2011-08-08

Злодійка повинна сидіти в тюрмі

В переліку Німьоллера злодюги відсутні - і відсутні не випадково, а відсутні принципово. Безмежно брехлива злодійкувата наскрізь підла принцеса дніпропетровського порновідеобізнесу 1989-1991, Тимошенко Юлія, повинна за усіма людськими законами сидіти в тюрмі.

І яким же це треба бути сліпцем за власною волею, щоб дивлячись на хамопідсудну Тимошенко, посторювати її хамські викрики про хамовладу.

Якщо посадити за грати відверту злодюгу Тимошенко, яка спільно з Путіним обікрала український народ, то є надія, що й інші злодюги сядуть - принаймні крастимуть не так відверто.

І якщо московська сексотка Тимошенко знов кудись балотуватиметься, я голосуватиму завжди, коли є хоч мала надія, що її суперник не московський сексот, за її суперника. І вже ж завжди проти цієї копії післяреволюційних московських агітаторів, задачею яких було те ж саме, що всі роки її діяльності так само було і у цієї московської сексотки Тимошенко - дестабілізація України і послаблення немосковської влади. Наскрізь брехливі виступи яких - з метою пролізти в керівні структури, щоб там вже на повну паскудити українському народу, підлягали так само як і в Тимошенко, одному єдиному правилу: говорити те, що хоче чути слухач. Без жодної привязки не тільки до того, що думає насправді даний московський сексот та що він збирається насправді робити, але й і без жодної привязки до фактів дійсності.

І який з неї прем'єр з повноваженнями Президента, ми вже таки бачили.

Роззуйте нарешті очі, шановна Олена Білозерська.

http://bilozerska.livejournal.com/489689.html?view=28848089#t28848089
Було: bilozerska at 2011-08-08 08:38 (UTC)
[...] відсилаю до знаменитої цитати Німьоллера: http://ru.wikiquote.org/wiki/Мартин_Нимёллер
[...] Якщо не відстояти Юлю і тим самим не дати хамовладі по руках - посадять всіх активних, а решту, як бидло, у загончики заженуть.
Коли вона буде на волі і знову балотуватиметься - наприклад, у Президенти - я ще подивлюся, чи голосувати за неї. Якщо альтернативою будуть Ющенко чи Тягнибок - звісно, не голосуватиму за неї. Але якщо альтернативою буде знову Янукович - тоді за Юлю. Хоча б тому, що який з неї президент - ми ще не бачили. А який з Януковича - бачимо чудово.

5 коментарів:

Olexandr Franchuk сказав...

Відверто кажучи, шановний kostyantyn1979, нічого більш гидкого, аніж думка про Юлію Тимошенко, я не знаю. Тому з аж такою неохотою й так пізно я приєднуюсь до розмови про цю брудну істоту, яка використовуючи без жодного перебільшення сотні років досвіду московської банди убивць - маніпуляцій, провокацій та інших московських засобів паскудної московської "роботи" в українському народі, а перш за все тотальної бездонної наскрізної брехливості в усьому, робить абсолютно все, що в її силах, при повній підтримці усієї московської сексотської мережі на українській землі, щоб нарешті знов підпорядкувати український народ московській банді убивць. Перш за все шляхом дестабілізації України і послаблення, чи ліквідації єдиного інституту, який справді стоїть на перешкоді новому московському підпорядкуванню України - інституту Президента України. Для чого московській банді знов підпорядковувати український народ, легко зрозуміти, озирнувшись в не таке вже й і далеке минуле: щоразу після повернення назад тимчасово втраченого московського контролю над українським народом (1946-47, 1921-23), чи його суттєвого посилення (колективізаційне підпорядкування продовольчих ресурсів українського народу перед 1932-34) московська банда негайно учиняла гігантське голодоморне убивство українського народу, щоразу мільйонів одних тільки українських дітей.

Олександр Франчук

http://bilozerska.livejournal.com/489689.html?view=comments
kostyantyn1979 at 2011-08-08 13:51 (UTC)
Пане Франчук, Ви молодець, поважаю.

Olexandr Franchuk сказав...

Не доводиться сумніватися, на що розраховують постановники цієї вистави одного актора. Однак кількість надурених тих, кому справді не байдужий український народ, Україна та все українське, серед натовпу прихильників Юлії Тимошенко, це досить таки очевидно, з кожним днем насправді не зростає, а меншає. Так що не думаю, що той день дуже далеко, коли там біля неї залишаться практично тільки ті, на кого вона завжди справді спиралася в своїй деструктивній роботі в українській політиці - московська сексотня різного калібру.
Що ж стосовно газової угоди, злочинно обтяпаної Тимошенко спільно з Путіним проти України і яка є величезним московським кроком в напрямку до нового московського підпорядкування України, то цілком можливо, що єдиним шляхом до ліквідації цієї кабальної угоди є її правове визнання недійсною. Для чого слід спершу посадити за грати продажну московську шкуру Тимошенко.

Олександр Франчук

http://bilozerska.livejournal.com/489689.html
redgella_z at 2011-08-08 14:00 (UTC)
Re: Злодійка повинна сидіти в тюрмі
Не думаю, що хтось заперечуватиме проти того, що злодій повинен сидіти в тюрмі. Проте кожен повинен відповідати лише за те, що він насправді скоїв. Якби її звинуватили у привласненні-відмиванні-etc хоча б за паніку навколо штучної епідемію грипу й закуплені під цю марку ліки за цінами на порядок вищими ніж насправді коштували ті ліки. Але на цій махінації мабуть нажилися й інші, яких чіпати не можна, тому вигадали сміхотворний привід. Я проти того, щоб людину саджали будь-за-що, аби посадити, лише тому, що всі знають, що вона немало вкрала. Відповідати за розкрадання повинні всі, не важливо Юля Тимошенко чи Вася Пупкін. Але виключно в рамках закону. Юлю є за що звинуватити, але замість цього розігрується вистава. Залишилося знайти відповідь на запитання «Кому вигідно?» і все стане на свої місця.

Olexandr Franchuk сказав...

Слід зауважити, що московська робота з міжнародної ізоляції України та дискредитації Президента України суттєво ускладнюється тим, що Президент України регулярно переобирається. І всі московські зусилля, вкладені в московську дискредитацію з покладенням в кишеню Кучми наприклад - пропали. І з дискредитацією Ющенка довелося починати все з початку. Ну згадаймо наприклад постійні крики Тимошенко безперестанку з 2005 по 2010 на цілий світ про те, що нібито Ющенко робить все для свого переобрання на ще один президентський строк.
І з Януковичем також московській інфоканалізаційній мережі доводиться починати всю цю свою бодягу ще раз з нуля. Але ця московська робота триває - і нам не варто намагатися дурити себе, що нібито сучасне гавкотіння з усіх московських кінців на Януковича, з усіх приводів і не приводів, торкається тільки особисто Януковича. Кінцева ціль в усіх випадках одна і та ж сама - Україна та український народ.

Олександр Франчук

http://bilozerska.livejournal.com/489689.html
makoviy at 2011-08-08 18:13 (UTC)
Re: Злодійка повинна сидіти в тюрмі
Якщо все, що відбувається, лише піар для того, щоб вона таки вийшла з СІЗО (з в"язниці), стала кандидатом в президенти і перемогла, відповідь одна - вигідно Кремлю.
Я хоч і не співчуваю ЮВТ, знаю про версію, що все це порадили ВФЯ або самі роблять найбільш проросійські групи в теперішній владі, які ще й були/залишаються (?) пов"язаними з БЮТ: Медведчук, Портнов, Отрош, Ринат Кузьмін. Для зриву переговорів з ЄС, міжнародної ізоляції, і, відповідно, остаточного потрапляння в сферу впливу РФ. А ось президентом їм все одно буде складно її зробити, високий антирейтинг залишатиметься.

Olexandr Franchuk сказав...

Просто таки разюче коротка память, коли йде мова про разючу підлість та віроломство усіх реальних дій Тимошенко, це на жаль досить таки сумний факт щодо значної кількості людей. Однак на щастя далеко не всіх людей. І не думаю, що є сенс педалювати її етнічне походження - хіба що для простої добре кожному зрозумілої демонстрації брехливості цієї людини, яка прямо брехала українському народу: "У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері -- всі українці", тоді як (за свідченням Червоненка) її мама - єврейка, а батько - син загиблого на другій світовій Абрама Кельмановича Капітельмана. Адже під судом вона за злочинні дії на посаді прем'єра, а не за партійні симпатії чи її етнічне походження (чи там як на мою скромну думку за поганий приклад для єврейських дітей, як треба плювати, привселюдно плювати в бік могил своїх єврейських предків).

Олександр Франчук

http://bilozerska.livejournal.com/489247.html
kostyantyn1979 at 2011-08-08 13:20 (UTC)
Re: Злодійка повинна сидіти в тюрмі
Зрадники держави, поплічники тоталітарних режимів типу кремлівського там теж не зазначені. Єдине, що там є жиди й соціалісти, під ці категорії Крисюля - онука Абрама Кельмановича Капітельмана - потрапляє повністю. Всі забули, як вона підтримувала війну Росії проти миролюбної Грузії та особисто Президента Михайла Саакашвілі, котрий її перед цим люб"язно приймав. Всі забули, що вона прагне до Соцінтерну та, разом із невизнавцем Голодомору Олександром Морозом, підтримувала кривавого соціалістичного диктатора Слободана Мілошевича. Мілошевич лише в провінції Воєводина (Сербія) винищив сто тисяч етнічних українців - православних і греко-католиків. Також були страхітливі різанини етнічних українців у Славонії (Хорватія) та на півночі Боснії. Мілошевич також винищував слов"янські народи хорватів і боснійців. Усі вони були винні лише в тому, що не народилися сербами...

Olexandr Franchuk сказав...

http://bilozerska.livejournal.com/489689.html?thread=28848089#t28848089
kostyantyn1979 at 2011-08-09 11:56 (UTC)
Re: Злодійка повинна сидіти в тюрмі
Шановний добродію, я б теж із радістю поговорив би про щось більш приємне й українське, та на часі говорити про цю мерзенну істоту й переконувати нормальних людей не стояти пліч-о-пліч із виродками, що їй прислуговують. Я знаю, що до мене ставлення багатьох зміниться, але мовчати не можу. І ще - саме батьки й діди Кличка, Луценка, Тимошенко та її чоловіка є винними в Голодоморі, репресіях, депортаціях, утисках і визиску усі вони є окупантами й чужинцями, елементами однієї окупаційної системи, що рветься нині до влади, експлуатуючи те, що люди втомилися від даного режиму. Не виключено, що це спроба Кремля підмінити даний режим, що почав кренитися в бік Європи на більш поступливий і промосковський...

Ставлення нормальних людей зміниться, чи ні, зрештою залежить від нормальних людських критеріїв наших виступів. Тобто правдиві вони перш за все, чи ні. Тому моя до Вас пропозиція подумати трішки над тим, наскільки у Вас правдива думка щодо причин українських проблем і дійових осіб цих причин. Прочитайте будь ласка "Українська політологія або Атдадім Львов Палякам" http://h.ua/story/53651/, "Убивства українських політичних і культурних діячів" http://h.ua/story/53946/ і "Причина Холокосту" http://h.ua/story/62593/

Олександр Франчук