2018-02-02

Венедиктову: ОРДЛО - це не внутрішній конфлікт

Венедиктову: ОРДЛО - це не внутрішній конфлікт

- внутрішній конфлікт, це такий конфлікт, який починається внутрішніми чинниками країни, а не ззовні, з-за порєбріка, а йти мова про підтримку внутрішньо конфліктуючих сил може вже потім. Слово порєбрік, нагадаю, появилось в українському лексиконі через використання його зеленими московськими чоловічками, які під керівництвом Гіркіна, привезеного з Криму УПЦ Московського патріархату (після його московської окупації) та інших суто московських агентів, розпочали воєнні дії на українській землі. До того в Україні цього слова не знав ні один навіть і найросійськомовніший житель України. Навіть і Ви сподіваюся не зважитесь брехати, що Гіркін з його московськими командами, проти яких уряд України застосував війська, це жителі України. Хоч саме якраз це Ви тут щойно зробили: "правительство вводит войска против жителей своей страны".

Було: Код доступа / Юлия Латынина // 27.01.18 https://youtu.be/IXhIlAQ10R4

Olexandr Franchuk 5 днів тому
Шкода, що в цій програмі шановна Юлія жодним словом не згадала про Україну. І то тоді, коли головні російські аналітичні і новинні телепрограми буквально живуть Україною. Хоч зрозуміти її не дуже важко - в той час, коли начальник Венедиктов вважає, що в Україні громадянська війна, розказувати, що Гіркіна в Україну весною 2014 привезла УПЦ Московського патріархату, то і на начальницьку немилість недовго напоротися. Краще вже забути про предмет по імені Україна, так явно буде спокійніше.

Танюша Татьяна 5 днів тому
Olexandr Franchuk Это только по телеку, который одни пенсионеры теперь смотрят, об Украине говорят. И то, только потому, что вы все время повод для этого даете, приплетая РФ при каждом удобном случае. Даже если у кого-то белье, сохнущее на балконе, украдут - начинаете вопить, что это происки российских агентов)))
А в интернете про Украину и не вспоминают. Это никому не интересно

Olexandr Franchuk 4 дні тому
Я регулярно, і вже давненько, дивлюся код доступа Латиніної - насиченість фактами і відсутність брехні у її матеріалах безпрецедентні як для російських ефірів. Ви ж, шановна Танюша Татьяна, схоже щойно побачили першу її передачу - інакше б і Ви зауважили, що в КОЖНОМУ коді доступу як мінімум значна частина торкалася України. І що це суттєво змінилось після позаминулої передачі, коли шановна Юлія розповіла, що весною 2014 на Донбас Гіркіна привезла УПЦ Московського патріархату. Я трохи сподівався, що різке зменшення інтересу Латиніної до України в минулій передачі (бачте, вона видно НЕ МОЖЕ брехати, як це робить Венедиктов, що в Україні громадянська війна) і її тоді подавлений настрій, це випадковість, але після перегляду цієї стало цілком ясно, що ні. Ну а Венедиктова звичайно що можна зрозуміти, це ж йому, а не комусь іншому, треба турбуватись про те, щоб відповідні служби московської банди убивць і далі дозволяли ефіри ехи Москви.

Axl Voskrivenko 5 днів тому
Танюша Татьяна
А, гробы на Россию регулярно едут...

Танюша Татьяна 5 днів тому
Axl Voskrivenko Они только в вашем воображении и на экранах ваших телеканалов едут. Занимайтесь вашей страной. Видимо Украина не только всему миру давно не интересна, но и собственным жителям))) Ползаете по российским ресурсам и плюетесь ядом, вместо того, чтобы собственной страной интересоваться)

Axl Voskrivenko 3 дні тому
Olexandr Franchuk
Друже!
Пиши, тут росiянською 😉
Бо, вони не розумiють людськой мови!

Olexandr Franchuk 2 дні тому
Не преживайте, шановний Axl Voskrivenko, все добре і всі чудово розуміють українську мову. А коли навіть і ні, припустимо що бува й таке, то сьогодні в усіх небезграмотних користувачів є засоби миттєвого перекладу на зрозумілу для нього мову, далеко не тільки російську.

