2011-07-29

Реакція на правду в українофобних форумах

Реакція на правду в українофобних форумах з боку керівників та власників цих ресурсів - які чи просто підпорядковані, чи повноцінно представляють собою тут, на українській землі інтереси банди московських убивць, як показує досвід участі в таких форумах, завжди практично одна і та ж сама.

Як правило, це (після невеличких спроб провокацій, хамства, обзивань і такого іншого) - стосовно автора, який вийшов за межі дозволеного в інфоканалізації банди московських убивць - спершу вилучення усіх розміщених даним автором коментарів та матеріалів на даному ресурсі, після чого бан - заборона даному автору участвувати в даному форумі.

Причина вилучення даного автора, слова якого власники та розпорядники даного інет-ресурсу не в змозі заперечити, через для них цілком очевидну правдивість тих слів - які абсолютно несумісні з призначенням даного московського "інформаційного" ресурсу, тобто ресурсу брехні на користь своїх московських хазяїв, досить таки проста і зрозуміла.

Адже присутність навіть і буквально кількох повідомлень від такого автора фактично змінює саму природу даного московсько-інфоканалізаційного ресурсу на а чи не протилежну. Замість бути рупором брехні від банди московських убивць, яким був задуманий даний інет-ресурс, він фактично став би рупором заперечення суцільних потоків московського інфолайна, яким даний ресурс мав би заливати українську землю.

Форма такого вилучення коментарів і всього такого іншого коливається від "вмотивованого" оголошенням якогось неіснуючого нібито порушення правил, законів,  чи ще чогось - до підленького вилучення втихаря окремих постів, гілок і так далі - що ми щойно мали нагоду бачити тут, в даному форумі Клубу.

Не доводиться сумніватися, що без відома керівників даного ресурсу http://www.bookclub.ua, модератори чи інші дрібні клерки Клубу не мають можливості чинити вже аж такі речі, адже Клуб ніби як претендує на те, щоб як мінімум мати респектабельний вигляд - що досить таки очевидно цілком несумісно з підленькими ворожими діями в Клубі стосовно повноправних учасників Клубу - не кажучивже про подібні дії стосовно членів Клубу із стажем кілька років членства в ньому.

Тому на жаль для керівників Клубу, очевидність даної ситуації, яка прямо стосується інтересів усіх причетних до Клубу людей, не мине просто так. Звичайно що вже є досить таки непогана ясність, які саме різновиди правдивої інформації є нестерпними для Клубу - тобто для його керівників. Як і досвід спілкування в Клубі і з Клубом. І звичайно що це правильно буде перш, ніж виносити неприглядні аспекти роботи Клубу назовні, спробувати допомогти Клубу переорієнтуватись на чесність, порядність, правдивість та справедливість. А також оскільки надія на таку різку, категоричну й суттєву зміну цього всього на жаль досить таки маленька, підготувати правдиві матеріали про діяльність Клубу для подальших кроків у разі, коли стане очевидно, що Клуб наполягає надалі відкрито бути філією банди московських убивць на українській землі. Замість декларування, що нібито Книжковий Клуб Клуб "є підрозділом світового медіа-концерну Direct Group Bertelsmann (Німеччина)"

Для кращої орієнтації про висновки з досвіду спілкування з керівництвом українофобних ресурсів, щодо яких в усіх зараз є цілковита певність, що вони є просто відгалуженнями інфоканалізаційної системи московської банди убивць українського народу, по якій брехливе московське інфолайно помпується на українську землю, а не чимось іншим, можна ознайомитись з двома матеріалами про це ("Кичигин-облом 2000" і "Місто-герой Севастополь представляють в інтернеті брехливі боягузи"), опублікованими раніше на таких досить таки читаних українських інтернет-ресурсах, як "Українська Правда", ХайВей, РтКорр та інших. І з якими ознайомились тисячі зацікавлених людей.

__________________
Кичигин-облом 2000
[Усі наведені в статті лінки - станом на листопад 2008]

або один категорично неприйнятний, нестерпний для українофобської клоаки факт

Ось на цьому листі видання 2000 обломувалось _тричі_, шляхом негайного відломування гілки з ним від форуму. Назвемо його, цей облом (за іменем керівника проекту 2000) "Кичигин-облом":

==========:
ole: [...] щоб без перешкод ползать на брюхє перед своїми хазяями - бандою московських убивць. Ви ж російською говорите зовсім не тому, що причисляєте себе до російського народу, чи не так?

След: А в чём принципиальное отличие банды московских убийц от банды убийц галичанских?

ole: Ви маєте на увазі, що коли банда убивць напала на людей, щоб убивати їхніх дітей, а ті люди замість просто дивитися, як їх та їхніх дітей убивають, починають чинити опір, в результаті якого серед членів банди, яка напала, з’являються трупи і відчуття дискомфорту, то тих людей, які захищають рідну землю та рідний народ від даної банди убивць, також слід називати убивцями?

След: Вот, здесь поподробнее пожалуйста, а то истории эти сокрытые факты нападения стариков, женщин и детей на вояків УПА неизвестны. Итак, лето 43-го года.... Я вас внимательно слушаю...

ole: Чого ж це тільки 1943? До речі є повно свідчень і документів, що московські гебешні загони під видом нібито тих чи інших українських загонів масово діяли на українській землі навіть і в 1941, що вже казати про 1943.
Однак найпоказовішим фактом - так добре відомим, що про нього можна прочитати в шкільних підручниках - є факт московського голодоморного убивства 1946-47, учиненим московськими убивцями одразу ж після того, як вони повернули собі тимчасово втрачений контроль над українською землею. Щоразу після повернення раніше втраченого контролю над українським народом, зауважимо при цьому, чи після суттєвого його посилення (колективізаційне підпорядкування продовольчих ресурсів українського народу перед 1932) московські убивці негайно учиняли гігантське убивство щоразу мільйонів одних тільки українських дітей. Протягом менше як рік в другій половині 1946 і першої половини 1947 вашими московськими хазяями було убито на українській землі принаймні півтора мільйона українців, головним чином українських дітей.
Показовість цього московського голодоморного убивства українського народу визначається не тільки тим, що воно за часом ближче до нас, ніж друга світова, але й тим, що ви в 1946-47 убивали українських дітей виключно на тих землях України, де не було УПА. Може Ви скажете, що в районах дії УПА ви не хотіли убивати українських дітей? Можна було не питати, чи не так. Хотіли ви убивати, і то дуже хотіли - але вам цього зробити ціною власного життя не дали герої УПА.
І не доводиться також сумніватися, що й в решту районів України, де УПА не було, ви б убили в 1946-47 суттєво більше українських людей і що процес цього голодоморного убивства не був би передчасно зупинений, якби не загроза поширення опору українського народу московським убивцям на всю територію України і якби не рятівні продовольчі потоки з тих районів України, де була УПА - на решту її території, які ви так і не змогли перекрити, як це вам вдалося зробити в 1932-34.
Не доводиться сумніватися, що Ви прекрасно в курсі цього всього - але ми тут не самотні, і тому сенс ще раз сказати про це є.
Так от, спробуйте порівняйте цифру убитих вами протягом якихсь кількох місяців 1,5 млн. - убитих вами головним чином українських дітей, ви їх убивали там, де не було УПА з повним комфортом і цілковитою безпекою - з тими 160 чи 180 тисячами людей, а це кількість загиблих з усіх сторін в причетних до діяльності УПА діях протягом більше як 10 років, у тому числі значна кількість московських посіпак різного роду. Я вже не кажу про порівняння рівня безпеки, тобто інтенсивності (кількість за одиницю часу) смертей там, де діяли бандерівці і там, де їх не було.
:==========

Можна зрозуміти московських холуїв з видання "2000", так само брехливих, як і наприклад Юлія Тимошенко покидьків невідомих народів - адже брехня, це єдиний ефективний московський засіб підготовки убивств українського народу - які при появі згадки про факти справді гігантських підлих убивств, учинених їхніми московськими хазяями, у порівнянні з жертвами усіх воєнних дій з участю УПА, у тому числі в той самий проміжок часу, коли московські убивці абсолютно безкарно та з повним комфортом убивали мільйони українських дітей всюди на українській землі, де була відсутня УПА - можна зрозуміти, чому вони щоразу без жодних пояснень в паніці вилучали з форуму даного листа. А коли вилучали втретє, то (на короткий час) в форумі було повідомлення:

===: a_koksha Администратор Вт Ноя 04, 2008 15:26
За нарушение правил форума "2000" (пп. 2, 3, 5) ole - вечный бан! Внимание! Хандусенко, прошу выйти на связь. С ув. Админ
:===

зайво мабуть і казати, що пункти правил форуму 2000:
2. Прямые и косвенные оскорбления кого-либо, в том числе по национальной, этнической, расовой или религиозной принадлежности, а также шовинистические высказывания.
3. Нецензурные высказывания, высказывания порнографического характера.
5. Высказывания, целью которых есть намеренное провоцирование резкой реакции других участников ресурса.
- не мають ніякого відношення до даного листа, причому що цікаво :) дана реакція (із сподіванням що Хандусенко допоможе щось відповісти) тривала якихсь надцять хвилин, після чого даний лист з текстом Кичигин-облому, разом з усією гілкою і процитованим баном з форуму щез. Очевидно Хандусенко повідомив, що расхльобивайтє мол сАмі, а він пас? ну то звісно можна здогадуватись, але фактом лишається потрійний Кичигин-облом на даному повідомленні.

Легко розуміти московських холуїв, які в злобі та брехні і ненависті до українського народу, української мови і всього українського - оскільки їм очевидно, що вони при всьому бажанні не спроможуться знайти жодного скільки-небудь придатного аргумента проти жодного наведеного слова, чому вони - згідно з тим, як це заведено серед покидьків - починають вимагати усунути з форуму небажану особу, яка нагадує про факти дійсності, вимагати само собою з хамськими зворотами: "Модератор!!! Аллё!!! Мы долго этого свидомого мерина тут видеть будем с его галюцинациями?"

Брехливі покидьки без свідомості при виді правди автоматично хамлять - ну що може бути іще нормальніше?

Що ж до набору засобів, використовуваних московськими холуями для того, щоб їхня московська брехня була зверху, а людська правда під сподом, то в залежності від обставин холуї московських убивць застосовують їз повний спектр.

Ідеальний засіб - це як для московських убивць само собою убити. Тільки от на жаль для московських холуїв, убивати людей, які не мовчать про неприйнятну для московських убивць правду, вони можуть без ризику для власної шкури, чи з огляду на інші обставини - які зрештою також зводяться до серйозних неприємностей для власної шкури московських холуїв, чи для навіть і шкурних інтересів самих їхніх московських хазяїв - убивати вони можуть далеко не завжди.

Убивати без забезпечення необхідного прикриття московські убивці на жаль для них не можуть, а що стосовно цього архіважливого питання значення прикриття убивств для московських убивць, то в природі існує досить таки ясно доведене до очевидності його дослідження: "Убивства українських політичних і культурних діячів" http://h.ua/story/53946/ (http://narodna.pravda.com.ua/politics/46b84f3c178cc/).

Отже зупинимось на хвильку в загальних рисах про а що треба робити московським холуям, якщо убити - з наведених вище, чи з тих чи інших причин - ну не виходить? На це питання для московських холуїв є цілі ряди чітких правил та рекомендацій.

Що стосовно форумів, подібних до даного 2000, чи наприклад аналогічної клоаки українофобія форуму севастополь.інфо - в яких усіма ресурсами управляють відверті московські посіпаки, брехливі абсолютно нерусскі покидьки невідомих народів - то в них без особливих проблем можна усяку неприйнятну для московських убивць правду взяти підленько й тихо всюди повиколупувати з форуму , тай і по всьому. А автора - навіть якщо він і не порушив жодного мислимого правила участі у форумі - забанити без попередження.

Хоч й тут звісно існують свої обмеження - особливо якщо видання, якому належить форум, намагається наприклад претендувати на якийсь вигляд типу об’єктивного. При тому, що даний форум ну зовсім не один в інеті. Для таких випадків існує пасивний захист підлих московських брехунів, скільки вже я його наводив, одразу й не злічити:
---: Ну что можно сказать таким людям? С ними даже не нужно вступать в дискуссию, потому что, дискутируя с ними, мы только помогаем им достигать тех целей, которые они перед собой ставят. Они заслуживают только одной маленькой реплики: "Тьфу на вас" - и всё. :--- http://president.kremlin.ru/appears/2006/01/31/1310_type63380type63381type82634_100848.shtml

Олександр Франчук


__________________________________________________________________
Місто-герой Севастополь представляють в інтернеті брехливі боягузи
[Усі наведені в статті лінки - станом на серпень 2007]

- і не просто брехливі боягузи, а люди без честі і совісті, які при тому повністю і остаточно впевнені у своїй інтелектуальній неспроможності.

Для такого типу радикальних висновків безперечно потрібні серйозні підстави. Ось вони.

При спробі зареєструватись на порталі для участі у присутніх на ньому форумах, перед нами виникають умови реєстрації "Sevastopol.info - Условия регистрации" http://forum.sevastopol.info/profile.php?mode=register,

серед яких центральне місце займає така умова реєстрації: "Языком общения на данном Форуме является государственный - русский язык".

Відклавши на потім питання про те, чому ця умова має вигляд центральної, розглянемо по суті дану ключову фразу умов реєстрації на форумі севастопольського порталу.

Засновниками даного сайту, який представляє в інтернеті зовсім не їхні особисті шановні персони, а зовсім навпаки, українське місто Севастополь, являються люди, які живуть в Україні:

=====: Сайт "Севастопольский информационный портал" был основан 15 июня 2000 года Андреем Бричевским (Matrix) и Олегом Усенко (Storm).
:===== http://www.sevastopol.info/server/

А власником (за непідтвердженими даними - інформацію про це можна знайти в мережі) - є Олександр Гринько, ЧП ”Гринько А.А.” ( http://www.2017.org.ua/?m=200705 )

Севастопольську адресу цих людей я не наводжу з етичних міркувань.

Тим часом в державі Україна, і це не може не бути відомо цим людям, які мешкають в українському народі на українській землі, єдиною державною мовою є українська мова. Тобто іншими словами кажучи, ці люди, які умовою реєстрації на порталі Sevastopol.info ставлять умову "Языком общения на данном Форуме является государственный - русский язык", прямо брешуть, що нібито для українського міста Севастополь, яке, і тільки яке (й більше нічого і нікого) представляє в інтернеті цей портал, державною мовою є російська мова. З чого вже неможливо не зробити той простий і прямий висновок, що засновники і власники Севастопольського порталу є брехливими людьми, які до того ж ставлять умовою реєстрації на порталі українського міста Севастополь згоду з їхньою прямою й очевидною усім і кожному брехнею.

Хоч зрозуміти шановних Андрея Бричевского, Олега Усенка і Олександра Гринька зовсім не важко - адже коли без прямої брехні, то якось обгрунтувати ту злобу і ненависть до українського народу, й до української мови зокрема, якою битком набитий даний портал, просто неможливо. Отже таким чином девізом даного порталу фактично є ненависть до українського народу і до української мови, під абсолютно необхідним для цього прапором прямої брехні.

Що ж стосовно боягузливості засновників і власників порталу sevastopol.info, а також їхньої безчесності і упевненості у власній інтелектуальній наспроможності, то ці характеристики шановних Андрея Бричевского, Олега Усенка і Олександра Гринька з усією очевидністю виявилися в процесі участі автора даної статті в одному з підфорумів forum.sevastopol.info "Хутор Пятницкого", який декларується цими власниками і засновниками як "Форум БЕЗ Правил. Детям до 16-ти вход сторого воспрещен!!!".

Форум "Хутор Пятницкого" був обраним для участі виключно з тої причини, що раз "Форум БЕЗ Правил", - і раз решту правил, у тому числі правила умов реєстрації: "Вы соглашаетесь не размещать оскорбительных, угрожающих, клеветнических сообщений, порнографических сообщений, призывов к национальной розни и прочих сообщений, могущих нарушить соответствующие законы. Попытки размещения таких сообщений могут привести к вашему немедленному отключению от форумов (при этом ваш провайдер будет поставлен в известность)"
 - в даному підфорумі явно не діють, (див. наприклад http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?t=47812 - я щойно перевірив, що ця гілка і далі там присутня), то це ніби як мало б також давати можливість писати в даному форумі українською, тобто рідною мені мовою, якою я думаю.

І дійсно, якийсь час, з 4 червня по 10 червня, я обмінювався думками з присутніми там людьми, аж доки мій нік "ole" не був - нормально, з повідомленням про це забанений:

=====: --- hostmaster@sevastopol.info wrote:
Hello ole,
You have been banned from "Sevastopol.info"на 30 дней. The reason is:
"Неоднократное нарушение правил, неизлечим)"
Koshkinss
--
Thanks,
Sevastopol portal,
http://www.sevastopol.info
:=====

Само собою, дізнатися, а які ж це правила були мною порушені в форумі, який декларувався, і досі декларується що він без правил, не вийшло.

Минуло 30 днів бану, і я з метою довідатись, які правила діють в форумі "Хутор Пятницкого", який декларується власниками і засновниками як "Форум БЕЗ Правил. Детям до 16-ти вход сторого воспрещен!!!", започаткував спеціальну гілку "hostmaster@sevastopol.info: You have been banned". І досить таки скоро - в той же день - дізнався:

=====:
_From: Koshkinss
_To: ole
_Posted: 12 Jul, 2006, 19:46
_Subject: Предупреждение.
Еще один пост на мове и будете забанены.
Модератор.
:=====

Тобто що з усіх правил, які наведені в "Правила Севастопольского городского форума", і в "Sevastopol.info - Условия регистрации", в форумі "Хутор Пятницкого" залишається дійсним одне єдине правило: "Языком общения на данном Форуме является государственный - русский язык". Не торкаючись зайвий раз питання, громадянином якої держави являється шановний модератор Koshkinss, тобто яка саме мова для цього брехливого депутата "Ленинского райсовета Севастополя Константина Заруднева" - разом з шановними Андреем Бричевским, Олегом Усенком і Олександром Гриньком - яка мова насправді є державною, зауважимо, що усі решту правил, зокрема заборона "оскорбительных, угрожающих, клеветнических сообщений, порнографических сообщений, призывов к национальной розни и прочих сообщений, могущих нарушить соответствующие законы" тут, в форумі "Хутор Пятницкого", дійсно не діють.

Іншими словами кажучи, єдиним безумовним правилом для цих людей, наповнених утробною зоологічною ненавистю до українського народу, хліб якого вони їдять, є страх перед його чудовою, наповненою точними виразними засобами українською мовою - і усвідомлення повної безсилості власної ненависної брехливої "думки" в виразних рамках російської мови, поруч з простою україномовною аргументацією.

Тому єдиним аргументом в дискусії для такого типу людей, залишається звичайно забанити. Що я саме так і пояснив у відповідь на попередження від модератора.

Видно тоді певність у своїй інтелектуальній неспроможності цих наповнених злобою і ненавистю до української мови людей іще не була остаточною, і після деякої паузи, з 13 по 15 серпня, вони таки вирішили спробувати свої засоби, не залишаючи поля дискусії. Забуваючи, нагадаємо, вже трохи призабуте - слушну указівку 31-12-2006 від вождя Владимира Путина:

=======::: - но есть «записные советологи», которые не понимают того, что происходит в нашей стране, не понимают меняющегося мира. И с ними бесполезно дискутировать, потому что они просто отрабатывают линию поведения. Ну что можно сказать таким людям? С ними даже не нужно вступать в дискуссию, потому что, дискутируя с ними, мы только помогаем им достигать тех целей, которые они перед собой ставят. Они заслуживают только одной маленькой реплики: «Тьфу на вас» - и всё.
:::======= http://president.kremlin.ru/appears/2006/01/31/1310_type63380type63381type82634_100848.shtml

До речі я грунтовно і наскільки памятаю без скіпів коментував більшість реплік цих людей, які виступали під ніками, деякі з яких згодом були просто стерті - а таке зрозуміло зробити ніхто, окрім розпорядника сайту не владен. Їх зараз можна переглянути на моїй сторінці:

http://olexlviv.tripod.com/cgi-bin/numh3.cgi?thebox=4494
(для друку решту листів замість 4494 ставити 4496, або 4497, або 4498, або 4499, 4500, або 4501, або 4502, або 4503, або 4506, або 4508, або 4509, або 4510, або 4511, або 4512, або 4513, або 4517, або 4519)

Але оскільки для брехливих людей просто неможливо тривалий час приймати участь в дискусії, коли розмова постійно йде навколо питань по суті, особливо якщо співрозмовник завжди притримується коректності в формулюванні своїх думок - вони постійно попадають в паршиве становище паскудного кота, якого весь час тичуть його власним носом у його ж власний послід - то дані дискусії скоро (15 серпня) припинились. Нік ole разом із розпочатими ним гілками, і листами в решту гілках, був просто стертий без жодних попереджень.

Лист 4518 (також негайно стертий) був надісланий вже під іншим ніком olexandr, який також був одразу забанений. Із списку користувачів він також зник:
=====: --- hostmaster@sevastopol.info Wed, 15 Aug 2007 18:40:11 +0200 wrote:
Hello olexandr,
You have been banned from "Sevastopol.info"на 30 дней. The reason is:
"Злостное нарушение п.3.2 Правил Форума."
Matrix
--
Thanks, Sevastopol portal,
http://www.sevastopol.info
:===

- зайво мабуть і говорити, що ніякого ображання і дискримінування:
===:
3. Участникам Форума запрещено:
3.2. Оскорблять и дискриминировать участников по любому признаку.
:=== http://tymah.net/Rules/
в моїх листах не було. Це навіть коли не дивитись на брехливе оголошення "Форум БЕЗ Правил".

Таким чином засновники і власники порталу sevastopol.info, яким представляють в інтернеті місто-герой Севастополь, розписалися окрім своєї брехливості і боягузливості, також і в своїй безчесності і безсовісності, а також у своїй остаточній певності у власній інтелектуальній неспроможності.

Що до речі завжди трапляється з такими людьми - не може не траплятись - яким доводиться бути з того боку, де доводиться брехати. Адже рано чи пізно але приходить час, коли хтось покаже на ту їхню брехню - а вони ж на неї усе своє життя поклали...

Олександр Франчук

47 коментарів:

Olexandr Franchuk сказав...

А що Вам заважає, шановна admin Tanya, видаляти повідомлення, які порушують правила, чи там попереджувати, а потім банити авторів, які порушують правила?

При чому тут сама тема?

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=20&forum_pp=20
admin Tanya [19:53; 30 июля 2011 г.]
Уважаемые Форумчане!
Предупреждаем, если эта тема превратится в площадку для выяснения межнациональных отношений, то, согласно п.5.4 «Пользовательского соглашения», она будет удалена.

Olexandr Franchuk сказав...

Хороше запитання - приємно бачити, що з форуму КК ще не остаточно витіснили людей, здатних ставити розумні питання по суті. Хоч тенденцію до такого витіснення, навіть в даному топіку, видно досить таки непогано.

Питання шановної Astartи торкається мотивації участі в привселюдному спілкуванні. А оскільки найчастіше мені доводиться участвувати якщо не в відверто і остаточно й доконано прямо таки осатаніло українофобських форумах типу 2000 чи севастополь-інфо, то в переважно українофобських, як наприклад даний - то мотивація участі в такого роду форумах, як на мою скромну думку, можна показати досить таки зрозуміло без особливих проблем.

Що стосовно нагнутих до російської мови українців, а таких в цьому форумі схоже більшість, то мотивація участі в українофобських форумах таких людей - це мотивація приниженої людини, яка зрештою хоч і відчуває десь там на дні власної душі приниженість в стані своєї нагнутості до чужого русского язика, але усіляко намагається якщо не сам затоптувати в багно усе те рідне українське, що дало життя його власній особистій персоні, то хоча б приєднатись, згодитись з тими покидьками, які цим займаються. Ну щоб надурити самого себе, що для українця розмовляти російською на своїй рідній українській землі - і затоптувати в багно усе, що стосується рідного народу, це типу очєнь харашо і очєнь нармально.

Цю приниженість українця, який нагнутий до чужого русского язика, усім до речі здалля прекрасно видно. І нормальним людям усіх національностей, які поважають й люблять свої рідні народи - і тим безрідним покидькам на службі в московської банди, які приймають активну участь в продовженні процесу нагинання усе нових українців до русского язика та утримування й надалі в нагнутому до русского язика стані раніше туди нагнутих українців. Це ми тут про мотивацію участі в українофобських форумах безрідних покидьків на службі в московської банди, наповнених брехнею, злобою і ненавистю до українського народу від банди московських убивць. Які _не можуть_ відповісти на питання про їхній цілком у них відсутній рідний народ - адже їхня діяльність не має жодного відношення до якоїсь користі рідного народу. Не має відношення в кращому звісно випадку.

І нарешті якщо бачити усе це тут вище сказане, ні слова з чого ніхто заперечити звичайно що не зможе - і мовчати, то це було б звісно дуже зручно для тих, кому правда поперек горла. Тобто для тих, хто живуть тут в українському народі і ненавидять його. І у кого реакція на присутність правди у форумі як правило зводиться до міркувань на тему, а як би то поскоріше якось очистити форум від неї. Підленько наприклад, навіть і не потрудившись оголосити через що, викинувши цілу дану тему з форуму.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=40&forum_pp=20
Astarta [15:42; 1 серпня 2011 р.]
А скажите мне кто-нибудь, что нормальному человеку делать на таких форумах? Будь они украино или русофобными.
Пущай себе варятся в своем дерьме сами. И те и другие.

Olexandr Franchuk сказав...

Все, що я хотів сказати цією темою, знаходиться в першому постінгу сторінки, ознайомтесь будь ласка.

Що стосовно помічання думки інших, то щоразу, коли це (помічання) трапляється, а я щодня заглядаю сюди з надією побачити чиюсь думку - я відповідаю, коментую чи там не згоджуюсь, в залежності від змісту даної поміченої думки :-)

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=60&forum_pp=20
ПАТРIОТ [11:42; 4 серпня 2011 р.]
Олекс , а шо ви хтiли сказати цiею темою , то що ви страждаете за правду , чи те що ви на стiлькi впевнени в своiй правотi що не помiчаете думкуiншх ?i

Olexandr Franchuk сказав...

Звідки це Ви взяли, шановна Natasyonkin, що тема опасная, якщо Ви далі сьомого рядка зрозуміти не в змозі?

А коли Ви все ж таки щось подумали у зв'язку з прочитаним текстом, як от що це нібито "шовинистические речи", то чому б Вам не процитувати те, що Ви вважаєте шовіністичним? Ну щоб ніхто не подумав, що Ви просто брешете. Та й і відповісти було б на що...

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=60&forum_pp=20
Natasyonkin [21:45; 4 серпня 2011 р.]
Да как сказать. Дурой себя не считаю ,и это не лесть.Но растекание Олекса мысли по древу не понимаю. Я знаю значение каждого слова в отдельности, а в целом смысл текста теряется на седьмой строке,хотя честно пытаюсь прочесть до конца.Кажется, уважаемый Олекс нашел неблагодарных слушателей и пора ему подумать о смене публики. Потому как тема опасная, автор нарывается на насмешки и прочие грубости.И только мысль о модераторах удерживает от того,чтобы достойно ответить на его шовинистические речи.

Olexandr Franchuk сказав...

Говоріть щось по суті, шановна Veneravmehah - і відповідь буде гарантовано. Якщо звісно тема не зникне в невідомому напрямку, як це сталось в випадку попередньої теми. До речі в якій я відповідав на кожну Вашу репліку. Всі ті репліки - якщо Ви не встигли їх прочитати, знаходяться на http://olexlviv.blogspot.com/2011/07/blog-post_25.html (нещодавно - для подібних випадків - я створив блог).
У тому числі відповідь на Вашу репліку, де Ви серед іншого сказали: "я между прочим украинка".

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=60&forum_pp=20
Veneravmehah [21:50; 4 серпня 2011 р.]
а мне надоело пистаь в этой теме...автор никогда не отвечает, а остальные -однодумцы)) чё я буду сама с собой разговаривать...)

Olexandr Franchuk сказав...

Не варто брехати, шановна злата, що Ви тут "к разуму взываем". А може все ж таки спробуйте зробити це "к разуму взываем" хоч раз? Було б цікаво.

І не судіть інших по собі - це я стосовно Ваших "думок" типу: "гадить дальше... пардон, нести истину".

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=60&forum_pp=20
злата [21:57; 4 серпня 2011 р.]
Так полемика в планы автора и не входит... Может, он, как свидетель Иеговы - лозунг забросил, мозги народу прокомпостировал и пошёл по другим форумам, гадить дальше... пардон, нести истину (в его понятии)
А мы тут возмущаемся, к разуму взываем....

Olexandr Franchuk сказав...

Насправді ж, шановна Veneravmehah, нема нічого більш безтолкового - і небезпечного для цілого народу, коли йдеться про речі, які торкаються його життя та його держави - робити щось, не маючи правдивого уявлення про причини визначних для народу подій та їхні справжні дійові особи разом з їх справжніми намірами.
Саме якраз про такі події та їхні дійові особи мені цікаво вести мову, з метою досягнення правдивої ясності та зрозумілості щодо них. І не намагайтесь будь ласка смішити людей заявами типу що Вам в таких подіях та їхніх дійових особах, стосовним до українського народу, усе ясно та зрозуміло.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=100&forum_pp=20
Veneravmehah [10:41; 5 августа 2011 г.]
а поки що раджу вам зробити щось більш вагоміше для своєї держави, аніж вести порожні балачки, які не мають ані сенсу, ані користі.

Olexandr Franchuk сказав...

Тобто для Вас очевидно, що справжні причини визначних для українського народу подій та їхні справжні дійові особи разом з їх справжніми намірами далекі від того, щоб бути широко відомими в суспільній свідомості? Якщо так, то повністю згоден. Але я і не пропоную нічого такого, щоб воно було широко відомим. Ознайомтесь наприклад з "Українська політологія або Атдадім Львов Палякам" http://h.ua/story/53651/

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=220&forum_pp=20
Amarantain [06:51; 8 августа 2011 г.]
olex: Насправді ж, шановна Veneravmehah, нема нічого більш безтолкового - і небезпечного для цілого народу, коли йдеться про речі, які торкаються його життя та його держави - робити щось, не маючи правдивого уявлення про причини визначних для народу подій та їхні справжні дійові особи разом з їх справжніми намірами.
Саме якраз про такі події та їхні дійові особи мені цікаво вести мову, з метою досягнення правдивої ясності та зрозумілості щодо них. І не намагайтесь будь ласка смішити людей заявами типу що Вам в таких подіях та їхніх дійових особах, стосовним до українського народу, усе ясно та зрозуміло.

А ніхрєна там не ясно,і ніколи не було,нікому...мабуть навіть вам Olexе

Olexandr Franchuk сказав...

Якщо з не такої вже й і коротенької статті "Українська політологія або Атдадім Львов Палякам" http://h.ua/story/53651/ Вам не стало зрозуміло, про кого йдеться, то можливо більш детальну ясність щодо цього Вам дасть матеріал "Убивства українських політичних і культурних діячів" http://h.ua/story/53946/ - коротко в двох словах так щоб було ясно мабуть що сказати на жаль не вийде.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=220&forum_pp=20
Amarantain [22:44; 10 серпня 2011 р.]
olex: Ось ці люди разом із їх намірами та почуттями до українців на ключових позиціях у владних структурах, що виступають як злочинна політична сила – це якраз саме те найгірше, що залишилось нам тут в Україні від голодоморів.

Цікаво,це про кого?

Olexandr Franchuk сказав...

На тлі Вашого шановного так би мовити міркування: "не важно кто Москвичи или московская банда ко то там, не имеет разницы", Ваші намагання щось сказати про решту усі згадані Вами предмети мають на жаль сумний вигляд досить таки жалюгідних безнадійних потуг.
Може спробуйте, шановний Fobius, рухатись у напрямку до розуміння згаданих тут вище речей маленькими кроками? Ну там перш ніж пробувати "апперировать" поняттями простору, часу, свободу, Бога, добра, зла і всього такого іншого, а також "ввести сомнение в Вашу систему ценностей", можливо спробуйте спершу наздогнати розуміння того елементарного факту, що москвичі - і банда московських убивць з маліною в Москві, це дуже відмінні речі. І що розуміння чи нерозуміння цієї примітивності імєєт очєнь бальшую разніцу.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=220&forum_pp=20
Fobius [23:59; 15 серпня 2011 р.]
Дуристь это [...]Разум [...]Паскал [...]материя [...]время [...]о самом сибе [...]мы можем апперировать [...]По поводу Аристотеля [...]Сократ - Платон [...]софистов , Эпикурейской школы [...]Олимп [...]Аркиселаем и Парменидом [...]Беркли [...]о добре и зле [...]Лао Дзы [...]Свобода... [...]Бога [...]Чесность [...]Декарт [...]веру [...]конформизм

[...] не важно кто Москвичи или московская банда ко то там, не имеет разницы...

[...]Справедливость честь доброта, логика [...]Свободный ум [...]Шопенгауэр [...]гении [...]Брюс Ли [...]Цой [...]Ошо [...]Кришнамурти [...]Ницше [...]Вознесенский [...]Достоевский [...]парадок "Жизнь - есть смерть" [...]Человека [...]сеё написание имело лишь ввести сомнение в Вашу систему ценностей

Olexandr Franchuk сказав...

Якщо для Вас світло, шановний Fobius, це любити банду московських убивць, яка сидить в темноті - і завдяки цьому мала раніше, і має зараз можливість убивати людей та людських дітей мільйонами, то не дуже важко зрозуміти Вашу пропозицію обливатись разом з Вами слюнямі умілєнія любя банду московських убивць, яка щойно чинила гігантські убивства, головним чином дітей, і не має жодної причини, щоб не планувати убивати знов і знов.

Але разом з тим, зауважимо, Ваші спроби аж таким оригінальним макаром прикривати банду московських убивць, досить таки цікаві. Неодмінно треба буде не забути про цей Ваш спосіб, готуючи нову редакцію матеріалу "Деякі з методів прикриття московських убивств" http://h.ua/story/62405/

Що ж стосовно Вашого міркування стосовно банди московських убивць: "каких то бандах непонятно где...", то Ви мабуть не зауважили слова "московських" в її назві :-(

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=240&forum_pp=20
Fobius [12:27; 16 серпня 2011 р.]
Олекс, Вы не понимаете, что дело не в какой то банде, будь она московская, или мексиканская, а дело исключительно в Вас! и Ваших понятиях...
От скуки всегда можно найти себе врага, для кого то этот враг природа, для кого-то город, для кого то - власть, или Аллигархия, а есть антиглобаллисты, постоянно видящие великий вселенский заговор...
но дело в Вас... есть люди, которые вообще не знают, о каких либа московских бандах, и они счастливы, и плевать они хотели что там и где, каждый человек волен всегда уйти, если его не устраивает что либо, зачем же выискивать себе врагов? это борьба с мельницами... и это не делает Вас счастливей, это не делает никого счастливей, так зачем Вам это?... Есть эта банда и Бог с ними, значит это имеетместо быть, что бы стало светлей не стоит размахивать мечём в темноте, нужно просто привнести свет, любите коль любится и будьте собой, а не инструментом политической борьбы, каких то сил... Дело в нас в каждом из нас, а не в каких то бандах непонятно где...
Вы будете лчше, и мир будет лучше, но сначало нужно понять что лучще, а это любовь, а любовь всегда в не разума и логики, если Вы научитесь любить и московскую банду и украинскую банду и всё вокруг - Вы привнесёте свет, если Вы будете махать мечём в темноте, ничего не произойдёт...

Olexandr Franchuk сказав...

З чого це Ви взяли, шановний Fobius, що я Вам щось намагаюся доказати?
З Вами досить таки прозоро очевидно, що Ви тут Ваше тупе фуфло роздуваєте ну зовсім не тому, що не знаєте, що діється насправді. Просто це форум, а не особиста переписка, а тому є ненульова ймовірність, що це листування буде прочитане тим кимось, хто справді шукає відповіді на питання. Саме для таких людей і призначене те, що я тут висловлюю. У тому числі у звязку з Вашими перепрошую кретинськими словами на зразок: "любовь всегда в не разума и логики, если Вы научитесь любить и московскую банду [...] - Вы привнесёте свет"

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=240&forum_pp=20
Fobius [13:45; 17 серпня 2011 р.]
Одному дураку сто умных не докажет
бвнды, банды банды...
боротьба за вiльнiсть, та незалежнiсть)))
Вы наверное и за пораечеву револлюцию стояли?...))
Вами манипулируют)) идеологии власти,
Ненужно делать Выводов Олекс, и писать то, чего не было даже в контексте...
Вы как барае рогом упёрлись, ничего не обосновали из выше сказанного, и сочиняете того, чего нет, прочитайте внимательно, в одном из моих ответов чётко было написано, что считаю анархию лучшим типом мироустройства, а значит Ни про московской идеологии, ни проукраинской, никакой как Вы говорите бандитской, я не поддерживал....
Вы ослеплены злобой, но пока сами не поймёте и не сделайте шаг в сторону от... к лучшему ничего не изменится.
И помните антиреклама - это тоже реклама, хуля что либа, Вы тем самым это и поддерживаете!

Olexandr Franchuk сказав...

В потоках свідомості шановного Fobiusа (чи потоках його несвідомості - в залежності від того, свідомим суб'єктом себе вважає шановний Fobius, чи несвідомим об'єктом) можна побачити різні речі. Деколи у тому числі такі, які є сенс коментувати - якщо звичайно трішки пообтесувати зайве :-) Як от тут в процитованому вище наприклад.

Що стосовно віри, шановний Fobius, а також що стосовно людини як мети, а не як чогось типу засобу - а також того, що свої власні вимоги потрібно застосовувати перш за все до своєї власної персони, то всі ці речі насправді вирішені вже так давно і так серйозно, й настільки широко відомі та визнані, що вже тисячі років до сьогодні є - і очевидно що будуть й надалі дуже довго - трендом нашої епохи.

Сподіваюся Ви розумієте, про що це тут сказано.

Олександр Франчук

Fobius [10:46; 25 серпня 2011 р.]
Fobius Алиса_
[...]История - прежде всего вера, а людей никогда ни за что нигде не ставили в расчёт, кто Вам сказал что люди?, с начала истории, была только вера в идеи, идеологии, а человек как средство реализации сеих идей, ещё никогда за 2000 лет человек не был целью,
[...]Не стоит Вам, говорить кому, кем и чем быть...
Только по отношению к себе можете предьявлять какие либо требования, исходя из вашей нравственности, но ненужно со свей моралью лезть в чужой огород и культивировать чужие овощи. Вы вправе верить, или не верить в историю, или науку, но судить из невежества ненужно... Вы не судья[...]

Olexandr Franchuk сказав...

Не переживайте, шановний Serg123, що ніхто не помічає, що Ви вже тут в цьому топіку і обісрались, і обісцялись, від надмірного напруження. Це видно усім, хто сюди заходив.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=280&forum_pp=20
Serg123 [22:45; 3 вересня 2011 р.]
КИЗДЕЦ полный...
Serg123 [22:48; 3 вересня 2011 р.]
Є гарненьке українське прислів"я: ...Йому сци в очі, а він каже - Божа роса... КАПЕЦЬ

Olexandr Franchuk сказав...

Чудово Вас розумію, шановний Serg123, адже з точки зору кожного безрідного покидька невідомого народу (за нацознакою), московського холуя (за функціональним призначенням) "націками" являються усі нормальні люди - тобто усі люди, у яких є рідний народ. Байдуже причому, зауважимо, який саме народ з народів світу.

Що ж стосовно Вашої лайки, то і з нею Ви тут прекрасно зрозумілі - усякий типовий покидьок невідомого народу, коли ясно бачить, що на жаль не може нічого не дурного сказати стосовно обговорюваного питання, а це з покидьками буває завжди, коли буває мова по суті, стандартно починає брудно лаятись, обзиватись, обсцикатись (як Ви щойно слушно зауважили) і так далі і тому подібне. Це нормально і здавна звично, не думаю що Ви когось цим усим спромоглися хоч трішки здивувати.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=300&forum_pp=20
Serg123 [21:51; 5 вересня 2011 р.]
я ж и говорю: нацики - особая порода...
уважаемый "olex", говоря честно: форум, в своём большинстве, уже давно выясни, что более тупого и ограниченного создания, определяемого понятием "нацик"...природа ещё не создала и, даже чукча, в сравнении с ним, выглядит Почётным Академиком
а создавать тему, начиная её первым постом в три четверти прокрутки...моветон, "уважаемый"... что взять...с "нацика"?

Olexandr Franchuk сказав...

Звати мене Олександр, прізвище Франчук - ніколи я свого справжнього імені ні від кого не приховував. На відміну від Вас, шановна _ATVA_ . Адже Ваше обурення тим, що Ви не побачили мого справжнього імені, аж ніяк не заважає Вам приховувати Ваше власне імя, чи не так?
Що стосовно ніби як поміченого Вами якогось накала патріотізма, то цікаво було б взнати, що саме Ви маєте на увазі, конкретизуйте будь ласка, в чому Ви бачите проблему. Інакше дати Вам відповідь буде важкувато, на жаль.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=300&forum_pp=20
_ATVA_ [00:14; 7 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від olex [23:46; 6 вересня 2011 р.]
Вот интересно, а чем такой патриот, как Вы в жизни занимается? В каком возрасте достигается такой накал патриотизма? И в каком регионе нашей любимой Украины обитают такие патриоты? У Вас, уважаемый, профиль пустой, как-то не комильфо проявлять патриотизм, спрятавшись за ником...

Olexandr Franchuk сказав...

Якщо Ви зараз не вкажете на якусь 1 (одну) конкретну брехню в моїх словах, шановний EvilCat, то тим самим привселюдно розпишетесь в тому, що Ви - тупий брехливий наклепник (клєвєтнік).

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=300&forum_pp=20
EvilCat [09:08; 7 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від _ATVA_ [00:14; 7 вересня 2011 р.]
И охота Вам с ним дисскутировать? Он ведь из разряда брехунов абсолютных. Если обычный брехун называет черное белым, то абсолютный умудряется назвать зеленое квадратным, а соленое желтым.

Olexandr Franchuk сказав...

Дякую за хороше питання, шановний STEROID :-)

Що стосовно відповіді по суті даного питання, то вона, ця суть, звичайно що ну зовсім не полягає в пошуку по словниках в інеті замість шановного STEROIDа значення двох слів "родной народ" - "рідний народ (нарід)". І наведенні тут знайденого до уваги шановного STEROIDа.

До речі двох слів з одним і тим самим коренем, цікаво зауважити.

Суть даного питання - питання від ніби як людини з освітою, яка, не доводиться сумніватися, вважає себе поруч з оцим своїм запитанням, очєнь, якщо не чрєзвичайно, умним чєлавєком - його суть полягає в причині того, _чому_ в людини з'явилась потреба поставити таке питання.

А оскільки сукупність подібних на дане питань в свій час досить таки детально обговорювалась - і намагаючись трактувати причини даного запитання від шановного STEROIDа якомога більш позитивно, просто наведу уривок (щоб не було непосильних для багатьох тут присутніх "слішкам многа букофф") з матеріалу-висновку з тих обговорень:

=======: Взагалі кажучи, саме поняття рідності напевно що можна віднести до не занадто потужної множини високих, святих понять. І коли хтось хоче дістати відповідь на питання про а що ж то таке рідна мова, то слід було б спершу визначитися, а чому ж це таке питання виникає і у кого. Тому що при нормальному даному від Бога сприйнятті даних Ним же речей, а мова якраз належить до даних Богом народу речей, важко уявити, чого це раптом нормальний син чи дочка рідного народу почне такого роду запитанням задаватись. Ясна річ, тільки плечима здвигнути можна, це мова рідного народу, та мова, яка мені прийшла сама собою коли ще за поділ тримався. Рідне - це дане, а не предмет вибору.

Насправді ж проблема у тому, що не сама собою та мова прийшла, тобто у даному випадку язик прийшов, коли те дитя за поділ трималося, і зовсім якраз не рідного народу. Тому й і питання виникає. Такі здавалося б схожі обставини. Але трішечки відмінні. Різниця полягає у тому, що маля зростає зануреним в середовище звуків чужої його батькам мови. Які вивчили оту чужу мову і під тиском, назвемо це так, обставин, вирішили змінити природний хід речей. Замість живої, наскрізь рідної - від елементарних часток чи ще глибше мови, вплетеної міріадами зв’язків в буття рідного народу, вирішили всучити дитині чужорідний продукт, ледве пришпилений збоку (в основному багнетами, кулями та зав’язями облуди) до тіла рідного народу.
:======= http://h.ua/story/58647/ ("Що таке рідна мова, або какая разніца на каком язикє")

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=320&forum_pp=20
STEROID [15:53; 7 вересня 2011 р.]
А что такое родной народ?

Olexandr Franchuk сказав...

Геометрія спілкування з такими, як Ви, шановний Serg123 - я маю на увазі покидьків невідомих народів (за нацознакою), холопів і посіпак банди московських убивць (за функціональним призначенням) суттєво інша, аніж наведена тут Вами геометрія спілкування з націкамі.

Ви, до речі, не надаєте жодного виначення цьому Вашому терміну "націкі" - тільки демонструєте Ваші, хоч і в великій кількості, але досить таки одноманітні негативні емоції на їхню адресу, типу: "мой нехороший и мой неуважаемый ... "нацики" тупы ... "нацики" слышат и слушают только себя любимых (если научились худо-бедно говорить) ... "нацики" никогда не сомневаются в своей правоте ... " плюс головна Ваша емоція: ""нацики" просто омерзительны" - у вигляді аксіом, тобто висмоктаної Вами з московської інфоканалізації абсолютно бездоказової основи Вашого ставлення до тих людей, які не присмоктані так, як Ви, до цієї московської інфоканалізації, наповненої брехнею від банди убивць з маліною в м. Москва.

Тобто кожен, хто Вашій шановній персоні не до вподоби, це націк?

Чи може Ви спроможні надати інше визначення націка? А не тільки дурнувато брехати: "все наблюдают вашу "лайку" и неуважение к коренным жителям Украины, посетителям уважаемого форума и, просто, к человеку, в виде Homo Sapiens".

Очікувати на Ваше визначення, а що ж то таке як на Вашу шановну думку "націк", дають можливість Ваші визначення на адресу співрозмовника, на зразок: "вы плоски и просты ... вы просты, как двери... рогуля и жлоб...всегда, даже если он старается...останется рогулей и жлобом" і такі інші - які усі звичайно ж ну зовсім не лайка, а просто незаперечне свідчення Вашого чрєзвичайно високава умствєннава развітія і крутєйшево інтєлєкта прі том :-)

Так що дати визначення націка, при такому як у Вас, судячи з Вашого поважного ставлення до чукчів, високом умствєнном развітіі, не складе для Вас, ніхто не сумнівається, жодної проблеми. А коли ж складе проблему і Ви не зумієте ясно показати не просто Ваше вихлебтане з московської інфоканалізації ставлення до міфічних масковскіх націков - а хто ж то такі насправді і чи взагалі такі бувають в реальному житті, то цілком можливо, що хтось матиме таким чином підставу думати на Вашу шановну персону, що Ви не просто "плоски и просты, как вся эвклидова геометрия", чи там Ви "просты, как двери" - а що Ви просто являєтесь завжди відкритим ще одним реактивним краником московської інфоканалізації з наведенням на все правдиве, який потрібен Вашим московським хазяям для заповнення цікавих людям тем різним флудом у величезній кількості, який Ви просто тупо перекопійовуєте сюди з тої самої московської інфоканалізації. Ну і також й Вашою - також не зовсім особистою, а почерпнутою з того ж "джерела" - злобою, ненавистю та брехнею.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=320&forum_pp=20
Serg123 [20:29; 7 вересня 2011 р.]
мой нехороший и мой неуважаемый где и когда, в моих скромных постах вы нашли[...]

Olexandr Franchuk сказав...

Типовим може бути покидьок, шановний EvilCat - таким словом у нас здавна прийнято називати наповнену злобою, ненавистю і брехнею людину. Що ж до доповнення "невідомого народу", то його також досить таки легко зрозуміти. Справа в тому, що в покидька не тому нема рідного народу, що він тут взявся десь типу нізвідки. Покидьок не має рідного народу тому, що відкинувся від народу, який дав даному покидьку його цінне життя, виродився так би мовити з нього, тому у покидька нема рідного народу. За прикладом цього нема потреби шукати десь дуже далеко: от у Вас скажімо, шановний EvilCat, є рідний народ, скажіть будь ласка, чи його, рідного народу, у Вас нема?

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=300&forum_pp=20
EvilCat [09:10; 7 вересня 2011 р.]
Вышесказанное подтверждает его любимое выражение: "типовий покидьок невідомого народу". Вот как неизвестное может быть типовым?

Olexandr Franchuk сказав...

Такого типу брехливі паскудні московські страшилки на тему як от скажімо у Львові жахливо переслідується російська мова
(тоді як кожен, кому доводилось у Львові хоч раз бувати, і не лицемір, підтвердить, що всюди у Львові можна почути російське мовлення і нікому від того не буває жодних проблем),
ці московські страшилки існують виключно для того, щоб "обгрунтувати" хамські приниження, агресивні зауваження і все таке інше на кожному кроці від всюди там присутнього російськомовного хамла на адресу людей, які в таким чином русифікованих українських містах насміляться привселюдно говорити рідною українською мовою.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=340&forum_pp=20
злата [00:50; 9 вересня 2011 р.]
Пассажи Olex навеяли....
В украинской хате просыпается утром мужик и видит перед собой жену,
наставившую на него обрез:
- Петро, ты иностранный шпион!
- Тю! Сдурела баба!
- Ты во сне по-русски разговаривал!

Olexandr Franchuk сказав...

Коментувати флуд від покидьків невідомих народів не дуже цікаво, шановний Serg123.

Інше діло той факт, що даним черговим Вашим викидом флуду сюди Ви цього разу не просто перезаливаєте сюди те, чим наповнене середовище Вашого існування, тобто московська інфоканалізація, а намагаєтесь таким чином прикрити ту вчергове добре усім видну річ, що інтелекту в тупих покидьків невідомих народів вистачає на жаль виключно тільки на те, щоби смоктати з московської інфоканалізації її наповнення і повертати оте Вами звідти висмоктане в різні інші місця.

Тобто Вашого зануреного в московську інфоканалізацію "інтелекту" вистачає рівно на те, щоб виконувати Вашу функцію реактивного краника московської інфоканалізації з наведенням на усе правдиве. На розмову по суті ж будь-якого конкретного питання московський холуй говорити принципово не здатен, на жаль.

Але ми маємо таким чином змогу обговорювати причину того сумного факту, чому покидьки на прислужуванні своїм московських хазяям неминуче тупіють, чи не так, шановний Serg123? Якщо Ваш інтерес до справжньої дійсності не остаточно залитий інфо-тим-самим з московської інфоканалізації, в якому Ви сидите повністю туди запхнутим, то не складе жодної проблеми не тільки детально пояснити Вам наприклад прямо відносне до Вас поняття покидьків невідомих народів, але й і ясно показати Вам, чому ви, московські холуї, ну так швидко в процесі московського холопствування тупієте, що починаєте навіть абсолютно не розуміти тих слів, якими самі ж широко користуєтесь, як от наприклад слова "націк".

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=340&forum_pp=20
Serg123 [19:49; 8 вересня 2011 р.]
вопрос для Олександра Франчука, может обговорим понятие "нацик"? :
Параллакс колеблет годовой параллакс, таким образом, часовой пробег каждой точки поверхности на экваторе равен 1666км.
[більшу частину флуду скіпнуто]
гелиоцентрическое расстояние традиционно отражает близкий восход – это скорее индикатор, чем примета.
Ваши комментарии

Olexandr Franchuk сказав...

Розумію, в рус-рос-малорос-українському народі Ви прижилися настільки, що він для Вас "свой". Тобто Вам зрозуміло, що не рідний народ. Це кожному думаю легко зрозуміти, та й і буває таке приживання в природі досить таки частенько. Одна дрібничка тільки - це Ваше відчуття свойскості аж ніскільки (для Вас) не знімає Вашого ж питання "А что такое родной народ?"

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=340&forum_pp=20
STEROID [19:36; 8 вересня 2011 р.]
А для меня "свой народ" это те у кого в названии нации есть корень "рус" или "рос".И хотя "малорос" заменили на "украинец" сути это не меняет.

Olexandr Franchuk сказав...

Це добре, що Ви щось чули про Ліну Костенко, шановна злата - і то так чули, що навіть здатні, хоч на жаль і не до речі, цитувати її слова.

Але найцікавіше в цьому Вашому виступі інше - Ви використали тут слово "нациків". Сподіваюся Ви допоможете шановному, хоч і на жаль геть тупому Serg123, який перший тут доти буквально аж сипав цим словом, аж поки його не спитали, що саме він має на увазі? Після чого виявилося, що даний тупий покидьок а ні слова не здатний сказати стосовно того, що це слово на його думку означає. Просто він вихлебтав це слово з московської інфоканалізації, разом з усим іншим, що у нього є в голові, але оскільки свідомість, тобто власна думка, у нього відсутня (небезпечне для покидьків слово "свідомість" вони використовують як страшну лайку), то йому нема чим усвідомити значення вихлебтаних ним з московської інфоканалізації слів.

Так що всі сподівання на Вас, шановна злата. Сподіваюся, коли Ви берете слово, то Ви знаєте, що саме воно означає? і поясните нарешті спокійно, без усіляких там "очі вирячити, зуби вищіріти і з піною у роті", що саме Ви маєте на увазі, використовуючи разом з відвертими покидьками дане слово.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=340&forum_pp=20
злата [14:55; 9 вересня 2011 р.]
Одна з головних рис нациків - цілковита відсутність почуття гумору. Тільки очі вирячити, зуби вищіріти і з піною у роті - гайда вперед .
Я у Львові прожила частину життя і проблем з мовою серед інтеллігентних людей дійсно ніколи не існувало, спілкувались і російською, і колоритною галиційскою мовою (польским суржиком), проблеми могли виникнути тільки з рогулями, але рогуль - він і в Африці рогуль, незалезно від національності. На форумі є львів"яни, з якими весело і класно спілкуватися, і нихто не думає, на якій мові їхні пости - головне, що цікаві...
А цей старий класичний анегдот виник як раз у Львові ще за радянських часів:
- Куме, чув, москалі у космос полетіли?
- Що, всі???
(Місцева народна творчість, а не "московські страшилки"
І задумайтесь над словами Ліни Костенко, яка на волання національно заклопотаних: "Ми нарешті піднялися з колін!",
спокійно відповідала: "А я з колін не піднялась - бо ніколи на них не стояла"

Olexandr Franchuk сказав...

В оригіналі даний текст, вкрадений шановним Serg123
=======: А я давно это утверждал: Параллакс колеблет годовой параллакс, таким образом, часовой пробег каждой точки поверхности на экваторе равен 1666км. Различное расположение притягивает сарос, Плутон не входит в эту классификацию. Радиант на следующий год, когда было лунное затмение и сгорел древний храм Афины в Афинах (при эфоре Питии и афинском [...]
отражает афелий , как это случилось в 1994 году с кометой Шумейкеpов-Леви 9. Натуральный логарифм на следующий год, когда было лунное затмение и сгорел древний храм Афины в Афинах (при эфоре Питии и афинском архонте Каллии), меняет радиант (расчет Тарутия затмения точен - 23 хояка 1 г. II О. = 24.06.-771). В отличие от давно известных астрономам планет земной группы, гелиоцентрическое расстояние традиционно отражает близкий восход – это скорее индикатор, чем примета.
07.09.2011, 19:24
:======= - комент від Вуйко Митич до статті "Китайские астрономы подтвердили существование оси зла во Вселенной" http://korrespondent.net/tech/science/1259174-kitajskie-astronomy-podtverdili-sushchestvovanie-osi-zla-vo-vselennoj

- має приблизно таке відношення до астрономії, як естрадний номер в сільському клубі до збору урожаю. Тобто коли даний текст в оригіналі на своєму місці веселого коменту до біляастрономічної статті в ЗМІ, то це нормально і забавно, повеселили публіку. В контексті ж даного діалогу це просто тупий флуд, безвідносне до теми багатослів'я - сміття одним словом, яке в даному контексті цілком придатне для використання в московсько-інфоканалізаційній системі, що і продемонстрував нам тут шановний Serg123.

Олександр Франчук

Amarantain [18:06; 9 вересня 2011 р.]
olex:
Serg123:
вопрос для Олександра Франчука, может обговорим понятие "нацик"? :
Параллакс колеблет [більшу частину флуду скіпнуто]

Коментувати флуд від покидьків невідомих народів не дуже цікаво, шановний Serg123.
[...]

Вопрос:
-Причем астрономия к *московской ифоканализацие*?
Я,например,не считаю человека,который занимается астрономией,тупым...

Olexandr Franchuk сказав...

Кажете дуже хочете переключіть вніманіє, шановний Serg123 - з того факту, що розуміння постійно Вами вживаного слова "націкі" не поміщається в Вашу єдину ізвіліну у вигляді сліду від фуражки? Таке Ваше палке бажання переключіть вніманіє думаю кожному співчутливо зрозуміле. Але навряд чи можливе для виконання, на жаль. Адже той факт, що Ви не розумієте смислу слова "націкі", яким Ви постійно користуєтесь, буквально напоказ написаний у Вас на лобі і здалля видний усім тут у форумі, що тут поробиш.

Хоч воно звісно кожному, хто не схильний жмуритись на факти навколишньої дійсності, давно вже ясно видне також і те, що для московської холуйні розуміти слова в хазяйських пріказах кидатися на присутніх всюди навколо врагов не просто не обов'язково, але й і категорично протипоказано. Ну для чого псам, скажіть будь ласка, єдиною вимогою до яких є негайне виконання хазяйської команди, розуміти сенс слова, чи будь-якого іншого командного звуку? Коли почувши "фас" треба просто кидатися, чи не так, шановний Serg123? А кінологам поміж тим здавна відомо, що можна, і треба привчати пса (і московського холуя) відповідно реагувати на будь-яке слово, яке для людей може означати ну зовсім інше. Чи навіть на звук, який для нормальної людини взагалі нічого не значить.

Так що повна відсутність розуміння Вами московського командного слова "націкі", це норма - для покидька невідомого народу (за нац. ознакою), московського холуя (за функціональним призначенням). Як і красти чуже і видавати за своє, чи не так, шановний Serg123, по сумісності дрібний злодюжка?

Що ж стосовно Вашої "турботи" про українську мову, то я чесно кажучи вже давно збився з ліку, скільки разів бачив цю паскудну московську "турботу", практично завжди причому саме якраз від московських прихвоснів. Як від відвертих, як Ваша шановна персона, так і від таких, які роблять свою московську роботу під прикриттям на зразок Тягнибока. Єдина мета такої "турботи" - додатково іще й і таким чином перешкоджати людям вільно користуватися українською мовою.

Чи може Ви можете вказати на "ошибок правописания" і таке інше в моїх словах? Звичайно що Ви не зможете, було б не варто навіть і говорити про це, як і щодо визначити, а що ж саме остаточно отупілі від постійної брехні покидьки мають на увазі під словом "націкі", адже це була б конкретна розмова. А що може бути більш небезпечним аж до неприйнятності московському холую, аніж пряма відверта конкретна розмова?

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=360&forum_pp=20
Serg123 [19:36; 9 вересня 2011 р.]
саша франчук, неужели ты догадался и погуглил...тебе интернет помог отыскать это? браво, может ещё не всё потеряно, в этом мире а приведено это было с одной только целью: переключить внимание и проверить наличие чуЙства юмора - надежда не сбылась...видимо акушер был пьян, когда принимал роды
по поводу: кто ругается...комментарии не нужны...твои посты это доказывают красочно и безынтересно
кроме того, хотелось бы от такого автора, как ты, причисляющего себя к национально-озабоченным индивидуумам, претендующим на "журналисткое" творчество...видеть посты ЛІТЕРАТУРНОЮ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ...и...избавленные от ошибок правописания , использования стилизма жлобов и рогуль
и третье: честно говоря, попался бы ты мне в Армии, в 1975-1977 году...за время курса Молодого бойца - я сотворил бы из тебя человека и солдата, и сейчас бы многие форумчане были бы избавлены от твоей грязи к сожалению, время нельзя повернуть вспять...но жизнь покажет правоту и воздаст по заслугам
Слава Богу - форумчане давно научились отличать понятие "нацик" и не приписывать его всем уважаемым жителей Львова и не переносить на всё население Западной Украины

Olexandr Franchuk сказав...

Ви ще й виявляється і разюче забудькуватий, шановний Serg123, додатково до Вашої надзвичайних для людини, звичайних для типового покидька тупості (не розумієте своє власне головне слово "націкі"), злодійкуватості (крадете чужі листи і видаєте їх тут за свої), брехливості (щойно брехав про якісь висмоктані з власного пальчика чиїсь ашибкі правопісанія), лицемірності (постійно пересипаєте свою озлоблену ненависну лайку десятками привітно усміхнених смайликів), хамовитості (хамське тикання особисто незнайомим людям).

Як бачите, коли я щось кажу на Вашу адресу, то супроводжую свої слова указанням на кожному легко видні тут факти, які інакше витлумачити не можна. Тоді як Ваші "характеристики" на мою адресу Ви не здатні підтвердити нічим, Ви просто брешете - як це і належить робити типовому покидьку невідомого народу, московському холую.
Негативна характеристика на чиюсь адресу, яка не відповідає дійсності і тому Ви не в змозі підтвердити хоч чимось Ваші слова - це не що інше, як лайка. Тоді як коли негативна характеристика підкріплена фактами, то це не що інше, як необхідне для бачення дійсності називання речей своїми справжніми іменами.

Зауважте, що це все я говорю тут ну зовсім не тому, що сподіваюся Вас в чомусь переконати. Просто це тут публічно доступний форум, дану тему якого цілком можливо прочитає хтось, здатний відрізняти правду від брехні, а не приватна переписка. Без потреби чого, тобто без потреби відрізняти правду від брехні, слід тут додати, принципово неможливе людське щастя.

Ви ще й забудькуватий (повторюю ще раз з огляду на Вашу тупість і забудькуватість). Прочитайте ще раз, нагадайте собі назву цієї теми. Просто навіть з назви, не кажучи вже про перший пост даного обговорення, навіть і такій тупій як Ви людині мало б давно вже бути ясно видно, що ніхто тут з самого початку не сподівався на якусь прівєтлівость і радостний прійом. Саме якраз з тої причини, що в українофобних, тобто наповнених в основному покидьками невідомих народів, московськими холуями різного калібру, "здесь ТАКИХ не больно привечают" і появилась дана тема.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=938726&forum_pn=360&forum_pp=20
Serg123 [20:04; 11 вересня 2011 р.]
Сашко...ты не в те ряды пытаешься окопатья здесь ТАКИХ не больно привечают и...принимают за то, что они из себя представляют... все уже разобрались в этом и, обрати внимание, ничего нового-интересного-прикольного, окромя ругани...ты, как автор созданной темки, не можешь предложить по двум причинам первая: ты себя позиционировал, как "нацик" , вторая: ты глуп если первая - лечится, то вторая - диагноз окончательный и лечению не подлежит - это генетика...
попытайся публике предложить новый взгляд и мотивы будь проще...и к тебе потянутся люди ...к моему сожалению у тебя это не получится, по тем же двум причинам

Olexandr Franchuk сказав...

Коли Ви брешете, шановна злата, наприклад: "Олекс вперто робить вигляд, що не розуміє, кого мають на увазі члени форуму під терміном "нацики"", то це Вас принижує, на жаль. Крім того, брехливість, якщо Ви не в курсі, це найперша, найважливіша ознака покидька невідомого народу.

Що ж до спроби Вашого "визначення" націков - через слово "рогулі", яке Ви розумієте навіть значно менше (хоч куди вже здавалося б менше) ніж слово "націкі", то тут Ви просто показали, шановна злата, що Ви насправді маєте розуміння змісту слова "націкі" навіть менше, аніж наприклад тренований пес має розуміння слова "фас!". Це я навіть не торкаюся слова "націоналісти" в Вашому "розумінні".

А хочте я Вам поясню, що саме насправді означає в московської холуйні слово "націк"? раз в тупої московської холуйні такі очевидні проблеми з розумінням цього слова? і в яких випадках й для чого безрідні покидьки невідомих народів на прислужуванні у банди московських убивць використовують це слово? Як до речі і слово "націоналіст"?

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=500&forum_pp=20
злата [20:42; 11 вересня 2011 р.]
Олекс вперто робить вигляд, що не розуміє, кого мають на увазі члени форуму під терміном "нацики " . Щож, сформулюю приблизно таким чином: "нацики" - це рогулі - націоналісти, які на всі питання мають готову відповідь - "в усьму вінні москалі і тільки москалі , абож, у крайньому випадку, їхні холуї". ИМХО!

Olexandr Franchuk сказав...

Скільки у Вас злоби, шановна Veneravmehah - бідна Ви і нещасна видно, такими бувають і в мєхах з голови до п'ят. Та й і сподіватися на щось інше, коли в серці людини одна злоба - окрім брехні і ненависті, само собою - навряд чи можна, на жаль.

А що стосовно "сноса" теми, оскільки московська холуйня в "рукаводствє" Клуба, я маю на увазі перших його осіб, без санкції яких клерки би вже аж такого відвертого паскудства б не робили - побачила свою повну остаточну і безповоротну інтелектуальну неспроможність і нездатність й надалі виконувати свою задачу від банди московських убивць на тлі наявності в Клубі також і правдивого погляду, то це їм звичайно що просто так не минеться. Але начальнік обрав оприлюднення своєї паскудної московської суті, аніж терпіти тут у форумі правдиві речі. Чи може московське начальство пріказало? - в кожному випадку це його особистий вибір.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=500&forum_pp=20
Veneravmehah [15:21; 12 вересня 2011 р.]
чё, недоумок, снесли твою темку, так ты и сюда решил копирнуть свои помои? нет, ну пускают же...
да ты здесь ПЕРШИЙ ПОКИДЬОК , ментальный причём. Что неискоренимо...

Olexandr Franchuk сказав...

Мені не складе жодної проблеми, шановний EvilCat, детально пояснити Вам і всім, кому цікаво, яким саме чином брехливі безрідні покидьки невідомих народів прислужують банді московських убивць. Так детально, що на кожне стосовне цього вашого прислужування питання буде дана вичерпна відповідь. І зовсім не зважаючи на Ваше хамське тикання та інші подібні вияви Вашої суті.

Що ж стосовно Вашої брехні типу: "брехун тут один" на адресу моєї скромної особи, то Ви вже раз цю Вашу брехню тут брехали:
===: EvilCat [09:08; 7 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від _ATVA_ [00:14; 7 вересня 2011 р.]
И охота Вам с ним дисскутировать? Он ведь из разряда брехунов абсолютных
:===

однак коли я попросив Вас підтвердити чимось Вашу брехню:
===: Якщо Ви зараз не вкажете на якусь 1 (одну) конкретну брехню в моїх словах, шановний EvilCat, то тим самим привселюдно розпишетесь в тому, що Ви - тупий брехливий наклепник (клєвєтнік).
:===
- то Ви звичайно що не спромоглись вказати ні на одне моє слово, яке б - навіть на Вашу думку - не відповідало б дійсності. Оскільки Ви самі прекрасно бачите, що усі мої слова цілком відповідають тому, що є насправді, чи не так. Тобто що брешете Ви в мій бік цілком свідомо (якщо слово "свідомість" Вас не ображає).

Якщо ж цими тут своїми словами Ви хочете показати, що нібито я неправдиво вважаю, що Ви разом з іншими досить точно такими самими, як Ви, прислужуєте банді московських убивць - дуже давно і добре організованій, прекрасно озброєній, тісно зв'язаній між собою цілями своєї злочинної діяльності, наприклад ретельно спланованими неодноразовими убивствами щоразу мільйонів одних тільки українських дітей - то спробуйте наприклад навести щось хоч одне таке, що Ви разом з іншими присутніми тут московськими холуями робите, думаєте чи говорите всупереч волі своїх московських хазяїв.

Спробуйте знайти хоч одне таке неспівпадіння з Вашими московськими хазяями і Ви легко переконаєтесь, що все Ваше разом з такими як Ви житття є не чим іншим, як рабським плазуванням в багні московської брехні перед вашими московськими хазяями. Від чого тільки пів кроку до Вашої з іншими аналогічними покидьками невідомих народів особистої участі в наступних московських гігантських чергових убивствах. Які Ви ж не сумніваєтесь, зараз, сьогодні, ретельно плануються в органах московської банди убивць - в тих московських органах, які не зазнали жодних змін з часів планування та організації ними (далеко не тільки) гігантських голодоморних убивств українського народу. Щоб Ви разом з іншими московськими холуями почали реально убивати, бракує тільки московського пріказа. А термінологія московського "фас!" для Вас і інших таких самих вже давно є, у вигляді "націкі" ("свідомий", "щірий" і т.д. і т.п.) та інших московських команд для подібних до Вас московських псів.

Усі мої слова в підло втихаря, без жодної претензії до ліквідованої адміністрацією КК теми "Реакція на правду в українофобних форумах" можна знайти тут: http://olexlviv.blogspot.com/2011/07/blog-post_29.html

Те ж саме стосується іншої нещодавно аналогічно підло втихаря, без жодної претензії до ліквідованої адміністрацією КК теми "Наші почуття до СССР" http://olexlviv.blogspot.com/2011/07/blog-post_25.html
- з чого легко бачити той факт, що підлість для адміністрації КК - це на жаль норма життя керівництва КК.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=500&forum_pp=20
EvilCat [15:12; 12 вересня 2011 р.] [...]

Olexandr Franchuk сказав...

Холуй банди московських убивць заявляє в форумі КК, що бажає смерті опоненту - тільки тому, що опонент прямо _говорить_ те, що думає. І тому, що заперечити жодного слова не може. Не може головним чином тому, що ясно бачить, що слова даного опонента правдиві.

На кожному кроці при чому демонструючи звичайні для типового покидька разючу тупість (не розуміє своє власне головне слово "націкі"), злодійкуватість (краде чужі листи і видає їх тут за свої), брехливість (щойно брехав про якісь висмоктані з власного пальчика чиїсь ашибкі правопісанія), лицемірність (постійно пересипаєте свою озлоблену ненависну лайку з побажаннями смерті іншим людям десятками привітно усміхнених смайликів), хамовитість (хамське тикання особисто незнайомим людям).

Що може бути нормальніше для отупілого від постійної брехні холопа банди убивць? І для форуму само собою даного КК, керівництво якого звичайно що не тільки не бачить нічого незвичайного в такій поведінці учасника Клубу, але й надає лицемірному озлобленому покидьку всюди в КК зелену вулицю. А теми, в яких рівень правдивості перевищує нормальний для КК нуль, звичайно що просто підленько стирає.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=520&forum_pp=20
Serg123 [20:26; 12 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від EvilCat [15:12; 12 вересня 2011 р.]
Эвил...так он же просто совсем не умный... :-( :-( :-( - просто: дурачок :( :( :-)) , а ты пытаешься с ним, как с разумным... :({
Эвил - это бесчеловечно: до психічно хворої людинки - звертатися, як до здорової... :-( :-( :-( йому ліки потрібні, а ти про мораль-єтику-порядність... :-( :-( :-( воно ж не розуміє своєї хвороби...і до лікаря не звертається :-( :-( :-((
Сашко Франчук, лучшее, что ты можешь учудить - это умереть... :({ :-{} :-)) , а мы по тебе поминки справим...пирожков напечём...капустняу сварим... :({ Дурашка, не пыжся...сделай нам праздник :({ :({ :({ - на одно ЧМО в этом мире станет меньше :( :( :-))

Olexandr Franchuk сказав...

Кажете не в змозі навіть і спробувати заперечити жодного слова? Це для Вас і таких як Ви нормально, не переживайте, шановний EvilCat.

Що ж стосовно Вашого заклику не відповідати, то він вже досить таки давненько в деталях обговорювався, на нині відсутньому форумі КИД, спочатку до речі так само як і форум КК наповнений здавалося б переважно покидьками невідомих народів, московськими холуями, в темі: "Путин - вождь закомплексованих недорозвинутих боягузів :)". Ліквідований же той форум КИД був схоже з тої самої причини, з якої тут у КК ліквідовуються теми - прибуло туди нормальних людей і форум перестав відповідати московському критерію клоаки українофобія, згідно якого він створювався.

Ось ця обговорювана там указівка Вам від Путина, порівняйте самі з Вашим висновком про те, що потрібно робити у випадку появи опонента, який говорить правду:
===: Ну что можно сказать таким людям? С ними даже не нужно вступать в дискуссию, потому что, дискутируя с ними, мы только помогаем им достигать тех целей, которые они перед собой ставят. Они заслуживают только одной маленькой реплики: - и всё.
:=== http://president.kremlin.ru/appears/2006/01/31/1310_type63380type63381type82634_100848.shtml

Це обговорення, як і інші діалоги, в яких мені доводилось участвувати, можна знайти на сторінці olexandr.110mb.com

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=520&forum_pp=20
EvilCat [11:56; 13 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від olex [11:41; 13 вересня 2011 р.]
__________УБЕДИТЕЛЬНАЯ ПРОСЬБА КО ВСЕМ ФОРУМЧАНАМ__________
Не отвечайте на посты этого индивида. Вы же видите, он неадекватен и несет полный бред.

Olexandr Franchuk сказав...

Ваша дурнувата злобна лайка і брехня можливо були б смішними, шановна злата, якби не мали на жаль такого сумного вигляду. І схоже Ви дуже претендуєте на наявність почуття гумору. Це тому, що Ви, мавпуючи деяких присутніх тут відвертих покидьків пересипаєте свою злобу десятками абсолютно недоречних смайликів? І з грамотністю у Вас ну далеко не настільки гаразд, щоб указувати комусь. Навіть якби у Вас були підстави для цього. Але ж Ви не зможете вказати на навіть одну мою помилку - Ви просто і в цьому тупо брешете, як і в усьому іншому - отака брехуха злата, яка бреше тут на весь рот, не називаючи свого імені. Соромно назвати своє ім'я, чи не так? А то ще хтось знайомий побачить ці потоки брехливого багна з рота злати. Нагадаю Вам, що не те сквернить нас, що в рот входить, а те, що з рота виходить - Ваша паскудна брехня.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=520&forum_pp=20
злата [13:06; 13 вересня 2011 р.]
Да, Олекс даже не нацик-рогуль, а чистейшей воды нацик-неадекват e24, твёро уверенный что живёт в окружении "банды московських покиьків та їхнії холуїв e27 "...Я только не пойму - если он из западной Украины, то неужели "рука Москвы" там так глубоко укоренилась??? :-)) А Москва то не в курсе.. :( :( :( Я уже его "волання" без смеха читать не могу - ну тупо полное отсутствие чувства юмора и грамотности, а стиль изложения... e25 И не понимет, что дискредитирует само понятие национальной идеи, потому что, если на минуточку представить, что это и есть та "радикальна свідома національна молодь", которая, по мнению некоторых,
должна стать у руля державы, то остаётся только "сесть на берегу Днепра и плакать" :-D :-D :-D e27 :-))

Olexandr Franchuk сказав...

Смисл Ваших мавпованих в Сєржа мас смайлів купками після кожних кількох слів дуже простий, шановна злата - без них в Ваших постінгах нічого б не було, а так хоч щось.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=540&forum_pp=20
злата [01:18; 14 вересня 2011 р.]
А насчёт смайликов Олекс глубоко ошибается - "вони не недоречні", а наоборот - полны тайного смысла

Olexandr Franchuk сказав...

Дослідження покидьків невідомих народів, воно хоч звісно дещо і бруднувате діло, але разом з тим, що поробиш, цілком необхідне діло - оскільки вони є не просто реалією українського життя, а (як послід московської банди убивць на українській землі) ну дуже помітною реалією українського життя.

І не тому зауважимо покидьки невідомих народів (за нацознакою) холуї московської банди убивць (за функціональним призначенням) такі помітні тут, на українській землі, що їх дуже багато. Насправді це на щастя зовсім не так.

Так дуже добре помітні ці покидьки на українській землі з тої причини, що замість того, щоб покидьки, як це є в усіх нормальних країнах, займали належне їм місце покидьків, вони у нас в Україні займають зовсім інші місця. Завдяки потужній московській сексотській мережі в Україні, яка - за ознакою повної відсутності у них людської моралі серед чинників їхніх дій - активно вишукує цих покидьків і просуває на високі державні, масмедійні та інші впливові місця в українському суспільстві. Тому українське суспільство нагадує собою глибоку чисту воду, на поверхні якої всюди плаває це московське лайно. А помічає кожен перш за все поверхню, чи не так.

Чудовий зразок для такого подальшого дослідження (значна частина цієї роботи виконана раніше) представляє собою присутній тут шановний Serg123. Зверніть увагу, в покидьків не прийнято вести діалог, тобто відповідати на слова опонента - на жодне щось в листі, на який даний покидьок ніби як відповідає, цитуючи його. Замість цього покидьок демонструє наповнену злобою та ненавистю лайку, лицемірно пересипану натицяними всюди купками смайликів.

Але звернімось до того, до чого саме поміж лайкою, злобою та купками смайликів спромігся додуматись і висловити шановний Serg123.

Перше, це він тішить себе дійсно повно-кругло-ідіотською думкою, ніби комусь тут дуже важливо, щоб покидьок звертався на "Ви". Це зовсім не так - Ваше хамство, шановний Serg123, належить виключно Вам особисто, у тому числі Ваше хамське тикання. І що до цієї теми цікаво, це що ні один покидьок не може здогадатися, чому моя скромна особа звертається до цілком ідентифікованого покидька невідомих народів, тупого хамла, яке навіть не знає значення слова "націк", яким постійно користується - чому моя скромна особа звертається на Ви, та ще й і "шановний".

Що ж до найдєнной шановним Serg123 ашипкі в слові "участвувати", то не те що русизми, але й і суржик в живій українській мові не просто використовується, а використовується набагато в ширших масштабах, аніж в моїх листах. Саме ж слово що цікаво, без помилки, так що брехлива сентенція про нібито дальнєйшіє ашипкі є як і у всьому від Serg123, просто тупою дурнуватою брехнею.

Крім того, що стосовно даного конкретного українського широко вживаного, незважаючи на відсутність в словнику, слова "участвувати", то воно, разом з російським "участвовать" є похідним від _українського_ слова "участь". Що ж саме означає російське досить таки далеке від "участвовать" слово "участь", поцікавтесь шановний Serg123 самостійно в словниках російської мови.

А те, що Ви намагаєтесь розповісти тут про Ваш досвід спілкування з дохтурамі, я маю на увазі видалення Вам Ваших яєць і Вашу лоботомію, після якої Вам явно папустіло, то це да, прікольная деталька Вашої біографії.

Олександр Франчук

Serg123 [22:23; 13 вересня 2011 р.]
:( :( :( сашо франчук...говорить тебе "Вы" [...]

Olexandr Franchuk сказав...

Якою ж це безсоромною брехухою треба бути, щоб аж так тупо тут брехати, що нібито хтось використовує слово "москальськими холуями" - це Вас що, аж так ненависть із злобою засліплює і перекособочує, шановна злата, що Ви вже в пароксизмах Вашої ненависті геть над собою і своїми словами зовсім втратили будь-який людський контроль?

Що ж до змін за останні 100 років, то дійсно змін багато. Наприклад Винниченко після 1906 року написав багато інших речей. І в 1906 році ще б ніхто не повірив, що московська банда убивць готується до такої реорганізації, після якої ретельне планування і виконання гігантських неодноразових убивств, щоразу мільйонів одних тільки українських дітей, стане головною метою її діяльності.

Та й і нам тут добре видний інший результат діяльності московської банди убивць - у вигляді homo amorale, наскрізь брехливих паскудних ненависних покидьків невідомих народів, понатицяних всюди в українському народі, як смайлики в Ваших з Сєржом листах, цей зараз діючий на українській землі результат - засіб для виконання наступних злочинів банди московських убивць - як на мою скромну думку не набагато менш паршивий, аніж неодноразові нещодавні московські убивства щоразу мільйонів дітей на українській землі.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=560&forum_pp=20
злата [01:19; 15 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від Serg123 [21:57; 14 вересня 2011 р.]
Володимир Винниченко "Уміркований " та " щирий" (Лист чоловіка до жінки)
[...]Вроде Олекс под ником Недоторканый описан,... и возмущается точно так же, только "кацапсьі прихвостні" заменяет "москальськими холуями"... ведь 100 лет прошло e34
всё изменилось, а нацики в каком-то своём, паралельном мире, застыли, вроде компьютерной игры "Гарні українцы проти клятих москалів" e33 e33 e33

Olexandr Franchuk сказав...

Стосовно того, що використання слова "націк", це діагноз, нема жодних заперечень. Але давайте деталізуємо цей діагноз - щоб не бути голослівними: використання кимось слова "націк", визначити значення якого він не в змозі, стосовно людей, - це діагноз покидька невідомого народу (за нац. ознакою), холуя московської банди убивць (за функціональним призначенням) - діагноз стосовно того, хто дане "слово" використовує.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=560&forum_pp=20
Serg123 [19:57; 14 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від olex [18:37; 14 вересня 2011 р.]
нациком может быть и украинец, и русский, и француз, и немец.... :( понятие "НАЦИК" - ИНТЕРНАЦИОНАЛЬНО...ПРОСТО ЭТО ДИАГНОЗ... :-((

Olexandr Franchuk сказав...

Оце діло. Однак для того, щоб не виявляти лицемірства, ненависті і злоби, не хамити іншим, не лаятись, не обзиватись, не красти чужого й не видавати його за своє, не брехати, не користуватись словами, значення яких не можеш пояснити, не висловлювати побажань смерті співрозмовнику, - що усе тут постійно робить, і більше нічого, окрім цього переліченого наприклад шановний Serg123, причому з одночасно неймовірно комічно надутою пихою, намагаючись усим цим хоч трішки прикрити той факт, що він відчуває просто таки тваринний утробний жах перед усим правдивим - потрібно як мінімум мати хоч трішки власної людської гідності. І незалежно від того, з ким ведеш розмову, турбуватись відповідно про те, що ти говориш сам особисто.

Так що коли говоритимете по предмету розмови, аргументуючи свою думку, то такою і буде наша розмова, можете не сумніватись, шановний STEROID.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=560&forum_pp=20
STEROID [12:46; 15 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від olex [11:55; 15 вересня 2011 р.]
Предлагаю от "сам дурак" перейти к нормальной дискуссии.Мне,например,интересно общаться с националистами если в рамках приличий.
Но это очень редко получается.То ли среди них нет грамотных или они мне просто не попадаются.

Olexandr Franchuk сказав...

Що стосовно Вашого "ОНО не стоит наших усилий и внимания...просто игнорь дурашку и...всё :( :( :-))", то це не що інше, як до смішного слухняне нагадування про холопський обов'язок виконання кожним московським холуєм, перед тим, як злити себе, інструкції, про яку я щойно нагадував вам, нагадаю ще раз ету очєнь ценную інструкцію - від всєдєржащєва вождя, баті, хана, прєдсєдатєля, хазяіна, шефа, атца раднова, альфи, палубога і наівишайшева начальніка, який пріказал Вам, шановний Serg123, що саме конкретно потрібно робити у випадку появи опонента, який говорить правду:
===: "С ними не нужно вступать в дискуссию, потому что, дискутируя с ними, мы помогаем им достигать тех целей, которые они перед собой ставят. Они заслуживают только одной реплики: "Тьфу на вас!" - и всё." (с) Путин
:=== (http://president.kremlin.ru/appears/2006/01/31/1310_type63380type63381type82634_100848.shtml )

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=560&forum_pp=20
Serg123 [23:09; 15 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від STEROID [12:46; 15 вересня 2011 р.]
Пашка...это же диагноз...и не лечится... :( :( :-)) його Біг-ме...як козяче меееее... :( :( :(
я вже казав: йому сци в очи, а він каже: -Божа роса... :({
Паш...он же невменяемый :({ и не в состоянии ответить за свои слова, действия, поступки :( :( :-)) придурошных - Бог прощает :({ :( :-))
Златочка...ты ещё не поняла о бесполезности и неадеквантности...? :-( ОНО не стоит наших усилий и внимания...просто игнорь дурашку и...всё :( :( :-))

Olexandr Franchuk сказав...

Звичайно що "не брехати" торкається всіх, шановний EvilCat.

А якщо Ви не розрізняєте між собою різних слів, "москальськими" і "московської банди убивць", які при чому позначають собою суттєво різні поняття, то це Ваша проблема. Думайте, читайте - і вона Вам дасться. Або ж запитайте, коли що не зовсім точно зрозуміли в моїх словах - я деталізую настільки, наскільки Вам це буде потрібно.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=560&forum_pp=20
EvilCat [10:35; 16 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від olex [10:20; 16 вересня 2011 р.]
Саша, а "не брехати" касается всех? Если да, то как объяснить Ваше вчерашнее заявление: "Якою ж це безсоромною брехухою треба бути, щоб аж так тупо тут брехати, що нібито хтось використовує слово "москальськими холуями", и тут же, в следующем посте говорить: "це діагноз покидька невідомого народу (за нац. ознакою), холуя московської банди убивць"? Нелогично, а? Может быть стоит быть честным, тогда и разговор будет без оскорблений?

Olexandr Franchuk сказав...

Ну це Ваше право називати націком чи ще якимось іншим словом, яке Ви не в змозі пояснити що воно значить, шановну злату, яка використовує слово "москальскіх" - Ви ж не будете сподіваюся намагатися брехати, що в цьому форумі я хоч раз користувався цим словом. І без визначення слова "націк", як це є з усіма нормальними словами в усіх нормальних мовах, мені щось не дуже ясно, як це можна про щось домовлятися щодо його вживання. Чи щодо опускання-неопускання до цього Вам незрозумілого слова.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=560&forum_pp=20
EvilCat [14:11; 16 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від olex [11:09; 16 вересня 2011 р.]
EvilCat:
Саша, а "не брехати" касается всех? Если да, то как объяснить Ваше вчерашнее заявление: "Якою ж це безсоромною брехухою треба бути, щоб аж так тупо тут брехати, що нібито хтось використовує слово "москальськими холуями", и тут же, в следующем посте говорить: "це діагноз покидька невідомого народу (за нац. ознакою), холуя московської банди убивць"? Нелогично, а? Может быть стоит быть честным, тогда и разговор будет без оскорблений?
olex:
Звичайно що "не брехати" торкається всіх, шановний EvilCat.
А якщо Ви не розрізняєте між собою різних слів, "москальськими" і "московської банди убивць", які при чому позначають собою суттєво різні поняття, то це Ваша проблема. Думайте, читайте - і вона Вам дасться. Або ж запитайте, коли що не зовсім точно зрозуміли в моїх словах - я деталізую настільки, наскільки Вам це буде потрібно.
Олександр Франчук

Саша, а нужно различать? Лично мое мнение, что употребление слова "москаль" удел именно нациков. Мы ведь уже договорились, что националист и нацик понятия несколько разные? Ну так давай не будем опускаться до уровня нациков. Или иногда будем?

Olexandr Franchuk сказав...

Слухів разом з чутками щодо джерел фінансування Тягнибока коментувати на жаль підстав не маю. Зате маю підстави - з 2004 року, у вигляді реальних дій Тягнибока, судити щодо того, кому конкретно потрібні такі дії. Вже з того часу було ясно видно, що усі без жодного винятку реальні дії Тягнибока так зручно лягають в антиукраїнську "аргументацію" московської банди, як зерна в наперед ретельно зорану і відкультивовану ріллю.

І може це щось нове в московських діях проти України? Аж ніяк. Точно такими самими тягнибоками, гебістами в строях УПА з полум'ною проукраїнською риторикою, буквально кишіли післявоєнні українські ліси. І досвід цієї московської роботи невже хтось сподівається що раптом загубився, зник, пропав? Смішно і питати таке, чи не так. Ось він той досвід перед нами - у вигляді Тягнибока, Козака і інших, їх повнісінько, "націоналістів" підмосковної штамповки.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=600&forum_pp=20
іов [17:24; 18 вересня 2011 р.]
Мороз: Тягнибок за деньги "Партии регионов" не слезает с телеэкранов
Александр Мороз убежден, что рейтинг Социалистической партии упал, потому что для этой силы закрыт доступ к СМИ.
"В то же время Олег Тягнибок за деньги "Партии регионов" не слезает с телеэкранов. Читает программу Соцпартии, написанную еще в 1991 году. И даже цитаты в кавычках выдает. Ему, видимо, кажется, что они взяли Бога за бороду", - сказал Мороз.
Политик также считает, что пребывание в СИЗО еще не является показателем оппозиционности политика.
"Тимошенко и Луценко в Лукьяновском СИЗО сидят не за оппозиционность. Это раз. Во-вторых, они никакие не оппозиционеры, а конкуренты в борьбе за власть. Мы, социалисты, предлагаем совсем другие формы реализации государственной власти", - подчеркнул глава СПУ.
Мороз также сказал, что Соцпартия не будет поддерживать Тимошенко и ставить партийные палатки под Печерским судом.
"Это очень плохо, что женщину сажают в тюрьму, но гораздо страшнее, когда против премьер-министра открывают за злоупотребление полномочиями уголовное дело. Тимошенко должна отвечать за свои поступки. Но не надо из суда делать шоу".
Александр Мороз также убежден, что сейчас развелось много политиков и демагогов, которые называют себя патриотами.
"В то же время об Украине никто не думает и не переживает за ее будущее. Свидетельством этому является принятые пенсионная и налоговая реформы и реформа о земле. Разорвут землю - разорвут Украину", - убежден политик
упорні слухи,,,
олекс,прокоментуй про Тягнибока,,,

Olexandr Franchuk сказав...

"в строях УПА" перекладається на російську "в форме УПА", шановний EvilCat - а не "в рядах УПА".

Що стосовно інформації щодо московської служби Тягнибока, то вона вся перед нами, у вигляді його реальних дій. Спробуйте знайдіть серед його реальних дій щось хоч одне, що б суперечило потребам московської банди убивць.

А коли Вас цікавить це питання Тягнибока більш детально, то перегляньте будь ласка, мені вже не раз доводилось готувати щодо нього матеріали: "ВО "Свобода"..." http://h.ua/story/59868/, "Ревнителям шановного Тягнибока" http://h.ua/story/59980/, "думки були б цікаві, але чому вони публікуються саме зараз, під вибори, пахне заказухою" http://h.ua/story/60259/, "Притча про отару овець" http://h.ua/story/60355/, "Методи московської роботи Тягнибока" http://narodna.pravda.com.ua/rus/politics/4aeeb0900c2b9/, "Московський сексот Тягнибок проти українського народу" http://h.ua/story/221241/, "Московська сексот-прима в Україні тепер - Тягнибок" http://h.ua/story/302395/.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=620&forum_pp=20
EvilCat [15:40; 19 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від olex [15:20; 19 вересня 2011 р.]
olex:
І може це щось нове в московських діях проти України? Аж ніяк. Точно такими самими тягнибоками, гебістами в строях УПА з полум'ною проукраїнською риторикою, буквально кишіли післявоєнні українські ліси. І досвід цієї московської роботи невже хтось сподівається що раптом загубився, зник, пропав? Смішно і питати таке, чи не так. Ось він той досвід перед нами - у вигляді Тягнибока, Козака і інших, їх повнісінько, "націоналістів" підмосковної штамповки.

Ну не совсем так. Какие еще гебисты в рядах УПА? Да, гебисты создавали фальшивые отряды УПА, точно также, как и уповцы выдавали себя за отряды гэбистов. А вот то, что уповцы переходили на службу в ГБ это факт.
О Тягнибоке подобной информации не имею.

Olexandr Franchuk сказав...

Просто українське слово «стрій» (і навіть ніби як російське «строй»), шановний EvilCat. Про що можна легко побачити навіть в широко відомих словниках російської мови - наприклад Vasmer's Etymological Dictionary вказує:
===:
WORD: строй
GENERAL: I, род. п. стро́я, укр. стрiй, род. п. стро́ю "костюм, одежда", др.-русск. строи, ст.-слав. строи οἰκονομία (Супр.), болг. строй, […]
:===

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=660&forum_pp=20
EvilCat [14:53; 20 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від olex [09:31; 20 вересня 2011 р.]
olex:
І може це щось нове в московських діях проти України? Аж ніяк. Точно такими самими тягнибоками, гебістами в строях УПА з полум'ною проукраїнською риторикою, буквально кишіли післявоєнні українські ліси. І досвід цієї московської роботи невже хтось сподівається що раптом загубився, зник, пропав? Смішно і питати таке, чи не так. Ось він той досвід перед нами - у вигляді Тягнибока, Козака і інших, їх повнісінько, "націоналістів" підмосковної штамповки.

EvilCat:
Ну не совсем так. Какие еще гебисты в рядах УПА? Да, гебисты создавали фальшивые отряды УПА, точно также, как и уповцы выдавали себя за отряды гэбистов. А вот то, что уповцы переходили на службу в ГБ это факт.
О Тягнибоке подобной информации не имею.

olex:
"в строях УПА" перекладається на російську "в форме УПА", шановний EvilCat - а не "в рядах УПА".
Що стосовно інформації щодо московської служби Тягнибока, то вона вся перед нами, у вигляді його реальних дій. Спробуйте знайдіть серед його реальних дій щось хоч одне, що б суперечило потребам московської банди убивць.
А коли Вас цікавить це питання Тягнибока більш детально, то перегляньте будь ласка, мені вже не раз доводилось готувати щодо нього матеріали: "ВО "Свобода"..." http://h.ua/story/59868/, "Ревнителям шановного Тягнибока" http://h.ua/story/59980/, "думки були б цікаві, але чому вони публікуються саме зараз, під вибори, пахне заказухою" http://h.ua/story/60259/, "Притча про отару овець" http://h.ua/story/60355/, "Методи московської роботи Тягнибока" http://narodna.pravda.com.ua/rus/politics/4aeeb0900c2b9/, "Московський сексот Тягнибок проти українського народу" http://h.ua/story/221241/, "Московська сексот-прима в Україні тепер - Тягнибок" http://h.ua/story/302395/.
Олександр Франчук

Это на каком диалекте строй-форма? А относительно в рядах-форме тоже можно спорить в оценках. Ну, например роту Чумака, в которой ГБистов було пополам с УПовцами как расценивать?

Olexandr Franchuk сказав...

Дааа... :-( Чесно кажучи, дивує не так Ваша необтесана агресивна неосвіченість, шановний EvilCat, як відсутність в форумах КК ну хоч одного когось - хоча б з присутніх в даному топіку тих, хто щойно намагався тут усім впарити свою нібито височайшую грамотность - хто б подібні до тут наведених прояви цієї Вашої необтесаної агресивної неосвіченості зауважив і акуратно па-дружескі указав Вам на Вашу недолугість. Якесь збіговисько немічно безграмотних недорікуватих роздмухувачів своєї товстої пихи?

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=660&forum_pp=20
EvilCat [16:00; 21 вересня 2011 р.]
olex:
Просто українське слово "стрій" (і навіть ніби як російське "строй"), шановний EvilCat. Про що можна легко побачити навіть в широко відомих словниках російської мови - наприклад Vasmer's Etymological Dictionary вказує:
===:
WORD: строй
GENERAL: I, род. п. стро́я, укр. стрiй, род. п. стро́ю "костюм, одежда", др.-русск. строи, ст.-слав. строи οἰκονομία (Супр.), болг. строй, […]
:===

ОрЁл. Передергивать то зачем? Статья в указанном словаре касается не украинского "стрій" (і навіть ніби як російське "строй"), а именно русского "строй". И словарь вообще-то англо-русский. Дурнее себя ищещь, или сам не разобрался?
http://www.slovnyk.org/ стрій-строй
http://www.perevodslov.ru/lingvosoft.html стрій-formation, array, range, order
http://www.prolingoffice.com/page.aspx?l1=43 стрій-строй
Ну и прочие переводчики типа Гугла.

Olexandr Franchuk сказав...

Ну щодо перекладача Гугла, то з деякою натяжкою ще можна якось вважати аргументом, що Ви недодивились, що при перекладі українського слова "строї" на російську він дає серед інших також і варіанти "костюмы", "наряды". І підказати Вам, що Ви неуважні.

А от вважати аргументами Ваші заявки типу: "И словарь вообще-то англо-русский" щодо етимологічного словника російської мови Фасмера - чи там що "Статья в указанном словаре касается не украинского "стрій"", при тому, що прямо перед носом у Вас чорним по білому написано: "укр. стрiй, род. п. стро́ю "костюм, одежда",", то тут вже вибачайте, шановний EvilCat. Тут при всьому навіть дуже палкому бажанні вважати аргументами ці Ваші величезні прогалини в Ваших знаннях про елементарні речі, на жаль не думаю, що вийде хоч в когось. Не настільки далекого я маю на увазі як Ви від речей, про які намагається розмовляти.

Ви ж навіть не потрудились хоч щось перевірити з тих Ваших дурниць, перед тим, як їх висловити привселюдно. То чому це хтось інший має брати на себе роботу по ліквідації Ваших зяючих прогалин в освіті, окрім спершу здавалося що таких численних тут Ваших однодумців? Насправді зовсім ні, як виявляється, не однодумців.

Олександр Франчук

http://www.bookclub.ua/ukr/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=660&forum_pp=20
EvilCat [09:56; 22 вересня 2011 р.] Відповідь на повідомлення від olex [09:44; 22 вересня 2011 р.]
Ну, конечно, все тут аггрессивные, необразованные и т.д. и т.п., и только Франчук в белом. Ну и общайся сам с собой. А у кого пиха товще уже все поняли. Ты единственный, кто никогда аргументы не опровергает, а сразу на оскорбления переходит. Ну и гуляй себе лесом.

Olexandr Franchuk сказав...

http://www.bookclub.ua/forums/index.html?forum_id=2&forum_msg_id=953495&forum_pn=680&forum_pp=20
Astarta [11:06; 25 сентября 2011 г.]
Да и каким местом тут нэзалэжнисть? Ну залэжали бы мы и что? Думаешь как-то иначе было бы?

"Ну залэжали бы мы и что?" кажете. Ви справді думаєте, що якби Україна була незалежною державою, то в ній так само були б наприклад голодомори 1946-47, 1932-34, 1921-23 - кожним з яких було убито мільйони одних тільки українських дітей?

Олександр Франчук