2011-07-11

Глянути правді прямо в вічі

Було: http://makoviy.livejournal.com/9440.html#cutid1
kostyantyn1979 2011-07-10 02:37 pm (UTC)
Я не вважаю Тягнибока та навіть Корчинського сексотами й агентурою. А за СРСР ностальгують прихильники ЮВТ часом навіть більше.

Якщо Ви певні своєї думки щодо того, що "Я не вважаю Тягнибока [...] сексотами" і готові глянути правді прямо в вічі й спробувати відверто відповісти на ряд питань, прямо стосовних до реалій фактів діяльності Тягнибока - щоб нам обом стало очевидним, що Тягнибок насправді не московський сексот, то ці питання є. На які до речі тягнибокці раніше так і не спромоглися відповісти.

Олександр Франчук

1 коментар:

Olexandr Franchuk сказав...

Це як на мою скромну думку щастя бачити, що хтось пише такі слова, як отут Ваші слова, шановний makoviy - що навпроти кожного з них я вже готовий негайно поставити свій власний підпис.
Адже усі ніби як на перший погляд дивні нюанси поведінки Ти&Тя (Тимошенко&Тягнибок) з самого початку їхньої діяльності аж до сьогодні стають залізно логічними, якщо розглядати мету їхніх дій як дестабілізацію України, плюс якомога більше роздування усіх можливих і неможливих, у тому числі спільно з московськими спецслужбами, висмоктаних з московського пальця суперечностей - і разом з тим послаблення, та коли стане можливо й ліквідацію єдиного інституту, який справді реально стоїть на перешкоді новому московському підпорядкуванню України - інституту Президента України. А ці задачі є не чимось іншим, як найпершими задачами кожного московського сексота на українській землі, чи не так.

Олександр Франчук

http://makoviy.livejournal.com/9440.html?view=55776#t55776
makoviy 2011-07-22 11:12 pm (UTC)
Можна ще додати, що не тільки і не так погляди Тягнибока, як саме його участь в інформаційній війні проти Ющенка може свідчити, що він був учасником "схеми". Адже Тимошенко певну частину цільової аудиторії не охоплює - з чіткими націоналістичними переконаннями. Якщо не багатомільйонну, то багатотисячну. Але ж на них теж потрібно якось впливати! Ця версія може доповнювати те, про що я вже писав: в Кремлі чудово розуміли, що Янукович+Вітренко+Симоненко+пропаганда рос. каналів може на половину країни не діяти, і тому знадобилась Тимошенко. В результаті інколи спостерігалися діаметрально протилежні закиди до ВАЮ, але обидві оброблені сторони його категорично не сприймають.