Танюша Татьяна 3 дні тому
Olexandr Franchuk  На Украине гражданская война и Венедиктов, по-моему, грамотно об'яснил, по какой причине так считает. Во всем мире события на Донбассе признаются исключительно как внутренний конфликт. Оккупацией считается только ситуация с Крымом. Погуглите, и вы поймете, что ни одна страна или международная организация не признала вторжения войск РФ на территорию Донбасса. Нет никаких доказательств ни у вас, ни у международных разведок. Да, мы поддерживаем "сепаратистов", помогаем, туда отправились тысячи добровольцев. При гражданских войнах всегда есть иностранная поддержка и с той и с другой стороны. В гражданской войне в Испании участвовали тысячи иностранцев. Вспомните американца Хемингуэя, воевавшего там. СССР тоже направлял туда военную поддержку.
Войну развязала новая укрвласть, пришедшая после майдана. Приведите мне хоть один пример в современной истории, когда правительство вводит войска против жителей своей страны? Если это и случалось, то, только для того, чтобы остановить резню на межрелигиозной почве. Последние конфликты в Европе - это противостояние мусульман и христиан.
И только вы умудрились убивать своих жителей на фоне борьбы за власть. Подобное возможно только в отсталых африканских странах. Вы дикари! Цивилизованные люди решают все переговорами, компромиссами,  возможно подкупами, но не кровью.
Не думаю, что у Латыниной запрет упоминать Украину. Если на этой неделе произойдёт какое-нибудь событие, достойное внимания, она расскажет. А бесконечно обсасывать события 14-го года глупо. Уже 4 года позитивного о вашей стране сказать нечего, а негатив вы и сами слушать не захотите

Olexandr Franchuk 2 дні тому
Я розумію Вас, шановна Танюша Татьяна - там у Вас, в московській інфоканалізації, яку Ви гуглите і яка для Вас є весь світ, "события на Донбассе признаются исключительно как внутренний конфликт". Але московська інфоканалізація, для нормальних людей, це ну дуже далеко не весь світ. Наприклад Курт Волкер, який сьогодні (і останні кілька місяців) висловлює позицію цивілізованих країн щодо Донбасу, казав раніше і каже сьогодні:

29.08.2017: Я не бачу різниці між російським вторгненням і окупацією як Криму, так і Донбасу
25.01.2018: Ми всі сподіваємося, що Росія перегляне свою позицію, а саме її керівництво дійде до висновку, що окупація території України більше не в її інтересах.

Та й і елементарна логіка, якою на жаль не можуть користуватися московські холопи, говорить, що внутрішній конфлікт, це такий конфлікт, який починається внутрішніми чинниками країни, а не ззовні, з-за порєбріка, а йти мова про підтримку внутрішньо конфліктуючих сил може вже потім. Слово порєбрік, нагадаю, появилось в українському лексиконі через використання його зеленими московськими чоловічками, які під керівництвом Гіркіна, привезеного з Криму УПЦ Московського патріархату (після його московської окупації) та інших суто московських агентів, розпочали воєнні дії на українській землі. До того в Україні цього слова не знав ні один навіть і найросійськомовніший житель України.
Навіть і Ви сподіваюся не зважитесь брехати, що Гіркін з його московськими командами, проти яких уряд України застосував війська, це жителі України. Хоч саме якраз це Ви тут щойно зробили: "правительство вводит войска против жителей своей страны".
Я теж не думаю, що Латиніній заборонили згадувати про Україну. Їй думаю тільки указали, що згадуючи Україну, треба брехати, що в ній громадянська війна, а не московська окупація, розпочата привезеним УПЦ Московського патріархату на українську землю Гіркіним та іншими подібними до нього московськими людьми. А Латиніна досі не могла брехати - видно вона знає, що коли вона почне говорити не те, що думає насправді, то з нею відбудеться те саме, що відбувається з кожним брехливим покидьком - вона перестане відчувати, бачити, відрізняти правду від брехні.

Немає коментарів: