретина.

Может уважаемый Шарий думает, что он еще не окончательно иссяк, и это будет продолжаться бесконечно? Конец будет, уважаемый Шарий, Вы в этом ряду далеко не первый. И если бы у Вас мозг еще не окончательно засох, Вы должны были подумать о своем будущем, разуть глаза на подобных Вас и что произошло с ними, такими, как Вы - после их использования и на кой черт вы будете нужны московской банде убийц через некоторое время?

Ведь в отношении Вашей уважаемой персоны существует не только уверенность в том, что интерес к Вашим видеоопусам, после падения их качества, упадет, но и и гораздо хуже, опасность того, что Вы можете поменять свои предпочтения.

А такое после, как это в последнее время у Вас, такой активной Вашей московской работы, ну очень нежелательно продолжение, с точки зрения Ваших нынешних хозяев, не так ли? Это бы значительное количество достигнутых Вами хороших плюсов для московской банды убийц немедленно превратило бы на плохие минусы.

Ну и что делать в этом случае оргобразованию, главным средством которого вот уже сколько веков является убийство? Подумайте, уважаемый Шарий.

Було: Анатолий Шарий 29 бер. 2017 р. Путин против консульства
https://youtu.be/0CNoN0CpuEU

Немає коментарів: